Fedezd fel az idei év divatszínét, a lilát!

posted in: Egyéb | 0

Kép: Pinterest

A Pantone az Ultra Violetet nyilvánította 2018 színének, ami a divatot, a szépségipart és a lakberendezést is egyaránt uralni fogja idén. De a lila más árnyalatai is hódítanak az évben, ezért mai bejegyzésünkben egy kis körképet mutatunk azok közül, amiket már megtaláltok az üzletek polcain, ha elkezdenétek a barátkozást ezzel az elegáns színnel. Én egyelőre picit vonakodom, ilyenkor mindig a kiegészítőkkel kezdem, egy szép nyaklánc, egy fülbevaló, esetleg egy ing. Aztán ha ezek beváltak, jöhet a többi holmi.

Idén még jó párszor fogjuk elővenni reggel a meleg pulóvert, így az év eleji télbe is bekúszott a lila. Egy feltűnő fülbevalóval pedig máris nem leszünk olyan slamposak, ha munkába indulunk.

Zara pulóver 5.995 Ft >>> shop

Rojtos fülbevaló 590 Ft >>> shop

Reserved pulóver 8.995 Ft >>> shop

Cipők közül többnyire tavaszit, illetve nyárit találtam ebben a színben, amihez választottam egy puha, selyem hatású stólát. Ezt korábban láthattátok rajtam egy outfit posztban is. Ha bátortalanok vagyunk, beálljunk-e a sorba, kezdjük szépen apránként. Fekete ceruzanadrág, fehér blúz, megspékelve egy lila cipővel és egy sállal, igazi telitalálat lehet. Én biztosan kipróbálom.

Zara szandál 17.995 Ft helyett 4.995 Ft >>> shop

Selyem hatású stóla 1.940 Ft >>> shop

H&M szandál 8.990 Ft helyett 3.590 Ft >>> shop

Ha az egyszerű, letisztult forma kedvelői vagyunk, kezdjük egy egyszerű pólóval vagy toppal. A nyaklánc viszont jolly joker lehet még akkor is, ha idén eszedben sincs ilyen színű ruhákat vásárolni.

H&M V-nyakú felső 2.790 Ft >>> shop

Nyaklánc 1.490 Ft >>> shop

Reserved nyomott mintás póló 1.790 Ft >>> shop

A lila szín mellett megemlíteném a 2018-as év nagy slágerét, a buklé szoknyát. Mindig a klasszikus Chanel szoknya jut róla eszembe, kíváncsi vagyok rajtam hogy állna.

Reserved buklé szoknya 8.995 Ft >>> shop

Fülbevaló 405 Ft >>> shop

Cool Fashion szoknya 5.495 Ft >>> shop

Hohó, jön a Valentin nap! Mi lenne ha idén nem pirosban, hanem lilában csábítanánk. A balszélső képet természetesen nem a Valentin napi éjszakára szántam. 🙂

Reserved 3 db női alsó 2.995 Ft >>> shop

Fülbevaló 890 Ft >>> shop

H&M csipkés melltartó 2.790 Ft >>> shop

És akkor meg is érkeztünk a kiegészítőkhöz. A levendulalila, steppelt MOHITO táska szerelem első látásra. Mit gondoltok? Lenne helye a szekrényetekbe?

Zee Lane bőrtáska 20.190 Ft >>> shop

Csiszolt köves gyűrű 810 Ft >>> shop

MOHITO steppelt táska 1.595 Ft >>> shop

H&M hajtásos blúz 5.690 Ft >>> shop

Halványlila stóla 1.490 Ft >>> shop

MOHITO flanel ing 1.995 Ft >>> shop

És ha már divat, akkor természetesen jönnek a lila szemhéjpúderek, a lila szemceruzák, a lila rúzsok és a lila körömlakkok is. Alig várom, hogy tavasz legyen, olyan kellemesek ezek a színek, főleg így együtt.

Nyaklánc 1.490 Ft >>> shop

Mivel a sportruházatot is egyértelműen elvitte a divat, így természetesen ezen a területen is felkapják a fejüket az idei év divatszínére. Most még csak elvétve, de találtok ehhez kapcsolódóan megfelelő sportfelszerelést.

H&M sportnadrág 6.990 Ft >>> shop

Hajráf 330 Ft >>> shop

Bershka sporttop 5.995 Ft >>> shop

Mit gondoltok? Nálatok betalált ez a szín?

Puszi,

Detty

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük