A kígyó fogságában

posted in: Outfit | 0

fullsizerender-11

Sziasztok,

a mai outfit posztban végre ismét a húgommal találkozhattok. El sem hiszitek milyen jó a kamera másik oldalára állni néha, főleg ebben az év végi hajtásban, amikor külsőleg nem igazán vagyok a toppon. A húgom képeivel nyertem meg pont 1 éve a Rossetti Bizsu Blogger versenyét, így aktuális volt, hogy pont most őt lássátok viszont a blogon. Az outfitben pedig azokat a kiegészítőket láthatjátok, ami a szerdai Rossetti Bizsu interaktív workshop ajándékcsomagomban volt, erről ITT olvashattok hosszabban. Mivel egy kígyómintás sál volt a kiindulási pont, így egyszerű kabátot és nadrágot választottunk hozzá, viszont a kiegészítők mintájával nem fukarkodtunk. Kígyót formáló fülbevaló, hozzá való gyűrűvel, mintás cipő csak más színben, és egy gyönyörű Olaszországban vásárolt esernyő. Első esős outfithoz képest nekem nagyon tetszenek a képek, a mai időjárás hangulatát hozza vissza.

Hogy álltok az Adventi koszorúval? Meggyújtottátok már az első gyertyát? Én most készültem el végre vele, egy nagyon egyszerű, jelképes dologgal álltam elő idén, de nekem tetszik, és illik a lakásunkba is.

Boldog Adventet Mindenkinek!

Puszi,

Detty

img_2956

fullsizerender-12 fullsizerender-8 fullsizerender-7 fullsizerender-5 fullsizerender-4 fullsizerender fullsizerender-9 fullsizerender-6 fullsizerender-13 fullsizerender-10 fullsizerender-3

Outfit: Rossetti ékszerek: ITT és ITT / Kabát: Stradivarius / Nadrág: C&A / Cipő: Deichmann / Esernyő Olaszországból

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük