Bizakodó március

posted in: divat, Outfit | 0

Tényleg nagyon bizakodóan terveztem el az eheti outfit posztot. Beköszöntött a március, most már csak szabadban fotózás és tavaszi színvilág. De sajnos újra csalódnom és fáznom kellett. Hétvégén kicsit elszöktünk a városból, magunk mögött hagytuk a szürke, latyakos utcákat és elmentünk egy wellness hotelbe pihenni. Ilyenkor mindig nehéz úgy pakolni, hogy minden eshetőségre felkészüljünk, de ne foglaljon sok helyet. Végül úgy döntöttem az új selyem kendőmet, a fekete gyöngyös fülbevalómat, egy pasztell virágos gyűrűt és egy csíkos neszesszert viszek magammal a ruháimon kívül.

A fülbevaló most az abszolút kedvencem, nagyon praktikus és sokoldalú. Ez pedig a hosszú hétvégén is beigazolódott. Nem hosszú, lógós típusú, mégis különösen mutatós. Elegánsabb ruhához is megfelel, de a fürdőruhámnak is szuper kiegészítője volt, hisz a fekete gyöngyöket simán érheti víz, nem lesz baja.

A kis selyemkendők a tavasz közeledtével egyre közelebb kerülnek hozzám. Nagyon egyszerűen lehet feldobni vele egy szettet, igazi többfunkciós kiegészítő és a Rossetti Bizsu webáruházában rengeteg különféle színben kapható. Íme 3 példa, hogy a hétvégén hogyan viseltem: 

Esténként pedig előkerültek a pasztell színű ruhadarabok, a hozzájuk tartozó kiegészítőkkel, mínusz 5 fok ide vagy oda. Pár hete rendet tettem a kiegészítős fiókomban, ahol a neszesszereket is tartom és úgy döntöttem, párnak mennie kell. Volt, amit elajándékoztam, volt amit kidobtam. Majd beszereztem egy új csíkosat, amit kozmetikai táskának használok. Láttátok már mennyi szuper neszesszer található a Rossetti Bizsu weboldalán? (mind itt)

Ti is várjátok már a tavaszt? Készüljetek fel időben és válogassatok gyönyörű kiegészítőket a Rossetti Bizsu webáruházából, ahol a posztban szereplő kiegészítők is megtalálhatóak.

Puszi,

Detty

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük