Így viseljük idén a fehér inget

posted in: divat, ékszer, Outfit | 0

Az idei divat sokszínűségében sokszor nehéz eligazodni. Milyen darabokba érdemes befektetni? Mi áll jól? Mikre nem lesz már szükség a jelenlegi gardróbból? És még sorolhatnám a fejünkben keringő kérdéseket, ha vásárolni indulunk, mert egy kis frissítésre vágyunk. Több cikket írtam már nektek arról, hogy sokszor egy apró trükkel, hogyan tudunk egy teljesen új darabot varázsolni, illetve többször említettem, hogy én mindig óvatos vagyok ezekkel, ezért a legpraktikusabb a kiegészítőkön tesztelni egy-egy új irányzatot vagy színt.


Korábbi cikkek ebben a témában:

7 trend, ami nem kerül semmibe

Fedezd fel az idei év divatszínét, a lilát

Pénztárcabarát megoldások ruhatár frissítésre


Mai posztomat pedig a fehér ingeknek szentelem, mert hiszem, hogy a legkönnyebb az alapoktól kezdeni. Egy fehér ing tökéletes kiindulópontja lehet bármilyen csodás szettnek, bármerre is “visz” minket a divat. Illetve ez a ruhadarab szerintem minden nő gardróbjában megtalálható, ha nem, akkor akasszunk ki egyet a párunkéból (erre később visszatérek). 8 különböző stílusú fehér blúzt hoztam nektek, jó szokásomat megtartva, pedig gyönyörű kiegészítőket is ajánlok hozzájuk.

Nekem most négy fehér ingem van, de ebből kettő fehér alapon picit mintás, így azokat hagyjuk is. A másik kettő teljesen fehér, és itt szeretném megjegyezni, hogy nagyon-nagyon nehezen találtam rájuk. Legfőbb gondom a jelenleg kaphatóakkal, az anyaguk. Egy egész napot az irodában egyszerűen nem bírok ki műszálas, mama kötényére emlékeztető anyagú felsőruházatban. Kényelmetlen, nem levegőzik. Így hosszú hónapok keresgélése után végül egy basic Mango pamuting mellett döntöttem. Ebben és ebben az outfit posztban láthattátok is rajtam. De nem nyugodtam le, szükségem volt egy különlegesebb darabra is, így találtam rá az ujjatlan, fodros csodámra. Erről itt láthattok több képet.

Elsőként egy egyszerű, állógalléros fazont mutatok, mély dekoltázzsal. Nagyon különleges hozzá a hosszú nyaklánc, ami nem hagyja láttatni magát teljes egészében. Ezt a szürke megkötős nadrágot meg imádom, ha esetleg tudjátok hol lehet kapni, jelezzetek! 🙂

 

A következő ing a férfi kollekcióból lett kiválasztva, ahogy fent is említettem. Ha még sincs fehér inged, csak válassz egyet a párod szekrényéből. Biztosan több helyen láttátok már (pl. Dukai Reginánál), hogy a gallér rész idén lecsúszott a vállra. Mivel a saját méretedben lévő inget képtelenség lehúzni, így ajánlott egy két számmal nagyobb. Próbáld ki, meg fogsz lepődni milyen stílusos.

Nem az a hagyományos elöl gombolós, de fehér és gyönyörű. A kifinomult ing feldobva vagány, láncos ékszerekkel és szakadt farmerrel, telitalálat. Irodába, vacsorára, vásárláshoz.

Itt pedig a fehér, H&M-ben vásárolt, fodros inget láthatjátok, amilyen nekem is van. Picit bővül alul, így tökéletes választás hozzá a most oly’ divatos magas derekú megkötős naci. Hogy egy kis színt is vigyünk a szintén nagyon kifinomult szettbe, pasztell fülbevalóval és gyűrűvel dobtam fel. Most már csak jó idő kell! 

Fordos is, pöttyös is, áttetsző is, igazi romantikus darab. Bár engem idegesítene, hogy 3/4-es az ujja, de egyébként csillagos ötös. A farmer pedig még jobban felhívja rá a figyelmet. Ehhez csak bézs és arany kiegészítőt választottam, meghagyva a főszerepet az ingnek. Láttátok már ezt a csavart hajráfot? 4 különböző színben találjátok meg a Rossetti Bizsu webshopjában, nekem rózsaszín van, nagyon szeretem. Főleg azokon a napokon, amikor semmi kedvem kezdeni valamit a hajammal.

A fehér, vasalt ing kihúzva is lehet trendi. Ha pedig az összkép túl lazának tűnik, egészítsd ki gyöngyös ékszerekkel, így ugyanolyan nőies lesz a szett, mint szűkebb társaival. 

Ez a kedvencem! Egyszerű fehér blúz, bár felhívnám a figyelmet a cuki lekerekített gallérra. Ehhez egy fekete bársonyszalag és máris mindenki tekintetét odavonzza. Hasonló blúzom nekem is van, csak sajnos az ujjatlan, így már jó ideje nem találkoztam vele. Ebben az outfit posztban láthattátok. Piros kiegészítőkkel vadítottam meg és a fejemben már össze is állt egy következő outfit, amit megmutatok majd nektek. 

Végezetül pedig egy bájos összeállítás pöttyös ceruzaszoknyával és masnis blúzzal. Ezt a masnit is meg lehet oldani házilag, a lényeg, hogy azonos árnyalatú legyen a blúzzal. (Vagy pedig teljesen eltérő, mint az előző képen.) Pöttyös szoknyához pöttyös kendő dukál, amit én ez esetben hajpántként használnék. A fülbevalóval pedig kicsit kitörünk a fekete-fehér világból, ettől lesz egyedi és különleges. 

A bejegyzésben szereplő összes kiegészítőt megtaláljátok a Rossetti Bizsu webáruházában ITT.

Nektek melyik a kedvencetek? Hogyan viselitek legszívesebben a fehér inget?

Puszi,

Detty

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük