Harisnyás Pippi

posted in: Outfit | 0

Mai outfit posztom kicsit rendhagyó lesz, több okból is. Az egyik, hogy a héten picit beteg voltam, így nem tudtunk outfitet fotózni. A másik pedig, hogy ma volt a Marie Claire Fashion Days 2016 zárónapja, ahol 16 órakor én is felvonultam a színpadon, ugyanis bekerültem a 25 döntős közé a szettemmel Az év street style szettje versenybe. Természetesen Rossetti Bizsu nyakláncban és fülbevalóban. 🙂 A teljes szettet ITT nézhetitek meg. Most pedig egy fotó, ami a kifutón készült pár órával ezelőtt. Imádtam az egész napot, a reggeli főpróbát, a backstage nyüzsgését, a lányok ruháit, a modellek sminkjeit, a zenéket és az egész hangulatot. Isteni érzés volt 12 év után újra a kifutón állni.

img_2726

Viszont a mai poszt a harisnyákról és a gyönyörű gyűrűkről fog szólni. Imádom mindkettőt, és az idő már jó ideje megérett rá, hogy harisnyát húzzunk. Ez nálunk biztos örökletes, mert anyukám is nagyon szereti a különleges, feltűnő harisnyákat a mai napig. A divat most elég széles skálán diktálja a divatot a harisnyák terén, nem is tudok olyan mintát mondani, ami nem divat. Persze mindig van egy-egy színvilág, ami a top az adott évszakban, de alapvetően a korábbi harisnyáimat is szívesen hordom, nem érzem úgy, hogy ódivatúak lennének. A posztba még a necc éppen nem került bele, de a divatmagazinok címlapján láthatjuk újra őket, és én régen előszeretettel húztam magamra.

 

#1 – szexi

Nálam most ez a favorit. Apró pöttyös Calzedonia, 4 éve volt, hogy az elsőt megvettem, azóta azt hiszem ez a harmadik, de remélem még sokáig divat lesz. Lapos bokacsizmával és feltűnő gyűrűvel telitalálat. Ma egy rózsaszín miniszoknyával volt rajtam, és nagyon sok dicséretet bezsebeltem.

fullsizerender

Harisnya: Calzedonia

Bokacsizma: Stradivarius

Gyűrű: ITT

 

#2 – Vagány

Elég merész összeállítás, de igen, királykék harisnyám is van. Ezt nagyon ritkám viselem, egy fekete kötött ruhához vettem, így ha csizmával veszem fel, csak egy kis része látszik ki, de aki bevállalós, szerintem az őszi szürkeséget nagyon fel tudja dobni. Most lazán egy bakanccsal és színben hozzáillő ékszerekkel dobtam fel.

fullsizerender-4

Bakancs: Cin Cin Amica

Ékszerek: ITT és ITT

 

3# – Fázós

Ezt a kategóriát gondolom nem én találtam fel, borzasztóan tudok fázni, úgyhogy van pár trükköm, hogy hogyan lehetek csinos akkor is, ha kutya hideg van. Vastag harisnya, bélelt miniszoknya és mamut csizma (vagy bármi, aminek nevezhető ez a nem túl csinos, de szupermeleg csizma). Farmerral is nagyon szeretem hordani, isteni érzés a belső bundája. A gyűrű pedig az idei őszi kedvencem, minden barna, arany és mustársárga cucchoz fel tudom venni.

fullsizerender-5

Csizma: kalapod.hu

Gyűrű: ITT

 

#4 – Bájos

Szintén bevállalós, de sokkal finomabb stílus, mint a kék. A képen ugyan magassarkúval van rajtam, és fémes, hideg árnyalatú gyűrűkkel, de van egy bundás csizmám, amin belül fehér szőr van, azzal szoktam felvenni, egy kicsit kislányos, de nekem bejön.

fullsizerender-7

Cipő: cipofalva.hu

Harisnya: Calzedonia

Gyűrű: ITT

 

#5 – Dögös

A szürke-fekete mindig dögös. Bár kicsit egyhangú, emiatt színes gyűrűvel viselem, illetve a harisnya mintája is hoz egy kis izgalmat a szettbe. Nem mellesleg melegebb, mint a sima harisnyák. A basic fekete tűsarkúmat pedig már jól ismeritek, több outfit posztban is szerepelt. Ha unalmas lennék, amúgy minden harisnyához párosíthattam volna, mert mindenhez tökéletes.

fullsizerender-3

Harisnya: Calzedonia

Cipő: Bershka

Gyűrű: ITT

 

#6 – Klasszikus

Nincs nő szerintem, akinek a gardróbjában nincs egy fekete 20 den-es harisnya. Nekem kb. 5 db van. Vészhelyzetre. 🙂 Színes cipővel és hozzá illő pasztell gyűrűkkel viselem. Ezek a többrészes gyűrűk most le nem szakadnak rólam, 4 ilyen 3 részes gyűrűm van a Rossetti bizsutól és imádom variálni őket, most éppen négyet vettem fel, szerintem nagyon szépek. A kép kiegészítője pedig az új ovális sminkecsetek, amiket most fogok tesztelgetni. Remélem beválik, mert nagyon tetszenek.

fullsizerender-6

Harisnya: Calzedonia

Cipő: cipofalva.hu

Gyűrű: ITT

 

#7 – Különc

Minta minta hátán, szintén kicsit bevállalósabb. Ez a pasztell rózsaszínű harisnya régebb óta megvan, nagyon örülök, hogy most nagy divat a szín. Sajnos ezek a vékony harisnyák, amik még mintásak is nem túl melegek, ebben kifejezetten fázok, ahányszor csak rajtam van. Az utóbbi időben egyre jobban figyelek, hogy fel ne fázzak, úgyhogy aki ebben a hidegben (és az egyre hidegebben) mégis harisnyát húz legyen elővigyázatos. A gyűrű pedig a legújabb kollekció darabja, ITT találjátok.

fullsizerender-8

 

#8 – Virágos

Ezt a harisnyát is láthattátok már egy régebbi outfitben. Ugyan ezt már nem hordom, kicsit sok, pedig tavaly mikor megvettem nagyon tetszett. Alapjában barna és bézs, így jól kombinálható nagy mintái ellenére is. Sima barna bokacsizmával és egy egyszerű, de nagyon látványos márvány gyűrűvel viselem.

fullsizerender-1Csizma: Bershka

Harisnya: Calzedonia

Gyűrű: ITT

 

Nektek melyik a kedvenc harisnyátok? Remélem kedvet kaptatok a hidegben is csinosan öltözni.

 

Puszi,

Detty

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük