A szezon legmenőbb overáljai

posted in: divat, Outfit | 0

Ma egy igazán divatos ruhadarabról lesz szó, ami amellett, hogy trendi még kényelmes és minden alakon jól mutat. Nagyon sok változatban megtalálhatóak a piacon, ki kell tapasztalni, kinek melyik áll jól. Mélyen dekoltált, megkötős, rövid, trapéz, selyem, átlapolós, élére vasalt, spagetti pántos…és még sorolhatnám a széleskörű paletta minden típusát. A formáján kívül pedig az anyaga is nagyban befolyásolja a stílusát, illetve az alkalmat ahová illik. 10 kedvencet hoztam most, a megfelelő Rossetti Bizsu ékszerekkel kiegészítve. Minden esetben vegyünk figyelembe, hogy az overál egy elég meghatározó darab, de jól kiválasztott kiegészítőkkel szuper összhatást kelthet.

#eseménymeghivo

Halálra unjátok már a koktélruhákat és a szoknyát blúzzal, amikor meg kell jelenni egy elegáns eseményen? Ha megfelelő anyaggal és fazonnal választunk, akkor az overál is tökéletesen megállja a helyét. Ebben a témakörben nagyon megtetszett egy a hófehér, tüll anyaggal kombinált, csinos, megkötős darab. Legyünk bátrak, viseljük magassarkúval és feltűnő ékszerekkel.

#szinesvagyok

Léteznek olyan kulcsdarabok, amik kétféle stílusban is viselhetőek. Lapos cipővel egy elegáns, de lazább hatást kelthetünk, egész napos ügyintézésre, vagy egy szabadtéri szülinapra. Magassarkúval pedig a fent említett eseményen is ugyanolyan csinosak leszünk mint koktélruhás társaink.

#kifinomultno

Ezt a teljesen egyszerű, rövid ujjú overált a gyöngysor teszi kifinomulttá, ebből is látszik mennyire lehet játszani a kiegészítőkkel, hogyan alakíthatjuk stílusunkat egy jól megválasztott nyakékkel, fülbevalóval vagy karkötővel. A Rossetti Bizsu weboldalán rengeteg gyönyörű gyöngysort találtok ITT.

#kulonleges

Itt láthatjátok a legkülönlegesebb overált, amit valaha láttam. Szintén fehér, de a felső részén lévő minta ámulatba ejtő. A virágminta két legdominánsabb színe alapján választottam hozzá fülbevalót és karkötőt. Nyaklánc ehhez semmiképpen nem való, nincs értelme elterelni a figyelmet különlegességéről.

#sexylady

Bátrabbaknak (és akiknek van mit beletennie :D) a spagettipántos és mélyen dekoltált darabokat ajánlom, főleg esti rendezvényekre. Nappalra talán kicsit sok, bár ízlések és pofonok. Mindenesetre gyönyörű, és külön tetszik hozzá a karikafülbevaló egy hangsúlyos karpereccel. A Rossetti Bizsu weboldalán ezt a párosítást ezüst színben is tudjátok választani.

#csikos

Szintén egy mélyen dekoltált, mégis lazább darab. Finom pamut anyag és csak térdig ér. Egy fekete Birkenstock papuccsal és ezekkel a fémes hatású fekete-fehér ékszerekkel tudom elképzelni.

#nemvagyokunalmas

Különleges minta és forma. Deréktől bővebb szabása miatt kerekebb hölgyeken is szuperül állna. Kaktuszmintát választottam hozzá, egy színben hozzáillő nyaklánc személyében és egy praktikus kaktuszos neszesszerrel, csak hogy minden passzoljon mindenhez. 🙂 Az összes neszesszert ITT nézhetitek meg.

 

#tombolanyar

Virágmotívum, világos színek, merész formák. Szintén el tudom képzelni lapossal, de nagyon csinos ezzel a minimál szandállal. A szett koronája pedig a színes táska. Fémes hatású ékszerek és már indulhatunk is vacsorázni.

#burgundilove

Ősszel nagy kedvencem volt, és idén a nyarat sem kerülte el ez a szín. Több outfit posztomban is láthattátok. Kicsit komoly, de szintén az ékszerekkel formálhatjuk a hatást. Különleges nyakmegoldás, így a nyaklánc ismét otthon marad, de cserébe jöhet a látványos fülbevaló és nagy méretű karperec.

Nektek melyik volt a kedvencetek? Szívesen viseltek overált az idei szezonban?

Vasárnap egy fesztivált idéző outfittel jövök, figyeljétek Facebook oldalunkat és élvezzétek ki a nyarat!

Puszi,

Detty

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük