Egy nap, ami csak Rólad szól

posted in: Egyéb | 13

23652edf80a520682c85842c19b31c36

Otthon, édes otthon

Mikor volt olyan utoljára, hogy felkeltél, és rádöbbentél semmi dolgod aznap? Egész nap a meleg, puha pizsamádban, egy csésze kávéval flangálhatsz a lakásban, nem csörög a telefon, nincs határidős munka, a hűtő is tele van, és pár napja pont letöltötted a kedvenc sorozatod új évadait. Édes semmittevés, egy arcpakolás, lusta tv bámulás. Nekünk nagyon tetszik.

dc9b465d7e435edc7235f407b8f1753c

Egy koktél a csajokkal

Ha már nőnap, akkor nem csak magadra, de a barátnőidre is gondolsz? Egy délután együtt, gőzölgő latték felett eltöltött bájos csevegés.  Ínycsiklandó sütemények, érdekesnél érdekesebb sztorik, pár szelfi, késő délután pedig egy Cosmopolitan koktél a kedvenc helyeteken csak úgy, hogy együtt ünnepeljétek a nőket, magatokat.

086ad023f9269d1cfb98b7b8c67c5319

Szépségnap

Néha úgy érzed nincs időd magadra? Belekerültél a mindennapok mókuskerekébe és gondolataid csak a táblázatok, a határidők, a gyerekek és a mosatlan körül forognak? Mikor belenézel a tükörbe csak egy kócos fej, lepattant körömlakkok és karikás szemek néznek vissza rád? Akkor nem kérdés, hogy egy csodálatos szépségnapra van szükséged a közeli szépségszalonban, ahol semmi más dolgod nincs, csak egyik székből a másikba ülni.

3szépségnap

A tested napja

Le a kalappal azok előtt, akiknek a heti 3 edzés anélkül összejön, hogy különösebb erőfeszítésbe telne. Ha viszont csak az előszobában kerülgeted a sporttáskát, és a narancsbőr elleni krémek piacát kívülről fújod, vagy csak neked az edzőterem a kikapcsolódás, akkor ez a nap szóljon a testedről. Pár perc a szoláriumban, fél óra a futópadon, 3 alkalom a szaunában és egy óra a masszőrnél. Mintha kicseréltek volna.

4.sportosnap

Rend a lelke mindennek

Bár a heti takarítást mindig kipipálhatod, de a mélyebb szortírozást hónapok óta csak halogatod? Ébresztő nélküli kelés, kedvenc CD a lejátszóba, kiadós reggeli, és jöhet a gardróbrendezés. Légy szigorú magaddal, ami 1 éve nem volt rajtad, annak sajnos mennie kell. Csapj fel pár magazint, vagy böngéssz a divatblogokon, és ellenőrizd minden alapdarabod megvan-e, amire a következő szezonban szükséged lesz. Ha gyorsan végzel, és van kedved egy tudatos vásárlást is beiktathatsz a napodba, nem kérdés, hogy jobb kedvre derülsz tőle.

ruhatár

Álomszuszék

Ha valaki megkérdezi mire lenne a legnagyobb szükséged, és csak azt tudod válaszolni, hogy alvásra, akkor egy nem túl kreatív, de annál inkább hasznos napot tölthetsz az ágyadban. Még kiadósabb lesz a pihenés, ha előtte ágyneműt húzol, felrázod a párnákat, kiszellőztetsz és veszel egy forró fürdőt. Szép álmokat Csipkerózsika!

a675008a2ddd20024860434cc1b64b69

Kul-túra

A port.hu a kezdőoldalad? Fejből vágod, melyik múzeumban milyen kiállítás lesz, elsőként jegyzed a színházi előadások bemutatóinak napját és minden könyv dedikálásán igyekszel részt venni? Egy precízen megszervezett nap a kultúra jegyében. Reggeli pillanatok egy könyvesbolt kávézójában, egy híres festőművész aktuális kiállítása, ebéd a kanapén egy tv premiert nézve, este színház koktélruhában. Nálunk rendben lenne.kultúraSzerelem

Talán már el sem tudod képzelni az örömet, a kikapcsolódást Nélküle? Az Én-t felváltja a Mi, és mindegy is a program ha együtt lehettek? Megértjük.

5078b6e6192967e178c839d7fe055bdd

És most Ti jöttök! Azonosulnátok valamelyik nappal? Vagy kihagytunk valamit? Mondjátok el Nekünk, hogyan néz ki a Ti napotok, ami csak Rólatok szól, és mi a legjobbat egy kényeztető nappal jutalmazzuk.


Tölts el egy kényeztető napot a Rossetti Bizsu csapatával!

A legkreatívabb hozzászólót egy vidám szépségnappal jutalmazzuk, ahol a habos kávé felett stylistunktól egyéni tanácsadást kap színek, formák terén, hozzá frizuratippeket, arcához illő smink variációkat és persze a legjobb: saját ruhatárából kiválasztott kedvenc darabjaihoz válogatunk személyre szabott bizsu szetteket, kendőket. Profi fotósunk pedig készen áll, hogy elkészítse a legjobb képeket, amelyeket kidolgozva adunk át nyertesünknek.

Egy dolgod van! Kommentelni a blogbejegyzéshez.

A nyertes kiválasztása után privát üzenetben egyeztetünk a részletekről, a kiválasztott ruháiról, a fotózás helyszínéről, a megfelelő időpontról.

Eredményhirdetés: 2016.03.08.

Ne feledjétek csak ehhez a bejegyzéshez írt komment számít!


Sok sikert,

Detty

13 Responses

  1. Gulyás Mónika

    Most szakítottam a párommal több mint 5 év után, így az önbizalmam és az önbecsülésem eléggé a tudjuk hol van… Nagyon megviselt, így rám férne egy testi-lelki tuning.
    Igazából nekem az összes kellene, mint nagyon rám férne! 😉 Talán a következő szabadságom alatt ezt is fogom tenni, és végigmegyek rajtuk szépen sorban.
    De az biztos, hogy amit leírtatok nyereményként, az a legkülönlegesebb mind közül, és talán pont erre lenne szükségem, hogy összeszedjem magam! 🙂

    • Rossetti2015

      Kedves Mónika! Jön a tavasz, ezzel együtt kisüt a nap mindenkinek! 🙂 Addig is sok nevetést kívánunk, a játék hétfőn zárul, és minden jelentkezőnket értesítjük az eredményről.

    • Solymosi Csenge

      Mivel tanulok és dolgozok is, így nagyon kevés idő jut magamra és a szépségápolásra, illetve rendszeresen kialvatlan vagyok sajnos és hát jó lenne több időt fordítani a Szerelmemre is.
      Számomra a tökéletes nap úgy nézne ki, hogy nem állítom be az ébresztő órát és madárcsicsergésre illetve a beszűrődő napsugarakra ébrednék kipihenten, majd elfogyasztanék egy egészséges, de kiadós reggelit például rántottát rukkolával, paradicsommal és narancslével. Aztán beenném magam a fürdőszobába és jöhet egy arcmaszk, manikűrözés, testradírozás és minden, amire hétköznap nem jut idő. Délután találkoznék a barátommal, moziznánk egyet, nézelődnénk egy plázában aztán megvacsoráznánk a kedvenc helyünkön majd este jöhet egymás megmasszírozása és végül összebújva egy bögre tea társaságában beszélgetnénk, amíg el nem szenderedünk. Én így képzelek el egy tökéletes napot! 🙂

  2. Nemes Angéla (Angica kencéi)

    Igen, sokszor eszembe jut, amikor a tükörbe nézek, hogy: jesszusom… mi ez, ki ez, hogy került a tükörbe? Ilyenkor mindig jön az elhatározás, hogy ezentúl másképp lesz. Szakitok időt mindenre, ami NEKEM fontos. Azután vége annak a napnak is, aminek az elején ezt elhatároztam, ilyenkorra rendszerint a kislányom már csendesen szuszog mellettem, és férj is lassan hátra botorkál a hálószobába. Ekkor pedig elönt egy nagyon kellemes, meleg érzés, mert mindenem megvan, és mindenre szakitok időt nap, mint nap, mert mindent, amit csinálok, az értük csinálom, és nekem ŐK a legfontosabbak az életemben!!!!!

    • Rossetti2015

      Kedves Angéla! Testnek és léleknek is jár a kényeztetés! 🙂
      Addig is sok nevetést kívánunk, a játék hétfőn zárul, és minden jelentkezőnket értesítjük az eredményről.

    • Rossetti2015

      Kedves Angéla! Gratulálunk mégegyszer, Te lettél Nőnapi játékunk nyertese, aki egy kényeztető napot kap tőlünk ajándékba! Kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot 🙂

  3. Nagy Tímea Mária

    Napsütéses napra ébredtem, és egyből mosolyra fakadt a szám! 🙂 Csak délre kell bemennem az egyetemre, úgyhogy szép nyugodtan megreggeliztem, olvastam, utána pedig Jóbarátokat néztem, mert minden részen tudok nevetni annak ellenére, hogy tízszer láttam már kb. Ez még jobban feldobta a napom! Miután ezt megírtam, kimegyek futni!Aztán jön a tanulás,de a cikketekből be tudok szúrni ilyen rituálékat a napomba!
    Szép napot Nektek! 🙂

  4. Kissné Belházy Beáta

    Szívesen elmennék a barátnőmmel csavarogni, és bejárnánk a fél belvárost!

  5. Gergely Beatrix

    Mint aktív édesanya leginkább gondolatban van meg a tökéletes nap, ami a fentiek keveréke. 🙂 De mégis úgy gondolom, hogy a legtökéletesebb nap, amit felszabadultan és boldogan eltölthetek a lányommal, hiszen az élményeket senki nem veheti el tőled és az a nap mindig tökéletes marad. 🙂

  6. Rosta Zsuzsanna

    Testi-lelki kényeztetés nagyon fontos. Masszázsra mennék és gyógyfürdőbe. Utána pedig szauna és jóga következne.:) A nap zárásaként pedig egy cukrászdába térnék be, hogy elfogyasszam az imádott oroszkrém tortámat.:)

  7. Csatlósné Pálmai Krisztina

    Két kisgyermek anyukájanként mind a magamra szánt, mind a párommal együtt töltött idő nagyon kevés. Az álomnapom ezért leginkább rólunk szólna. Bár imádom a gyerekeimet és a velük töltött időt, de bizony el kell ismerjem, hogy magamra nem sok időt szoktam szánni. Ezért az álomnapom reggelén elmennék masszázsra és kozmetikushoz és próbálnék teljesen kikapcsolni. Aztán haza a férjecskémhez, akivel kettesben elmennénk valahova ebédelni, sétálgatni egy romantikus helyen, utána pedig megnéznénk egy színházi előadást. Nekem ez már egy tökéletesen nap lenni, nem is vágynék többre. 🙂

  8. Dóda Krisztina

    Sziasztok, azon a bizonyos perfect day-en igyekeznék maximálisan kihasználni a szabadidőmet. A napot egy finom, kiadós reggelivel kezdeném: 100%os gyümölcslével, igazi olasz presszó kávéval és péksüteményekkel. Irodában dolgozom, így minden perc értékes amit a temészetben tölthetek. Ezért egy kellemes tavaszi napsütéses kirándulásra invitálnám a barátaimat a budai hegyekbe. A túra után ennénk egy isteni vegán hamburgert. Utána a Szerelmemmel elmennénk valamelyik gyógyfürdőbe. És ha már ott vagyunk, akkor már masszázs is jár. A testi lelki feltöltődés után a Belváros egyik éttermében megvacsoráznánk. Ha még maradna energiánk, akkor irány egy karaoke buli. Ha nem, akkor megnéznénk egy filmet otthon mindenféle nasi társaságában . 🙂

  9. Sárkány Melinda

    Sziasztok!
    A nőkre ráfér egy nap, amikor minden csak a lazulásról szól. Hiszen mit is csinálunk? Dolgozunk. Munkahelyen és otthon is folyamatosan. Mivel most éppen a nullán vagyok, szakítás és munkahely váltás miatt, így azt a napot felejtéssel, új élmények megszerzésével tölteném. 🙂 Minden nőre ráfér egy nap, amikor új emberekkel ismerkedik meg, amikor nem neki kell éppen másoknak megfelelni, hanem csak élvezni a pillanatot, az élet adta lehetőséget.
    Bárki is nyeri meg ezt a szupi napot, remélem felejthetetlen élményben lesz része! Mert kell, mert megérdemeljük. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük