Átlagon felüli – Above Average

posted in: Outfit | 0

0719harmadik (8)

Nah persze nem én, mielőtt félreértenétek a cikk címét, csak a felirat a bodymon. Vagy fürdőruhámon? Igazából ez sem a boltban nem derült ki, sem azóta. De megláttam, és beleszerettem. Fürdőruha anyaga van, de szerintem egy extrémebb szetthez is megállja a helyét. Főleg a kedvenc szaggatott farmerommal és a jó öreg Converse cipővel. És hogy hogy jön a szetthez a kék lakkbőr táska és az ananászos stóla? Nagyon sok jó bloggert követek, akik évek óta ezzel foglalkoznak, többen közülük, már a fix munkahelyüket is feladták, hogy csak az írásnak, fotózásoknak, sajtóeseményeknek, divatbemutatóknak szenteljék szabadidejüket. Az ő outfit posztjaik közül is mindig azok a kedvenceim, amik valamitől különlegesek, kitűnnek, és mindig van pár olyan dolog rajtuk, amiket az utcán vagy munkába nem is vennék fel, mégis szuper inspirációs forrás, és öröm végiggörgetni a cikkeket. Így hosszútávon én is erre szeretnék törekedni, hogy pár olyan darabot belecsempészni a szettbe, amitől egyedivé válik. Ez esetben egy színben eltérő, stílusában mégis passzoló lakkbőr táskát választottam, láncos pánttal, és a nyár nagy slágermintájával az ananásszal díszített stólát. Minden fotózás alakalmával, amikor több sorozat készül van egy kedvencem, nekem most abszolút ez. És még valamitől különleges és egyedi nekem ez a cikk és a fotók, hogy Réka (FénytérKép) egy rajzot is készített hozzá, amin én vagyok pont úgy ahogy az egyik képen is. Imádom!

A nyár végéhez közeledtével egy kis meglepetéssel készülök Nektek, ugyanis holnap Kínába utazok, amiről a közeljövőben több cikkben is olvashattok majd. Szerintem nagyon izgalmas lesz. 😉

Xx, Detty

0719harmadik (1) 0719harmadik (3) 0719harmadik (4) 0719harmadik (5) 0719harmadik (2) 0719harmadik (7) 0719harmadik (6)

Névtelen-2a

Fotó: Kovács Réka Borbála – FénytérKép

Outfit: Rossetti ananászos stóla: ITT / Rossetti márvány fülbevaló: ITT / Body: Zara / Farmer: Bershka / Cipő: Converse / Táska: marc b.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük