A divat világa sosem pihen: már tavaly ősszel bemutatták, milyen stílusú ékszerek lesznek igazán trendik idén tavasszal és nyáron. A jó hír: az idei trendek közül jó néhányat megtaláltok majd nálunk is!

posted in: divat, ékszer, trend | 0

Nagyon úgy tűnik, az óriás nyakláncok ideje lejárt, leváltották őket a többsoros, rövidebb változatok és trend  lesz ezek gyöngyös változata is.

Hogy mégse tűnjenek el teljesen a statement és feltűnő darabok, – úgy tűnik ez egy-két szezon erejéig hódított igazán – most a fülbevalók fognak monumentális méreteket ölteni csillogó és gyöngyökkel díszített formában egyaránt.

 

Éljen a természet! Titokban mindíg ott bujkált, most újra nagyobb szerepet kap a levélminta, amiből a méret lesz a lényeg: az arany szín és minél nagyobb méret hódít majd igazán.

 

Ahogy azt már a Golden Globe-gálán is láthattuk: ha a láncban eltűnik a hosszabb méret, előkerül a fülbevalóknál: egy-egy eseményt feldobhatunk egy hosszabb gyöngyös vagy csillogó darabbal.

 

Az arany középút méretben és formában a téglalap, illetve rombusz alakú fülbevalók lesznek, amelyek alkalmi és hétköznapi viselethez is tökéletesek.

 

 

 

Egy szó, mint száz idén a fülbevalóké lesz a főszerep, és az összeállítást nézve lesz bőven miből válogatnunk.

Neked melyik stílus lesz a kedvenced?

 

Szeretettel,

Timi

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük