Egy ruha – végtelen lehetőség

posted in: divat, trend | 0

Korábban már írtam az Infinity ruhákról, ugyanis a Glam Party résztvevője volt ugyanúgy, mint a Rossetti Bizsu. Nagy sikert aratott a rendezvényen, a napokban pedig újra befészkelte magát a fejembe. Végre lefoglaltuk a repülőjegyet a nyári nyaralásunkra, amihez egyelőre egy 20 kg-os bőröndöt vettünk kettőnknek…

Elképzelni sem tudom, hogyan fogunk beleférni, viszont azt eldöntöttem, hogy egy Infinity ruhát beszerzek magamnak. Rengeteg megkötési technikájának köszönhetően újra és újra felvehetjük anélkül, hogy a megjelenésünk ugyanaz volna. Egy nyaraláson kifejezetten jól jön, amikor kevés helyre kell bepakolnunk, de szeretnénk a képeken a legjobb formánkat hozni és változatosan öltözni. Jelenleg 5 típusú ruha érhető el a webáruházban: a hosszú, a rövid, a menyasszonyi, a menyecske és a gyerek. 

Én biztosan a hosszú mellett fogok dönteni, teljesen elvarázsoltak. A Glam Party alkalmával testközelbe kerültem a ruhákkal és nagyon finom anyaguk van. A webshopban egyszerűen megrendelhetjük a nekünk tetsző ruhát. A típus és a méret kiválasztása után 10 gyönyörű színből választhatunk. Ezzel leszek bajban, több árnyalat is közel áll hozzám. Természetesen ha megvan a ruha, meg kell tanulnunk a kötési formákat, hogy minél változatosabban tudjuk viselni. Ehhez egy nagyon praktikus, képekkel ellátott használati útmutatót is le tudunk tölteni innen.

Hamarosan pedig a Rossetti Bizsuval is láthatjátok ezeket a csodaszép ruhákat, hiszen elindult az esküvő szezon, így a héten egy izgalmas fotózás volt soron, középpontban a menyasszonyi és koszorúslány kiegészítőkkel. Addig a webáruházat ITT találjátok, meg tudtok ismerkedni a ruhákkal. A képeken pedig a két gyönyörű Rossetti Bizsu ‘arcot’ láthatjátok.

Mit szóltok ehhez a ruhához, az ötlethez? Ti is vásárolnátok magatoknak?

Puszi,

Detty

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük