Esküvőre vagy hivatalos? Ezt viseld az idei szezonban!

posted in: divat | 0

Sziasztok,

tudjátok, hogy nagyon foglalkoztat mostanában az esküvő téma, hisz augusztusban nekem is bekötik a fejemet, viszont vendégként is részt veszek egyen. Volt olyan nyár, hogy 3 esküvőn voltunk, és bizony gondot okozott, hogy hová milyen ruhába érkezzek. Nyilván ez nagyon sokrétű lehet, alaktól, stílustól, életkortól, időjárástól is függ, de most maradjunk a klasszikus koktélruháknál, amiket többnyire napsütéses időre terveztek. Összeraktam egy márka szerinti válogatást, jelenleg a piacon kapható csini ruhákból, és Rossetti Bizsu ékszerekkel párosítottam, hogy egy komplett szettet lássatok.

 

#1 – Fashion Days – a sokszínű

A fashiondays.hu sokszínűségét nem csak a szó szoros értelemben vett sokszínűségre értem, hanem a rengeteg márkára is, amik közül válogathatunk az oldalukon. Én nagyon megszerettem az utóbbi időben, szuper akcióik és nagyon jó minőségű termékeik vannak.

  1. Haily’s 4.890 Ft
  2. Iska 6790 Ft
  3. Zee Lane 9.990 Ft

 

#2 – Bershka – a pamut

Nem mindenki szeret ám csipkecsodákban parádézni, de egy esküvőt akkor is illik megtisztelni. Viszont annyira széles már a választék, hogy egy egyszerű, kényelmes pamutruhákban is lehetünk csinosak. Főleg, ha feldobjuk egy gyönyörű ékszerrel.

  1. 3.995 Ft
  2. 5.995 Ft
  3. 12.995 Ft

 

#3 – Mohito – a legromantikusabb

Ez a márka a legújabb felfedezettem, és egyszerűen imádom azt a stílust, amit képviselnek. Letisztult, finom és végtelenül romantikus. Akire ezekből egy is igaz, biztos, hogy csodálatos ruhát talál magának, és ki fog tűnni az esküvő vendégei közül.

  1. 13.995 Ft
  2. 9.995 Ft
  3. 15.995 Ft

 

#4 – Mango – a klasszikus

A Mango is erős szép ruhákban, találtam két teljesen egyszerű, de színes ruhát. A zöldnek különösen tetszik a csavar mellrésznél, és szinte bármilyen statement nyaklánccal meg tudjuk bolondítani. A középső pink elég bohém, én mindenképp lecserélném a fehér övet valami elegánsabbra. A harmadikat pedig imádom, ez az óriás masni teli találtat. Mondjuk, hogy utána hová vennék fel egy ilyen feltűnő ruhát, azt nem tudom…

  1. 8.995 Ft
  2. 23.995 Ft
  3. 13.995 Ft

 

#5 – Stradivarius – a kényelmes

Fodrok, pasztell színek és sokat sejtető kivágások. Inkább a fiatalabb korosztályt tudom elképzelni ezekben az aranyos ruhákban, amik a legfrissebb trendet követik, vidám színűek és kényelmesek.

  1. 5.995 Ft
  2. 2.995 Ft
  3. 7.995 Ft

 

#6 – Zara – a különleges

Innen három teljesen különböző stílust választottam. Az elsőt imádom, különleges, vibráló és ha a menyasszony nem pink ruhát választ menyecskeruhának (ezt érdemes előre megkérdezni), akkor tökéletes lehet egy esküvőre. A középső inkább akkor lesz a társunk ha fő szempont a kényelem, esetleg egy kisgyerek után kell szaladgálnunk a rendezvény alatt. A harmadik pedig azoknak, akik nem szeretnek sokat mutatni magukból és végtelenül romantikusak.

  1. 8.995 Ft
  2. 9.995 Ft
  3. 15.995 Ft

A ruhák mind jelenleg is megtalálhatóak az üzletekben és a webshopokban, az ékszerek pedig egytől egyik a Rossetti Bizsu kínálatából valóak, amit a rossettibizsu.hu oldalon megtekinthettek és meg is rendelhettek.

Remélem picit tudtam segíteni az idei divat forgatagában, ha ti is esküvőre vagytok hivatalosak az idei szezonban.

Puszi,

Detty

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük