A legcukibb kiegészítők gyerekeknek a csokimikulás mellé

posted in: divat | 0

Egy ideje már nem szeretek édességgel tömött csomagot kapni és adni Mikulásra. Gyerekként persze óriási örömmel töltött el, hogy reggelre a kitisztított csizmám tele volt csokival, cukorral, mandarinnal. Bár már akkor sem voltam  édesszájú, ez az idő előrehaladtával egyre csökkent. Az ajándékozás örömét viszont soha nem vonnám meg a szeretteimtől és magamtól sem. 🙂 Ezért mindig ki van tisztítva a csizma, és reggelre belekerülnek az ajándékok. Nekem az az elképzelésem – amihez tartom is magam -, hogy a Mikulás akkora csomagot hoz, amekkora egy sztenderd mikulászacskó. Nem traktort, nem Barbie házat, nem szőrmebundát, nem téli gumit. Apróságot, kedvességet, édességet, szeretetet, ami valóban befér a puttonyába. 🙂 Ritkán látni már hagyományos mikulászacskót, felváltották őket díszesebb társaik, a választék pedig szokás szerint óriási. Tudtátok, hogy a Rossetti Bizsu webshopjában már 120 Ft-tól találtok édes dísztasakokat? ITT tudjátok meglesni őket, mutatom a 3 kedvencemet:

De mit is hozzon idén a nagy-szakállú a gyerekeknek? Természetesen sok gyerek imádja az édességet, viszont a szülők egyre inkább visszafogják a túlzott csokievést már gyerekkorban. Így mutatok nektek pár édes, pénztárcabarát kiegészítőt, aminek biztos, hogy minden gyerek nagyon-nagyon fog örülni. Ha ezek között nem találjátok meg az igazit, akkor keressétek a Gyerekkuckó fület a Rossetti Bizsu webshopjában, ahol rengeteg édes apróságot találtok. <3

A babák még nem esznek csokit, de egy ilyen édes babakendő biztos, hogy jó szolgálatot tesz. A képen láthatóak mind 590 Ft, de a webshopban már 390 Ft-ért is édes kendőcskét találtok ITT.

Hercegnőknek. Melyik kislány ne örülne egy ilyen rózsaszínű kiegészítőnek? Lehet velük játszani, fel lehet őket venni és pont illenek a többi játékhoz.

Állati jó hajcsatok kis állatbarátoknak. Az oviban biztos mindenki csodájára fog járni, és az állatokat is könnyebben megjegyzik a gyerekek. Mellesleg megvédi őket attól, hogy a szemükbe lógjon a hajuk miközben játszanak.

Az ünnepek jegyében pedig mindenféle hajgumit és hajcsatot megtaláltok. Ha még most ismerkedik a gyerek az ünnepekkel, akkor motiváló lehet egy karácsonyfa hajgumi, amiben várhatja majd a Jézuskát. Tudom, hogy gyerekeknek készültek, de én biztos, hogy be fogok szerezni egyet az ünnepekre.

Ha nem csak egy dolgot szeretnétek, de nincs kedvetek vagy időtök összeválogatni őket, akkor a Rossetti Bizsu jó választás, hisz szetteket is kínál baráti áron.

Végezetül pedig a nagylányoknak válogattam trendi kiegészítőket, amiknek biztosan örülnének. A cicás nyaklánc 5 különböző színben elérhető és hozzávaló csatokat és hajgumikat is találtok.

Nálatok hogy zajlik a Mikulás? Mit kapnak a gyerekek?

Puszi,

Detty

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük