A nagy találkozás, azaz a tökéletes randiszett

posted in: Outfit | 0

elsorandi (8)

Sziasztok,

ma egy különleges posztot hoztam Nektek, ugyanis ezzel az outfittel nevezek a Marie Claire által meghirdetett ‘Az év street style szettje’ díjára. A tavalyi ‘Ha a pezsgő ruha lenne…’ elnevezésű versenyt a közönség soraiból követtem végig, és már akkor tudtam, hogy idén eljön az én időm, és végre megmérettethetem magam egy igazán különleges versenyben.

Az idei téma a randi, amit még izgalmasabbnak találok, mint a tavalyit. Így hát kedvenc fotósommal Rékával nyakunkba vettük a várost, és valóban eljátszottunk egy randira indulást és rögzítettük minden pillanatát. Metróztam, majd villamosra szálltam, mindezt egy olyan ruhában, amiben nagyon jól éreztem magam, egyedi volt és egy nagyvárosi nő számára hordható.

Miért pont erre az összeállításra esett a választásom? Mert izgalmas, mint egy első randi, a sárga felső sokoldalú, a szoknya egyedi, a cipő kényelmes, a táska vidám, az ékszerek pedig visszafogottak, így első pillantásra a személyiségemet is elárulom velük.

Egy első találkozás mindig sok izgalmat rejt, mai napig azok a kedvenc randijaim, amikor nem tudom a célt. Éppen ezért az évek során ki kellett fejlesztenem egy olyan öltözéket ezekre a jeles alkalmakra, amik a legtöbb típusú randin megállják helyüket. Lapos cipő ha sétára kerülne sor, kényelmes felső, mert abban sokkal magabiztosabb vagyok, és legalább egy feltűnő darab (ez esetben a szoknya), hogy hamar kiderüljön a másik fél mennyire nyitott a stílusomra. Több, mint két éve már “csak” egyetlen emberrel randizom, de a mai napig vannak meglepetés programok, amiket imádok. Általában ebéddel vagy vacsorával egybekötve.

Remélem a randiszettem mások tetszését is elnyeri, és végigvonulhatok benne a kifutón egy divatshow keretében.

Szerdán nagy őszi gyűrűmustrával jövök, tartsatok velem.

Puszi, Detty

elsorandi (12) elsorandi (9) elsorandi (7) elsorandi (6) elsorandi (1) elsorandi (3) elsorandi (4) elsorandi (5) elsorandi (10) elsorandi (2) elsorandi (11)

Fotó: Kovács Réka Borbála – FénytérKép

Outfit: Rossetti holdkő nyaklánc: ITT /  Rossetti strasszköves fülbevaló: ITT / Tüll szoknya: saját tervezés / Felső: New Look / Cipő: cipofalva.hu / Táska: athmosphere

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük