Choker nyaklánc a 90-es évekből

posted in: Outfit | 0

kép13

Sziasztok bizsu rajongók,

a szerdai cikkem a kampányfotózásról nagy sikert aratott, sokan voltatok kíváncsiak rá, hogyan zajlik egy fotózás. Krisztin és Szandin is láthattátok a choker nyakláncot, és rajtuk nekem annyira megtetszett, hogy be szerettem volna mutatni egy outfit poszt keretén belül. Nagyon sokféle létezik, nekem már tizenéves koromban is volt, és most egy zafír köveset választottam dupla pánttal. Egy egyszerű, de csinos és kényelmes irodai szetthez vettem fel, a fehér ing jól kiemeli a nyakláncot, ami a nyakra vonzza a tekintetet. Egy férfi kollekciós kalappal tettem vagányabbá, és persze magassarkúval. Amit szintén a fotózáson láttam, magamtól nem jutott volna eszembe, hogy ha az inget teljesen begomboljuk legfelül, kívülről is ráhelyezhető a choker, ez esetben a gallértól a pánt nem látszik, csak középen a medál. Nagyon különleges megoldás. Egy mélyebben dekoltált felsővel buliba, inggel munkahelyre az irodába tudom elképzelni. A Rossetti Bizsu webáruházában is rengeteg típust találtok, amit ITT meg is tudtok tekinteni. Mivel a nyaklánc a feltűnő vonalat képviseli, egy apró Swarovski köves fekete pont fülbevalóval párosítottam. A farmert pedig a Glamour napokon vadásztam, ami még most is tart. Ti vettetek valamit? Én listával igyekeztem szűkíteni a pénzköltést és az időt, ennek ellenére két napon is sikerült belekeverednem. Első nap inkább a kozmetikumokra fektettem a hangsúlyt, míg ma ebéd után belefért egy kis ruhapróbálgatás is. Az elkövetkezendő outfit posztokban meg is mutatok pár darabot az őszi ruhatárfrissítésből.

Addig is puszi, Detty

FullSizeRender (6) FullSizeRender (1) FullSizeRender (10) FullSizeRender (3) FullSizeRender (9) FullSizeRender (2) FullSizeRender (4) FullSizeRender (8) FullSizeRender (7)

Outfit: Rossetti choker nyaklánc: ITT / Rossetti fülbevaló: ITT / Farmer: H&M / Ing: Mango / Blézer: Terranova / Cipő: Bershka / Kalap: Zara

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük