Anyák napi ötletek 2.000 Ft alatt

posted in: Egyéb, ékszer, trend | 0

Már rügyeznek a fák, eltettük a nehéz, téli göncöket, átjárja ruhánkat a kellemes szellő és nem indulunk el napszemüveg nélkül. Felemelő érzés. A tavasz beköszöntével pedig jön egy ünnep is, aminek keretén belül a legfontosabb személyt ünnepeljük életünkben, az Édesanyánkat. Bár nem az ajándékról szól, de ha szeretünk kedveskedni, lepjük meg egy igazán figyelmes ajándékkal, hogy tudja mennyire szeretjük és nem csak Anyák napján gondolunk rá. Tavaly és azelőtt is szuper lista íródott a blogon, amit ITT és ITT tudtok visszaolvasni. És íme itt az idei ötletbörze is, ahol minden ajándék 2.000 Ft alatt van.

A legtöbben virágot vesznek, de akik a távolság miatt nem tudnak azon a vasárnap találkozni, esetleg praktikusabbnak gondolnak valamilyen kedves, tárgyi meglepetést. Mit szólna Anya egy kis fürdőszoba-frissítéshez? A H&M folyamatos leértékelését már biztosan ti is megszoktátok, mostanában én inkább a Home részleget böngészem ilyenkor. Ha gyorsak vagytok, lecsaphattok erre a trendi szappantartóra ITT (490 Ft) és szappanadagolóra ITT (1.490 Ft). Egy szép csomagolás, egy fehér tulipáncsokor és gatantált az öröm. 

Szépségápolással kapcsolatos terméket venni nem bántó, inkább gondoskodó. Ismertessük meg Édesanyánkkal az új márkákat, innovációkat, hogy naprakész lehessen a bőrével és az új termékekkel kapcsolatban. Tuti befutó lehet a notino.hu FLOSLEK LABORATORIUM Eye Care szemkörnyék ápoló gélje útifűvel és orvosi szemvidítóval. Csak 1.190 Ft ITT

Az IKEA-ban 2.000 Ft-ért több mindent is összeválogathatunk. Főleg, ha a szülők vidéken laknak, külön öröm egy pár IKEA-s kincs. Elég csak lecsekkolni az újdonságokat ITT és meg is nyugodhatunk, hogy Anya idén is szuper ajándékot kap.

Kíméletesen és fájdalommentesen távolíthatja el a bőrkeményedéseket. Kizárólag a száraz, elhalt réteget távolítja el, az élő bőrrétegeket nem károsítja. Száraz és nedves bőrön egyaránt használható. 1.990 Ft-ért rendelhető ITT.

Régóta követem Mecz Gyöngyi vintage dekorációit, sokáig úgy volt, az esküvőnkre is tőle rendelek szülőköszöntő ajándékot. Anyák Napjára ismét szuper ajándékokkal állt elő. Én most ezt a gyémántszíves dobozkát választottam, amit megtaláltok a webáruházban ITT.

Egyik Anyák napi listából sem maradhatnak ki a gyönyörű ékszerek. Ha a Rossetti Bizsu webáruházából választasz, a 2.000 Ft-ba nem csak egy nyaklánc (740 Ft), egy karkötő (330 Ft) és egy gyűrű (450 Ft) fér bele, hanem egy gyönyörű ajándékdoboz is. Válaszd ki a számodra legszebbet ITT.

Ti mivel lepitek meg idén Édesanyátokat? Adjatok ötleteket, hogy inspirálódhassunk mi is tőletek.

Szép estét,

Detty

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük