Balerina álom

posted in: Egyéb | 0

kezdőkép

Sziasztok drága olvasók!

Tudom, hogy a téma már nem új keletű, mégis újra és újra elvarázsolnak a tüll szoknyás képek, outfitek, így készítettem egy képekkel teli kis összefoglalót erről a csodás ruhadarabról. Kislánykorunkban csak álmodoztunk róla, hogy mi is magunkra ölthetjük a varázslatos balerinák tütü szoknyáit, és elmehetünk benne az oviba. Bár én jártam balettórára, így anyukám csodaszép királykék tütüt varrt nekem a vizsgára, amit kék tornadresszel vettem fel, de azért oviba engem sem engedtek benne. 🙂

A balerinacipőket már évek óta nap, mint nap hordjuk, így várható volt, hogy a balerinák szoknyáit és dresszeit is utcára álmodja a divatvilág. Már két éve, hogy dübörög a tüll láz, azonban nem látszik hanyatlani. Itt a blogon is láthattatok már outfitet, amiben központi szerepet kapott a tüll szoknya, a Marie Claire Magyarország be is válogatta a hét legjobb 5 hazai szettje közé. Jövő héten pedig koszorúslány leszek, szintén tüllben, ami a napokban készült el, így természetesen erről is lesz majd egy külön outfit poszt.

Három csoportba soroltam a szoknyákat, mégpedig hosszúságuk szerint, és a Rossetti Bizsu webáruházából egy-egy nyakláncot és gyűrűt is párosítottam a képekhez, hogy lássátok milyen könnyen lehet a megfelelő ékszerrel még jobban feldobni. A képek egytől egyig Pinterestről vannak (nem lehet megunni), az ékszereket pedig természetesen megtaláljátok a webáruházban.

Mini – térd felett véget érő 

mini2

miniúj

mini1

A mini tüll szoknyák inkább a tütü felé hajlanak, keveset látni belőlük az utcákon. Pont a rövidsége miatt veszít eleganciájából, inkább a tinédzser korosztály kedveli. Viszont a még szintén mininek számító, de térd felett véget érő szoknyák annál inkább kedveltek. Ha elégedettek vagyunk a lábainkkal, bátran tegyük ki, mutassuk meg őket a tüll alatt. A szivárvány minden színében megtalálhatóak, és mint a képek is bizonyítják ugyanolyan jól mutat blúzzal elegánsan, mint farmerdzsekivel sportosan. Én legjobban azokat a szoknyákat kedvelem, amik mindkét stílusban hordhatóak.

Midi

midi1 midi3 midi2

Múlt héten a midi szoknyáknak egy teljes bejegyzést szenteltem, most láthatjátok, hogy tüll anyagból is tökéletesen működik a fazon. Nálam egyértelműen ez a favorit. Talán a legveszélyesebb fazon abból a szempontból, hogy csak a magas lányoknak áll jól, és érdemes magassarkút húzni hozzá, hogy a lábszárunk kint maradó részét megnyújtsa. A szín itt sem szab határt.

Maxi

maxivég2 maxivég3 maxivég1

A maxi szoknya az igazi ápol és eltakar típus. Ha a derekunkkal elégedettek vagyunk, de a combunkat és fenekünket nem színesen mutogatjuk, akkor tökéletes választás a maxi tüll szoknya. Veszélye itt a hosszúságában rejlik, ha kilóg a bokánk, akkor átesünk a ciki kategóriába, ha pedig leér a földre, a finom tüll nem lesz túl hosszú életű. Egy maxi tüll szoknyát is viselhetünk elegánsan esküvőre, alkalomra, de az utolsó képen lévő hölgy egy nyúlott atlétává tette utca kompatibilissé. Csillagos ötös!

Cukiság

kidsvég

És újra itt vannak a cikk elején emlegetett kislányok. Ma bizony már az oviba is elmehetnek benne, nagyon édes kislány tüllök kaphatóak az ismert márkahálózatok polcain. A maxit persze nem ajánlom, ugyanaz a probléma, mint a felnőtt mérettel. Könnyen rálép, bekoszolódik, sűrűn mosni pedig nem ajánlatos.

#én

0423-22

Végezetül pedig egy kép a korábbi outfit posztból, melynek további részét ITT tekinthetitek meg.

Xx, Detty

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük