Így viselj farmert az irodában

posted in: divat, Outfit | 0

Így viseljük idén a fehér inget című cikkem nagyon sok olvasónkat megmozgatott, így ezen a vonalon továbbindulva ma a farmerekről és azok irodában való szerepéről írok a blogon.

Nyilvánvaló, hogy sok munkahely nem teszi lehetővé a farmer viselését az irodában. A legtöbb vállalat a letisztult, kifinomult megjelenést kedveli. De vannak olyan cégek (egyre több), ahol ettől el lehet szakadni picit. Én is olyan szerencsés vagyok, hogy nincs dress code az irodában, bár ennek hátulütője, hogy az ember emiatt sokszor nem is fektet elég hangsúlyt a megjelenésére. Főleg ha reggel késésben van, kint pedig tombol a -9 fok. De vajon illik-e farmert húzni egy elegáns irodába? Bejegyzésemben arra fogok példát mutatni, hogyan viseld elegánsan a farmert akár megbeszélésen, vagy üzleti ebéden anélkül, hogy alul öltözött lennél.

1. Ne feledd a kiegészítőket!

Ha nem szeretnél úgy kinézni, mint hétvégén, akkor helyezd a hangsúlyt a kiegészítőkre. Egy gyönyörű nyaklánc, egy megcsillanó fülbevaló vagy egy színes táska teljesen eltereli a figyelmet arról, hogy valóban farmerban vagy.

2. Játssz ügyesen a stílusoddal!

Amikor farmert viselsz, nagyon kreatívnak kell lenned, hogy hogyan tálalod a szettet. Ha üzleti megbeszélésre mész, válassz hűvös, egyszerű szabásvonalú ruhákat a nadrág mellé. Párosítsd egy prémium cipővel és táskával és máris megnyered a tárgyalópartneredet.

3. Kulcsszó: a blézer

A farmer elegánssá tételének legegyszerűbb módja, ha blézerrel viseled. Szerencsére az idei divatlisták élén is ott figyelnek ezek a szeretni való darabok, minden színben, különleges szabásvonalakkal. A farmer pólóval nagyon slampos, de próbáld ki, hogy rádobsz egy blézert és egy statement nyakláncot. Hm? Máris teljesen más az összkép.

4. Ne félj a színektől!

Ismét egy elterelés ha színes zakót, blúzt vagy topot húzol. Életet ad az outfitnek és máris senki nem foglalkozik azzal, hogy valójában farmerban vagy. Természetesen nem kell túlzásba esni, különben feltűnő megjelenéseddel annyi az egész, jól kitervelt szettnek.

5. Tűrd be!

Ha a blúzt vagy a pólót betűröd a nadrágba, ismét teljesen más színben tűnik fel. Egy apró trükk, de sokszor segít. Ha a derekadat szeretnéd hangsúlyozni, viselj egy elegáns övet is hozzá.

A bejegyzésben található minden kiegészítőt megtalálsz a Rossetti Bizsu weboldalán ITT.

Te szoktál farmert viselni munka közben, az irodában?

Puszi,

Detty

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük