Ballagási outfit tippek

posted in: Egyéb | 0

0f7099cbf8641ee67dbba01ccb7fd39b

Fotó: Pinterest

Manapság már sok helyen eltekintenek a szigorú öltözködési szabályoktól ballagások, évzárók, diplomaosztók során. Természetesen vannak kivételek, például az érettségiző diákoknak egyforma ruha készül, illetve a diplomaosztón is kötelező a talár. Először is megmutatom nektek, az én 3 évvel ezelőtti outfitemet, amit egyszerűen imádtam és nagyon boldog voltam, hogy eljutottam idáig.

1077414_10201128829375349_436614975_o

És bizony jól látjátok, kikandikál alóla a fehér alapon piros és szürke virágos ruhám. 🙂 Éppen ezért mára egy olyan összeállítást hoztam nektek, amit akár a kötelező ünnepség után, esetleg az esti bulira, de vendégként a ballagásra érkezve is tudtok hasznosítani. A cikk végén pedig garantált ajándék vár. A képeket egy új, manapság egyre jobban elterjedt online szerkesztőprogrammal készítettem. Ha nektek is kedvetek támad virtuális szettek készítéséhez látogassatok el a Polyvore weboldalára.

  • Tökéletes elegancia

ballagás1

Ha ragaszkodunk a fekete-fehér szetthez nem foghatunk mellé. Az anyagok variálásával pedig még tökéletesebbé tehetjük megjelenésünket. A cipő színe a csipkés felsővel harmonizál, a fekete szoknya formája, hosszúsága pedig szabadon válaszható. Természetesen illetlenül rövid szoknyában nem ildomos megjelenni, illetve arra figyeljünk, hogy ha a szoknya bő fazonú, akkor mindenképpen szűk felsővel viseljük és fordítva. Egy feltűnő köves fekete nyaklánc, egy hozzá illő szolid fekete fülbevalóval pedig csak hab lehet a tortán.

  • Csinosan kihívó

ballagás2

Miközben a szetteket válogattam, ez az összeállítás lett az abszolút kedvenc. Elegáns fekete nadrág, blúzzal, aminek csaltam a színével, és a megszokott fehér helyett egy domináns mustársárgát választottam. Színben hozzá passzoló cipővel, és nagyon feltűnő ékszerekkel. A blúz nyakrészén lévő masni ez esetben helyettesíti a nyakláncot, ezért egy nagyméretű köves fülbevaló, egy széles arany színű karperec és egy gyöngyös gyűrű – amit már több, korábbi outfit posztban is láthattatok ITT és ITT – kapott helyett az elegáns outfitben. És hogy hogy jön mindehhez a pink rúzs? Csak próbáljátok ki! 😉

  • Túl a harmónián

ballagás5

Nem kell mindig csak két színt kombinálnunk, és nem kell feltétlenül mindennek harmóniában állnia egymással. Egy kissé vad és feltűnő megjelenéshez nyugodtan vegyünk fel olyan színeket, amikről a szekrényben nem is gondolnánk, hogy összeillenek, és teremtsünk klassz kontrasztot. Az outfit eleganciája a letisztult, egyszerű, világoskék ingben rejlik. Az ing nyaka szinte kiált egy karakteres nyakláncért. A mintás szoknyából kiválasztunk egy színt, és ennek megfelelően bújunk bele cipőnkbe. Én a piros (enyhén bordós) szín mellett döntöttem, és ehhez jött a márvány mintás, mandula alakú gyűrű, amit ha olvassátok a blogot szintén ismerhettek, mert fehérben már kétszer is találkozhattatok vele ITT és ITT.

  • Elronthatatlan pasztell

ballagás4

Ha egy tavaszi vagy nyári szabadban rendezett ünnepségről beszélünk, kizárt hogy egy egyszerű, földig érő, pasztell ruhával ne legyen tökéletes a megjelenésünk. Egyszerre királynői, elegáns és kislányos, kényelmes. Legjobb szintén finom színekkel kombinálni, én egyedül egy zöld kabáttal törtem meg az egyhangúságot, de itt is figyelve arra, hogy a virágok színe teljesen megegyezik a ruháéval. Egy csőruhánál ahol szabadon az egész nyak és vállrész nincs mese, kötelező az óriásnyaklánc. Általában annak a híve vagyok, hogy nagy nyaklánc kis fülbevaló és fordítva, de ez esetben a sok szabad testfelület kompenzálásaként jöhet a hosszú fülbevaló. Ami pedig extrán jó ebben a szettben, hogy nem kötelező a magassarkú, hiszen egy bőr saruval is pont olyan elegánsak leszünk.

  • Kényelmes bronzbébi

ballagási3

Korábban valahogy ódzkodtam a narancssárga színtől, de mára már barnával kombinálva egészen megszerettem. Ebben az összeállításban az anyagokon van a hangsúly, szinte érzem ahogy a finom, szatén ruha, a vajbőr cipő a velúr táskával és a selyem stólával hozzámér. Egyesével megnézve a darabokat semmi extra, mondhatni hétköznapi holmik. Ám okosan összeválogatva egyhamar begyűjthetünk pár elismerő pillantást az ünnepségeken. A ruha derékrészén elhelyezkedő masni nálam újra felülírta a nyakláncot, de ezért cserébe nagy hangsúlyt és narancssárga színt kapott a fülbevaló. Egy egyszerű sminkkel, és egy feszes copfba fogott hajjal tudom igazán elképzelni, amihez egy copffogót is beillesztettem a szettbe.

Végezetül pedig 6 csodás frizurát hoztam Nektek a lazaság jegyében:

page

ÉS MOST Ti JÖTTÖK!

Szeretnénk most ballagó olvasóinkat megjutalmazni, ezzel is hozzájárulni sikereitekhez. Mit kell tennetek? Küldjétek el tablóképeteket az info@rossettibizsu.hu e-mail címre, írjátok meg nekünk melyik napon ballagtok és melyik suliban, cserébe kaptok tőlünk egy kupont, amely egyszeri 30% kedvezményre jogosít (2016. május 30-ig felhasználható).

Válogassatok webáruházunk kínálatából, használjátok fel a kupont, és a ballagási fotót beküldők között 2016. május 30-án kisorsolunk egy szerencsést, aki egy utalványt nyer utolsó vásárlásának végösszegéről, amit szintén levásárolhat a Rossetti Bizsu weboldalán.

 

Ez a ballagási ajándékunk Neked! Elfogadod?

A cikkben szereplő összes nyaklánc, fülbevaló, karkötő, gyűrű, copffogó és stóla megtalálható a Rossetti Bizsu kínálatában. 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük