12 Nő & Rossetti Bizsu 4. rész

posted in: divat | 0

Februárban egy új sorozatot indítottunk a blogon 12 Nő & Rossetti Bizsu néven. 12 Nő, 12 történet, 12 interjú, 12 fotózás. Minden hónapban egy olyan Nőt mutatunk be nektek, aki minket is motivál, a hivatásával, hobbijával, személyiségével elkápráztat minket és a belőlük áradó lendületből nektek is szeretnénk átadni. Így minden hónapban elcsábítjuk kiszemeltünket egy fotóstúdióba, ahol legújabb ékszereinkbe pompázva elkészítjük a fotósorozatot, miközben egy izgalmas interjút is készítünk a következő hónap Rossetti Bizsu Arcával. Az 1. részben Vass Dórát mutattuk be, aki azon kívül, hogy gyönyörű, 38-szoros magyar bajnok ritmikus gimnasztikában. A 2. részben Horváth Beátát, a PIXIBOX Beauty Box megálmodóját ismerhettétek meg közelebbről. Májusban pedig Szabó Lucia képviselt minket, aki dietetikusként nap, mint nap embereknek segít, fiatal kora ellenére igazi példakép.

Most pedig itt az újabb rész, amiben egy izgalmas, nagy betűs nőt ismerhettek meg közelebbről.

1. Hétköznapokon milyen stílusú ruhákat részesítesz előnyben?

“Kényelmeset, híve vagyok a cheap&chic-nek. A cipő és a táska mindig legyen kiváló minőség, a többi részletnél az izgalmas egységre és a funkcionalitásra fókuszálok. Egy farmer vagy chino nadrág sneakerrel, boat shoes-zal vagy loaferrel, egy csinos blúz, bőrdzseki vagy blézer. Szoknyát ritkán viselek, inkább egész ruhákat.”

2. Milyen érzések fűznek az ékszerekhez, kiegészítőkhöz?

“Alkalomtól függ, például nyáron szeretem a több bizsut karkötő, nyaklánc formájában is, ha bohó stílusban öltözöm fel. Elegánsabb rendezvényekre csak egy feltűnő színű fülbevaló vagy nyaklánc a befutó nálam. Szeretem az órákat, több órám van különböző alkalmakra. Amikor kislány voltam imádtam anyukám oroszlános medálját, mert ő mindig egy igazi anyaoroszlán volt, aki védte és támogatta a 3 lányát, az édesanyját és aput. Nagyon szerettem ezt a nyakláncát simogatni. A másik egy gyűrűje, amibe a lányai nevének kezdőbetűit gravíroztatta: KAR – Krisztina, Anikó, Rita. Sorrendben is így születtünk egymás után. Anyu mindig azt mondta, hogy ez a legerősebb “kar”, ami mindig körbefon minket, mi magunk.”

3. Hogy érezted magad a Rossetti Bizsu fotózásán?

“Új érzés volt, mert bár szoktak fotózni, de általában a “saját arcomat adom”, itt egy kicsit ki kellett lépnem a megszokott komfortérzésből, hiszen a főszereplők az ékszerek voltak. A fotók nagyon szépek lettek.”

4. Melyik ékszer vagy kiegészítő fogott meg a legjobban?

“A hangsúlyosabb, élénk színű fülbevalókat szeretem.”

5. Hogyan határoznád meg a szépséget?

“A szépség nem csak egyféle – ez a mottóm a pályámon is. Mindenkiben benne van a szépség lehetősége, de a harag, az irigység, a rosszindulat, a színtelenség a klasszikusabb értelemben vett legszebb arcot is unalmassá vagy taszítóvá teheti. A mosoly a szemekben, az önazonosság és az önbizalom bárkit széppé varázsol kortól és nemtől függetlenül.”

6. Melyik a legkedvesebb emléked, ami utoljára történt veled?

“Amikor az anyukámmal és a férjemmel lehetek, lehettem.”

7. Mire nem sajnálod a pénzt?

“Az édesanyámra és a férjemre. No és a 4 állatunkra. Ezen kívül a tanulásra. Imádok tanulni, képzésekbe, könyvekbe invesztálni.”

8. Mire sajnálod az időt?

“A pletykára és a csacsogásra. Hasznosan szeretem eltölteni az időmet. Nem vagyok a szó szoros értelemben vett barátnőzős típus.”

9. Hogy állsz az online jelenléttel?

“Majdnem az összes vállalkozásom online (a magazinom, a plus-size.hu, a Plus Size Love társkereső, a webáruházam, a Siker Klubom), de szeretek előadni is, ez ugye a “valóságban” történik. 🙂 Az online jelenlétet azért is szeretem, mert lehetek így bárhol a világban, mindenhol dolgozhatok. A munkát pedig imádom.”

10. Milyen könyvet olvastál utoljára?

“Barabási-Albert László: A képlet könyvét olvasom most, előtte Edith Eva Eger: A döntés könyvét olvastam.”

11. Ha nem azzal foglalkoznál, amivel most, mit csinálnál?

“Csak ezt csinálnám.”

12. Mire vagy a legbüszkébb?

“Arra, hogy anyukám büszke rám és boldog. Illetve arra, hogy vidéki, kapcsolati és más tőkével sem rendelkező családból a szorgalmas tanulás és munka által sok-sok sikert értem el. Nagyon hálás vagyok a sok média megjelenésért, amit rólam írtak, mondtak, de az egyik legnagyobb büszkeség ezen a téren, hogy a Forbes magazin is írt a munkámról.”

13. Mi a következő úti célod?

“Sárvár, wellness.”

14. Fejezd be a mondatot: Nem fordítanám vissza az időt, mert…

“Minden így tökéletes, ahogy van.”

15. Mi a kedvenc ételed, és mi az, amit te a legjobban készítesz?

“A kedvencem a lazac, chilis-rákos rizzsel, a sushi. Amit a legjobban készítek? Kérdezzétek meg a férjem! :)”

16. Miben kellene még fejlődnöd, ha van ilyen?

“Mindig van miben fejlődni, a folyamatos tanulásban és fejlődésben hiszek.”

17. Mi az, ami nélkül nem indulhat a napod?

“Víz, kávé, állataim.”

18. Milyen elfoglaltság kapcsol ki a legjobban?

“Olvasás, férjemmel és az állatainkkal lenni.”

19. Van most valami izgalmas terv a tarsolyodban?

“Két könyv van a fejemben, amelyeket az elkövetkező két évben akarok világra hozni, a már meglévő könyvemet lefordíttatni angolra és oroszra. Illetve a meglévő projektek fejlesztése.”

20. Hol élnél a világban, ha nem Magyarországon?

“Firenzében.”

Akik nélkül nem jött volna létre ez a sorozat:

Fotó: Hegedüs Szonja Photography

Smink, haj és sztájling: Sárosi Szilvia, Csibi

Ruha: My size – Fazekas Andi

A fotózáson viselt ékszereket megtaláljátok a www.rossettibizsu.huwebáruházban.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük