Esküvői előkészületek

posted in: Egyéb | 0

Sziasztok,

ahogy a szerdai cikkben olvashattátok ITT, múlt hétvégén megvolt a lánybúcsúm, ami tényleg felejthetetlen élményt nyújtott. Most pedig már a véghajrában vagyunk, pár apróság maradt csak hátra, amit jövő héten igyekszek elintézni. Ma egy Lupa Beach-es outfit poszttal készültem nektek, amit sajnos elmosott a vihar, így mesélek nektek picit az előkészületekről. Korábban elvégeztem egy esküvőszervező tanfolyamot, majd évekig egy rendezvényszervező cégnél dolgoztam, így azt gondolom magamról, hogy szervezésben lehet rám számítani. Az utóbbi 2 évben leszerveztem két lánybúcsút, majd a barátnőm tavalyi esküvőjében is rengeteget segédkeztem (erről ITT írtam), így amikor Balázs megkérte a kezemet, nem volt kérdés, hogy magam szeretném megszervezni. Tudtam, hogy óriási feladat és azt is, hogy nem egy hulla fáradt menyasszonyként szeretnék oltár elé állni. Viszont elég hamar kialakult a fejemben a kép, milyen esküvőt szeretnék. Elnézést, hogy egyes számban írom, de szerintem nem titok, hogy a férfiak kevéske részt vállalnak a dekoráció, a színek és a virágok kiválasztásban. De ez így van jól. Az első ajándék, amivel a közelgő esküvőnk alkalmából megleptem Balázst két vállfa volt. Véletlenül találtam rá Ginappi oldalára, aki egyedi vállfákat (is) készít, így azonnal megrendeltem tőle a névre szóló, kézzel készült esküvői vállfáinkat. Szerintem szuperül fognak rajta mutatni a nagy napunk ruhái.

Barack színű gyűrű: ITT
További gyönyörű gyűrűk: ITT

A múlt héten ezekkel a kis fa szívekkel bajlódtam, amik eredetileg a vendégkönyv részét képezték, de sajnos szétesett a keret, így azonnal egy másik verzió után kellett néznem. Szerintem egy egész ötletes megoldást találtam helyett, a következő posztban megmutatom majd azt is. 😉

Egysoros gyöngy karkötő: ITT
Tripla gyöngy sorok karkötő: ITT

A következő kis meglepetés amivel készültem, a két tanúfelkérő ajándék volt. Mindkettőnknek a lánytestvére lesz a tanúnk, így a szokásos csuklóvirágon kívül egy különleges karkötőt kaptak tőlünk. A Menyasszonyi Börze Facebook csoportban találtam rá Ágira, aki egyedi, névre szóló karkötőket (is) készít, így felkerestem Ágiláncok nevű oldalát és leadtam a megrendelésemet. Vettem hozzájuk édes dobozokat, majd nyomtattam egy üzenetet rá, itt éppen a húgomét láthatjátok.

Bár biztosan tudta, hogy ő lesz a tanúm, mégis egy nagyon megható pillanat volt, mikor kibontotta és elolvasta az üzenetemet.

Ezután a meghívókat kezdtük el tervezni, rengeteg mintát átnéztünk és órákat töltöttem a Pinterest görgetésével. Végül meglett a stílus, a szín és a betűtípus. Itt jön képbe Réka, amit már ismerhettek, hisz mindig ő fotózza az outfit posztokhoz a képeket. Óriási szerencsém volt vele, hogy a grafikai munkákhoz is ért, hisz régóta ismerjük egymást, és már egy képből rögtön tudta mire gondolok, nem kellett százszor magyarázni, pontosan tudta mi illik hozzánk. Nekem ez azért volt könnyebb, mert nem a nyomdával kellett egyezkednem, odajárkálnom munka után, hanem Réka minden ilyen anyagot megcsinált és már csak a kész képeket küldtük a nyomdának. Íme az eleje:

Choker nyaklánc: ITT
Cukorgömb fülbevaló: ITT

Letisztult, egyszerű, mégis izgalmas, benne van minden, aminek lennie kell. Nem szerettünk volna idézetet és hosszú szöveget, így lényegre törő de informatív. Külön öröm számomra, hogy a hátoldalát viszont teljes egészében Balázs találta ki és külön az ikonokat is ő kereste, így Rékának könnyebb dolga volt, “csak” össze kellett állítani.

Öt rózsás hajráf: ITT
Pasztell golyók nyaklánc: ITT

A borítékokat pedig nagyon hosszú ideig kerestem, ugyanis csakis fekete-fehér csíkos jöhetett számításba. Ez a minta az esküvőn is meg fog jelenni elég izgalmas formában. Végül a Wedding Paper oldalán bukkantam rá a letisztult, csíkos, bélelt borítékokra. Egyszerűen imádom őket.

Közben pedig megmutatom magamat is, pontosabban a kedvenc horgolt kiegészítőmet. A smink nem jellemző rám ebben a tikkasztó hőségben, sikerült valamennyire le is barnulnom, így egyáltalán nem bánom, hogy szellőzik és pihen a bőröm. Egyedül a rúzsokról, szájfényekről nem mondok le. A horgolt, gumis hajpántot kétféleképpen is hordhatjátok és 3 színben megtaláljátok ITT.

Ásvány gyűrű: ITT

Mi most már a véghajrában vagyunk, nagyon izgalmas időszak ez. Nemsokára pedig az egész esküvőről be tudok nektek számolni.

Remélem jól telt a hétvégétek, puszi,

Detty

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük