#homeoffice, avagy innen írok nektek

posted in: Egyéb | 0

Sziasztok,

a vasárnapi outfit posztban bemutattam nektek egy gyönyörű helyet, és arról is írtam, hogy a cikk írás nagy szabadsága, hogy bárhonnan tudom közölni. Legtöbbször azért inkább otthonról írok, és az ötletek begyűjtése marad a kávézókra. Mióta beköltöztünk az új lakásba (1 éve) kacérkodom a gondolattal, hogy milyen szuper lenne nekem egy kis dolgozósarok. Nagyon sokat agyaltunk, hogy hogy lehetne, mint lehetne, hogy a legkevesebb helyet foglalja, de ha odaülök mégis nagyon kényelmes legyen, és a szoba összképe is az eredeti maradjon. Végül aztán kiválasztottunk egy falat a két ajtó között, amit igazából semmire nem használtunk. Eredetileg képeket terveztem oda, bár a férfiak nem rajonganak a nappalit kidekoráló magunkról készült képekért. (Persze ez csak az én tapasztalatom.) És én bármennyire is imádom a képeket, az emlékeket, jelenleg egyetlen ilyen személyes kép sem található a lakásunkban. Lehet ezen változtatnom kell…

Az ajtó közti kihasználatlan falra visszatérve: mikor meghoztuk a döntést azonnal irány az IKEA. Abban maradtunk, hogy egyelőre csak egy lecsukhatós asztal fér el, de nem is bántam, nem szándékozok én minden nap ott ülni, napközben eleget ülök az óriás íróasztalomnál az irodában. A nagy kérdés inkább az volt, hogy az asztal fölötti rész milyen legyen. Kis polcok amikre azt teszek mindig, ami éppen aktuális? Parafa tábla, amire szurkálhatok? Parafa tábla plusz polc? Mágnes tábla? Mágnes tábla plusz polc? Napokig bújtam a Pinterestet és inspirálódtam. A polctól picit irtóztam, nem szerettem volna hogy a nappaliba belépve egy nem odaillő, esetenként nem dizájnosan elrendezett polc táruljon bárki elé. A végső döntés egy fehér képtartó lett felülre, alá egy fehér mágnes táblával.

FullSizeRender

A keretekben lévő képek még csak gyenge próbálkozások, ezeket időszakonként szeretném variálni, akár évszaknak, akár az aktuális projektnek megfelelően. A tábla szuper döntés volt, nagyon szeretem, és múlt héten a TIGER-ban szuper scrabblere hajazó betűs mágneseket találtam hozzá.

FullSizeRender (5)

Most már nagyon sok ingyenesen letölthető tervező (menü tervező, edzés tervező, heti vagy napi tervező) van fent a világhálón, én általában az urban-eve vagy a decolady oldaláról szoktam letölteni. Nézzétek meg, szuper ötleteik vannak.

FullSizeRender (2)

FullSizeRender (1) FullSizeRender (4) FullSizeRender (3)

IMG_1777

Jó pár szép tollra még szert kell tennem, illetve tényleg nagyon egyszerű az egész kis saroknak nevezett nem sarok. 🙂 Persze a célnak már most is megfelel, sokat ülök itt és jegyzetelek vagy gépelek. Szeretnék még egy pofás kis lámpát, hogy ha rám esteledik, akkor ne kelljen a nagy lámpával bevilágítani az egész nappalit. Úgyhogy van még mit csinosítani rajta, de így is imádom.

Végezetül pár inspiráció, egytől-egyig imádom őket, mindegyikbe van valami amit el tudnék képzelni magamnak. 😉

Puszi, Detty

monti6 monti5 monti4 monti3 monti2 monti1

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük