Bájosan vagány

posted in: Egyéb | 0

IMG_0458

A mai outfit posztot egy más képpel kezdem, hogy lássátok innen írok éppen nektek. Bár ennek a legfőbb oka az, hogy sajnos a szállodában nagyon drágán lehet nethez jutni, így csak egy kis kávézóban van free wifi, ami közvetlenül a tengerparton van a szállodánk szomszédságában. Ezért maradt el a szerdai cikkem is, de ezért cserében jövő héten két cikket olvashattok tőlem.

Most pedig az outfitről. Ahogy a múltkor is írtam, kényelmes cipőben minden fotózás könnyebb. Sokkal felszabadultabb vagyok, és közelebb áll hozzám, így tudom, hogy a képek is engem fognak tükrözni. Mikor megláttam ezt a fehér cipőt az üzletben azonnal tudtam, hogy ez lesz a nyári kedvencem a színes szandálok mellett. Egy anyagában hozzá illő szoknyával és egy basic felsővel nem tereltem el róla a figyelmet, viszont megtartottam az egyensúlyt, hogy az Egyiptom gyöngye ékszerszett és egy egyszerű sportcipő is harmonizálni tudjon egymással. Ez a nyaklánc most nálam igazi favorit, a legegyszerűbb szettet is feldobja, megbámulják az utcán. Nagyon sok olyan blogger és instagram sztár van akiket követek, és inspirációt merítek belőlük. Ami az utóbbi időben nagyon elnyerte tetszésemet – bár ez nem egy új keletű dolog -, azok a fotók amik lépés, rohanás vagy séta közben készülnek. Így Rékával is elkezdtük tesztelgetni, hogy nézne ki a legjobban, és nagyon jót mulattunk. Persze az autósok is, akik a pirosnál állva nézték ahogy lassított felvételben próbálok átmenni a túloldalra.

Fogadjátok szeretettel a sorozatot, remélem nektek is tetszik a szett. Én még 3 napot pihenek, aztán visszaugrok a mókuskerékbe.

Xx, Detty

0622második (3)k 0622második (12)kicsi 0622második (2)k 0622második (7)k 0622második (6)k 0622második (1)k 0622második (8)k 0622második (5)k 0622második (4)k 0622második (9)k 0622második (10)k 0622második (11)k


Fotó: FénytérKép – Kovács Réka Borbála

Outfit: Rossetti ékszer szett: ITT / Basic póló: H&M / Szoknya: Orsay / Cipő: New Yorker

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük