Ajándéktippek az egész családnak 5.000 Ft alatt

posted in: Egyéb | 0

Tudom, sok portál foglalkozik most ezzel a témával, viszont bárhogy nézzük ennek van itt az ideje. Én mindig örülök egy-egy új inspirációnak, ötletnek, így örömmel nyitom meg a különböző oldalak tippjeit, mert mindig találok benne legalább egy olyat, ami felkerül a listámra. Később alakul, változik, kibővül, de legalább el tudok indulni valahogy. Ötletekben általában jó vagyok, de régebben mindig az utolsó pillanatra hagytam a vásárlás, így sokszor már nem volt kapható a termék, és vennem kellett egy olyat, mai nem is annyira tetszett. Csomagolópapírért 24-én délelőtt rohangáltam, aztán rájöttem ezen változtatnom kell. Pár éve már (mióta dübörög az internetes vásárlás), igyekszem a Plázák környékére sem menni. Hömpölyög a tömeg, rám melegszik a télikabát, nem látom át jól az árukészletet, nem tudok hasonló termékeket összehasonlítani (ár/érték arány). A kívánságlistámat novembertől kezdem el írni, nyitott szemmel járok, és ahogy valami beugrik, akár ötlet szinten is, csak felírom az adott név mellé. Ebből november végére kialakul egy elég bő lista, ezt Black Friday idejére leszűröm, és amit valóban jóval kedvezőbb áron tudok beszerezni, arra lecsapok Fekete Pénteken. Idén sem volt ez másképp. Így a december már csak az apróságok, kiegészítők (remélhetőleg) nyugodt és zökkenőmentes beszerzéséről szól. Mai bejegyzésemben olyan ajándékötleteket hoztam nektek, amik garantáltan 5.000 Ft alatt vannak. Ez legalább 3 terméket takar. Jó ugye? Talán nem is gondolnátok mennyi szép és hasznos dolgot lehet venni 5000 Ft-ból. Én imádom bontogatni az ajándékokat, ezért döntöttem a többféle ötlet mellett, egy nagyobb ajándék helyett. Jöjjön a lista!

 

Anyának

Anyát szerintem nem nehéz meglepni, biztos vannak olyan dolgok, amiket szeretne, de lehet év közben nem vesz meg magának. Például egy finom illatú parfüm, egy gyönyörű nyaklánc vagy egy puha, elegáns kendő.

Tom Tailor parfüm – Rossmann 5.399 Ft helyett 3.617 Ft >>> shop

Nyaklánc – Rossetti Bizsu 890 Ft >>> shop

Bordó rózsák kendő – Rossetti Bizsu 450 Ft >>> shop

Apának

Szerintem Apa a legnehezebb ajándék téren, én mindig gondba voltam vele. A férfiaknak nincs annyi vágya, mint a nőknek, ha pedig van, általában megveszik maguknak. Azért mégiscsak összeállt egy három részből álló csomag. Egy gyönyörű, férfias és puha sál a Rossetti Bizsu kínálatából, egy 3 az 1-ben arcszőrzet nyíró és a hideg időben hasznos férfiaknak tervezett, csak természetes alapanyagokat tartalmazó kézkrém a KrémPatikától (ami amúgy is az egyik kedvencem).

3 az 1-ben arcszőrzet nyíró – Alinda.hu 2.490 Ft >>> shop

Kockás sál – Rossetti Bizsu 1.790 Ft >>> shop

Kézkrém férfiaknak – KrémPatika 590 Ft >>> shop

Mamának

Mamának sem egyszerű a vásárlás, főleg ha vidéken élnek és nekik már különösebben nincsenek nagy vágyaik. Viszont egy unokától kapott gyönyörű csomagnak biztos, hogy nagyon-nagyon fognak örülni. Csak hogy a régi korokat idézzük modern köntösben. “A két hazai prémium márka csodálatos találkozásának eredménye egy különleges ajándék, ami érzéki kényeztetést nyújt testnek és léleknek. A kakaós ZADOR szappan és a Gerbeaud étcsokoládés macskanyelv együttese jóval több, mint egy ajándék.” Mellé két gyönyörű gyöngysor is befér a csomagba, amiket szintén értékelni fog.

Zador & Gerbeaud ajándékcsomag – Zador 4.230 Ft >>> shop

Hagyományos gyöngysor – Rossetti Bizsu 210 Ft >>> shop

Fekete gyöngysor – Rossetti Bizsu 440 Ft >>> shop

Papának

Papa esetében valószínűleg Mamánál előtte picit puhatolózni kell, de ha még működik a régi kerékpár, akkor egy dupla kerékpártáska tuti ötletnek bizonyul. Majd ismét egy olyan termék, amit ő is használt anno, most viszont újult erővel tért vissza polcokra, ez a borotva pamacs. Hiszen abban biztosak lehetünk, hogy Nagypapa minden nap borotválkozik. Ráadásként pedig egy dolláros kendő, amivel megmosolyogtatjuk, de munkába menet a kabát alatt nagyon jó szolgálatot tesz majd neki, mellesleg mindig eszébe jutunk, ahányszor felköti.

Dupla kerékpártáska – Alinda.hu 2.490 Ft >>> shop

Borotva pamacs – Rossmann 1.199 Ft >>> shop

Dolláros kendő – Rossetti Bizsu 390 Ft >>> shop

Barátnőnek

Én imádok a barátnőknek ajándékot vásárolni, minden találkozáskor elhangzik legalább egy olyan termék, aminek tervezi a beszerzését. Itt már csak arra kell rájönnünk miket szerzett be, és mi van még a kívánságlistán. Az 5.000 Ft-os keretből itt 5 termékre is futotta, ráadásul egyik jobb, mint a másik. Karácsonyi buliba, szilveszteri buliba kapóra jön neki az ünnepi csillag fülbevaló és gyöngyös gyűrűvel, ehhez pedig egy vagány, mégis elegáns bársony hajpántot választottam. Már nem is kell agyalnia a kiegészítőkön. Egy inspirációs füzet a MOHITO-ból, amibe a jövő évi terveit fogalmazhatja meg, de azt se bánom, ha a céges tudnivalókat vezeti benne. Olyan gyönyörű, ahányszor kinyitja valószínűleg ő is örömét leli benne. Végezetül pedig még egy elektronikai dolog is befért a csomagba, egy igazán csajos hajegyenesítő fésű, hogy ne kelljen minden reggel munka előtt újra és újra kivasalnia  ahaját, csak áthúzza a kefével és már indulhat is.

Gyöngy gyűrű – Rossetti Bizsu 480 Ft >>> shop

Bársony fejpánt – Rossetti Bizsu 590 Ft >>> shop

Feliratos füzet – MOHITO 995 Ft >>> shop

Fénylő csillagok fülbevaló – Rossetti Bizsu 850 Ft >>> shop

Elektromos hajegyenesítő fésű – Alinda.hu 1.990 Ft >>> shop

 Barátnak

Velük is az a helyzet, mint Apával, amit szeretnének megveszik maguknak, itt a praktikus, minden nap használatos dolgok kerülnek előtérbe. Sapka, sál, mobilkiegészítők és sok-sok szeretet.

Fa hatású mobiltelefontok – Bershka 1.995 Ft >>> shop

Sapka és sál szett – Rossetti Bizsu 1.490 Ft >>> shop

Micro USB-s asztali töltő – Alinda.hu 1.590 Ft >>> shop

Gyerekeknek

A gyerekek imádnak ajándékot kapni, így talán velük van a legkönnyebb dolgunk. Biztos, hogy bárhová elmegyünk velük, jelezi fogják, hogy mi tetszik nekik. 🙂

Cicás pénztárca – Rossetti Bizsu 810 Ft >>> shop

Nyomott motívumos felső – H&M 1.290 Ft >>> shop

Unikornis persely – Stile Interio 990 Ft >>> shop

Puha játékfigura – IKEA 1.490 Ft >>> shop

 

Az ötlettár mára zárul, remélem tudtatok pár pénztárcabarát ötletet meríteni, bármelyik terméknél ha rákattintotok a ‘shop’-ra máris a webshopban találjátok magatokat.

Nagyon jó készülődést, nyugodt adventi időszakot kívánok Nektek!

Millió puszi,

Detty

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük