Ilyen volt 2017 a Rossetti Bizsu Blogján

posted in: divat, Egyéb | 0

Eljött ismét az év vége, pár nap és új évszámot írunk. Szilveszteri bulik ide vagy oda (nekem inkább oda), ilyenkor érdemes egy kis időt hagyni magunknak, hogy átgondoljuk, összegezzük az évet, majd egy újabb kis időt hagyni az új év megtervezésének. A mai bejegyzésben a blogon is számot vetek az év legfontosabb posztjaival és magammal.

Ez a 104. blogbejegyzésem idén, és még vasárnap jön egy szilveszteri outfit poszt. December 1-jén volt 2 éve, hogy minden szerdán és vasárnap olvashatjátok a legfrissebb, legújabb anyagokat tőlem. 2 év nagyon hosszú idő, de több, mint 200 bejegyzéssel a hátam mögött is ugyanolyan lelkesedéssel nyitom meg a blog szerkesztőprogramját, mint a legelső bejegyzésnél. Sokszor nehéz újra és újra újdonsággal, aktualitással előállni, de egyre szervezettebben tudok inspirálódni, nyitott szemmel járok, jegyzetelek, terveket készítek és célokat tűzök ki.

“A zen oktatóm azt is mondta, hogy az igazi boldogsághoz vezető egyetlen út az, ha a pillanatban élsz, és nem aggódsz a jövő miatt. Mondanom sem kell, hogy szegényen és magányosan halt meg.” Szex és New York 

 

Idén a legolvasottabb bejegyzés az Elstartolt a Glamour napi őrület! volt, amit ITT olvashattok. Egy kis tudnivaló, egy kis személyes, de a kupon téma mindig a legértékesebb bejegyzések között fog szerepelni, mert mindenkit foglalkoztat és megosztó is.

Második helyen a Közeleg az Anyák napja, itt vannak az ajándékötletek című poszt áll, amiben 10+1 szuper dolgot találtok ITT. 2018-ban is lesz ám Anyák napja. 😉

A dobogó harmadik helyét pedig az egyik kedvenc cikkem csípte meg, ami pár hete került fel a blogra: Ajándéktippek az egész családnak 5.000 Ft alatt. Ti is találtatok benne hasznos ötleteket karácsony előtt? A bejegyzés ITT olvasható, hisz’ nem csak év végén vásárolunk hasznos és ötletes ajándékokat szeretteinknek, hanem névnapok, születésnapok, jeles események alkalmával is.

Idén is volt Rossetti Bizsu Interaktív workshop, amiről rövid videót is készítettem, így együtt eleveníthetjük fel újra ezt a csodás napot.

Jó érzés visszagörgetni a blogon a bejegyzéseket és felidézni egy-egy fotózás részleteit, nézni a képanyagot, amikben sok munkaórám van, felfedezni egy-egy ruhadarabot, amiket nem is tudom hol lehetnek. A főszerep természetesen idén is a gyönyörű Rossetti Bizsu ékszereké volt.

És mi áll ezek mögött? Egy mostanra nagyon elfáradt blogger, aki nagyon kemény éven van túl. Talán életem egyik legmeghatározóbb éve volt 2017. Sok rossz dolgod és megannyi jó dolog történt velem/velünk. Az évet egy betegség leküzdésével kezdtük a családban, gyötrelmes, fájdalmas és könnyekkel teli volt, de ma már kijelenthetem: legyőztük! Maradjon így örökre! Májusban váratlanul meghalt a nagymamám, majd 3 hétre rá követte a nagypapám. Felfoghatatlan, ahogy 60 év házasság után szinte egyszerre mentek el. Szeretnék itt is megemlékezni róluk. <3

Ugyanebben a hónapban a húgom bejelentette kisbabát vár. Mennyire igaz, hogy a sors már csak ilyen, néha ad, néha elvesz. Nyár végén pedig megtartottuk életünk legszebb napját és örök hűséget fogadtunk Balázzsal. Természetesen Rossetti fülbevalókban mondtam ki a boldogító IGEN-t. 🙂

Ezután egy különleges nászútra indultunk Mexikóba, ami az eddigi legnagyobb élményünk volt, pont ahogyan elterveztük.

Ennyi történés után ősszel pihenésért kiáltottunk, amit igyekeztünk is betartani és a soha véget nem érő menetelés, munka és utazások helyett még otthonosabbá tettük a hálót, hogy azok a bizonyos begubózós, forró teás, filmnézős esték még hangulatosabbak legyenek. Mindeközben pedig csak írtam és írtam egyik cikket a másik után. Hogy repül az idő!?

Évzáró cikkünk végén pedig egy kis segítséget szeretnénk kérni tőletek, hogy jövőre még többet tudjunk nyújtani. Írjátok meg nekünk kommentben, akár egy szóval vagy hosszabban, hogy mik azok a témák, amikről év közben szívesen olvastok. Mi pedig mindent megteszünk, hogy eleget tegyünk kéréseiteknek.

Vasárnap még jövök egy szilveszteri outfittel, de szeretnék már most nagyon-nagyon boldog és sikeres új évet kívánni nektek!

Köszönöm, hogy idén ennyien velem/velünk voltatok, tartsatok velem/velünk jövőre is!

Puszi,

Detty

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük