Csajos nap a Nőnapi játékunk nyertesével

posted in: Egyéb | 0

Sziasztok,

 

március elején Nőnapi játékunkban arra kértünk Titeket, meséljétek el, mit csinálnátok azon a napon, ami csak Rólatok szólna. Miután mi is adtunk néhány tippet, jó pár kreatív, szívet melengető válasz érkezett. A Rossetti Bizsu Csapatánál végül Sárkány Melinda lett a nyertes, az alábbi hozzászólásával:

“A nőkre ráfér egy nap, amikor minden csak a lazulásról szól. Hiszen mit is csinálunk? Dolgozunk. Munkahelyen és otthon is folyamatosan. Mivel most éppen a nullán vagyok, szakítás és munkahely váltás miatt, így azt a napot felejtéssel, új élmények megszerzésével tölteném. Minden nőre ráfér egy nap, amikor új emberekkel ismerkedik meg, amikor nem neki kell éppen másoknak megfelelni, hanem csak élvezni a pillanatot, az élet adta lehetőséget.
Bárki is nyeri meg ezt a szupi napot, remélem felejthetetlen élményben lesz része! Mert kell, mert megérdemeljük.”

Közös egyeztetés után múlt pénteken látogatott meg minket Melinda, hogy egy egész napos kényeztetésben részesítsük, és ahol semmivel nem kellett foglalkoznia, miközben mi törődtünk vele.

Egy nagyon közvetlen és bájos lánnyal találkoztunk, akivel egy csajos napot nem is indíthattunk volna jobban, mint hogy habos kávék és sütemények felett beszélgettünk, hogy picit megismerjük őt. Később stílustanáccsal, öltözködési tippekkel láttuk el, manikűrösünk a körmeit vette kezelésbe, és egy szolid nappali sminkkel is kedveskedtünk neki.

Melinda őszintén mesélt – a hozzászólásban is említett – friss szakításáról és munkahelyváltásáról, így most jól esik neki kicsit kilépni saját komfortzónájából, új dolgokat kipróbálni, magán is – akár külsőleg – változtatni. Ehhez kellett a külső megerősítés, az önbizalom növelése, egy új környezet, kívülálló emberek és egy kényeztető nap. Csupaszív lány, örült minden apró változtatásnak és tanácsnak, nagyon kellemes társaság volt, nekünk is öröm volt vele dolgozni.

A fotókból és az általa írt véleményből kiderül, hogy hatékonyak voltunk, és nagyon örülünk, hogy szebbé tehettük valaki napját.

“Kedves Csapat!
Nagyon jól éreztem magamat Nálatok, ennyire kedves, barátságos, közvetlen emberekkel nem sűrűn lehet találkozni! 🙂 Köszönöm ezt a remek napot! A bizsuk fantasztikusak, bátran ajánlom és ajánlani fogom minden ismerősömnek! :)”

Végezetül pedig az elmaradhatatlan előtte-utána fotó, már csak egy kérdés maradt: csináljunk legközelebb is ilyen nyereményjátékot, ahol egy Csajos napot nyerhettek Nálunk? 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük