1 nyaklánc 2 szett – nappalra és estére

posted in: Egyéb | 0

Ma egy olyan “problémáról” írok, ami szerintem rajtam kívül több mindenkit érint. Nagyon szeretem az ékszereket, főleg ősszel és télen, amikor a zord időben, az egyszerű pulcsikat szeretném feldobni valamivel. Rengeteg nyaklánc lóg a tárolómon, és fejben két kategóriába sorolom őket: vannak amik egyszerűbbek, finomabbak, így nappal viselem őket, munkahelyen, megbeszélésen, bevásárláskor, a másik felét pedig buliba, vacsorára. Viszont egy-egy nyaklánc simán képviselheti mindkét stílust, ha ügyesen választunk. Így mutatok nektek a Rossetti Bizsu kínálatából 5 gyönyörű nyakláncot, mellette pedig azt láthatjátok, hogy milyen nappali és esti viselet illik hozzájuk.

#1 Hosszú, látványos és színes

Talán egy sima hétköznap túl soknak tűnhet, viszont ősszel, amikor kevésbé öltözünk színesen (már aki), nagyon jól fel tudja dobni a szettet és egy finom kardigánnal vagy a legegyszerűbb pulcsival máris csodásan elegánsak lehetünk, akár az irodában is. Estére pedig akkor ajánlom, ha többnyire egyszínű felsőt választunk, ami mélyen dekoltált. 

#2 Gyöngysor

Eddig csak különleges alkalmakkor viseltél gyöngyöt a nyakadba? Lépd át ezt a régi berögződést. A gyöngyök az idei ősz legmeghatározóbb kellékei, pulcsikon, nadrágokon, sapkákon, pólókon is megjelenik. Így az unalmasnak tűnő kötött pulóverhez is tökéletesen passzol, de este az elegáns ruha felvételekor is szuper társad lesz. 

#3 Choker

Régi öreg klasszikus, ami ismét beférkőzött a kiegészítős fiókunkba. Több cikkben említettem már nektek a sima vagy a fémmel kombinált nyakpántot, most viszont színes formákkal egészül ki. Masnik, virágok és ágak teszik még izgalmasabbá őket. Szintén a kötött pulóvereket hozom példának, hisz a jelenlegi időjáráshoz igazodva mégiscsak abban érezzük magunkat biztonságba a hidegtől és még kényelmesek is. Este pedig szatén inghez, kivágott felsőhöz, inghez is nyerő választás, a nyakra vonzza a tekintetet. 

#4 Statement 

Ezt a fajta nyakláncot korábban egyértelműen az esti kategóriába soroltam. Majd kipróbáltam a legegyszerűbb nappali szettekkel és tökéletesen működik. A zöld most egyébként is külön közel áll a szívemhez.

 

#5 Színes, maxi 

Mielőtt ódzkodnánk ezektől a színes nyakékektől próbáljuk ki egy fekete miniruhával vagy színes pulcsival. Olyan vidám megjelenést kölcsönöz, hogy öröm lesz rád nézni. Haladók a nyaklánc egy színével azonos kiegészítőt is választhatnak hozzá (pl. kalap), próbáljátok ki, tényleg megéri.

Sokszor megtörténik, hogy hiába veszek jó ruhákat, jó kiegészítőket, fejben egyszerűen nem tudom kombinálni őket. Ezért érdemes vásárlás után egy kis időt szánni arra, hogy olyan szettekkel is összepróbáljuk, amire először nem is gondolnánk. Higgyétek el, meg fogtok lepődni milyen eredmények születnek.

Gyönyörű őszi újdonságokért keressétek a Rossetti Bizsu webáruházat: ITT. Ne felejtsétek, hogy november végéig tudjátok használni a SZALAG17 kuponkódunk, így még kedvezményesebb áron juthattok csodás ékszerekhez, hisz ismeritek a mottót: Mindenki ragyogni akar!

Nektek volt hasonló felfedezésetek?

Puszi,

Detty

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük