Így láttuk mi, a Zöld Zebra jótékonysági rendezvényét.

posted in: Egyéb | 0

A szeles idő ellenére, idén is szép számmal jelentek meg a Zöld Zebra Állat- és Természetvédő Egyesület rendezvényén, ahol három kategóriában indulhattak négylábú kedvenceink az ügyességi és kutyaszépségversenyen. A Rossetti Bizsu hosszú ideje támogatja az egyesületet. Természetesen nagy állatbarátként és bizsu rajongóként nem volt kérdés, hogy kolléganőmmel együtt egy kitelepült standon képviseljük cégünket.

DSCN1964_2

 

A rendezvény igazán színvonalas és szórakoztató volt még így a stand mögül nézve is. Szebbnél szebb kutyusokat csodálhattunk meg, no és persze maga a verseny….. 🙂

 

DSCN1980_2

 

A gazdik izgatottan kísérték fel kedvencüket a színpadra és jutalomfalatokkal próbálták ösztönözni őket, a minél látványosabb produkcióra, ami nem mindig sikerült, sokan inkább a szépségükre hagyatkoztak. Divatékszereket forgalmazó cégként, nem ajánlhattunk bizsukat a kutyusoknak, viszont a kendőinket bátran kínálgattuk.

 

 

Nagy kedvencünk lett ez a fekete kutyus, akit annyira feldobott a repcsis kendőnk, amit nagyon büszkén viselt. Nem mellékesen szép helyezést ért el a versenyen:-)

 

13041329_1009114809126331_2895820984676963378_o

 

Utólag is gratulálunk neki és természetesen a többi résztvevőnek is! Remélem legközelebb is jelen lehetünk, mint támogató a rendezvényen. A Zöld Zebra

Facebook oldalán megtalálhatjátok, hogyan tudtok segíteni a kutyusoknak.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük