Ilyen volt a II. Rossetti Bizsu interaktív workshop

posted in: divat, Outfit | 0

Múlt hét szerdán ismét megrendezésre került a Rossetti Bizsu interaktív workshop, amelyről most egy beszámolóval készültem Nektek. A tavalyi beszámolómat ITT olvashatjátok. Ez alkalommal még szebb képi anyagot hoztam Nektek, és a végén egy ráadás videót nézhettek meg az eseményről. A helyszín ismét a Fröccsterasz Télikert volt (tavaly még Terminál néven futott). Időben érkeztem, így a vendégek érkezése előtt lencsevégre kaphattam az őszi újdonságokat.

Miután megérkeztek a vendégek és mielőtt kezdetét vette a bemutató gyorsan kértem egy mosolyt a gyönyörű modellektől. A rajtuk látható ruhákat a Nana’s Fashion biztosította, a később látható farmereket pedig a Pepe Jeans-nek köszönhetjük.

A bemutató koncepciója az volt, hogy a modellek egyesével megérkeztek a közönség elé, ahol Juszti – a Rossetti Bizsu kreatív vezetője – rövid szín- és stílusismertetés után kiegészítőket ajánlott a szetthez, majd felékszerezte a lányokat. Első körben a kifinomult öltözeten volt a hangsúly, bár a Nana’s Fashion ruháit ismerve, ezen cseppet sem lepődtünk meg. Finom anyagok, fodrok, elegáns szabásvonalak.

Második körben a Pepe Jeans farmerei és a Nana’s Fashion body-jai alkották az alap öltözetet, amikhez Juszti sálakat, stólákat, kendőket ajánlott. Ezáltal bemutatásra kerültek a gyönyörű őszi kollekció színes darabjai és ráadásként trükköket tanulhattunk, hogyan kössük meg a sálat, ha szeretnénk egy kis csavart a megjelenésünkbe. Tanultam egy szuper ötletet, amit a következő outfit posztban meg is mutatok Nektek. 😉

Ráadásként megérkezett a “Hókirálynő”, aki minden jelenlévőt elvarázsolt és a hajába került egy gyönyörű nyaklánc, amit a lenti videóban meg is nézhettek.

Mind az ékszer-, mind a sálbemutató után lehetőséget kaptak a vendégek, hogy stílustanácsot kérjenek Jusztitól, amire örömmel vállalkoztak, így az aktuális öltözékükhöz kaptak ékszereket és sálat.

A bemutató után – a Fröccsterasz jóvoltából -,  isteni miniszendvicsek várták, hogy elvigyék őket, és kezdetét vette az interaktív rész. Az egész eseményben a legjobb, amikor a vendégek az asztaloknál ékszereket próbálgatnak, tanácsot kérnek, megismerkednek az új kollekcióval, koktélozva beszélgetnek, fotóznak és már tölti is fel az Instagramra. Ismerkednek egy új stílussal, egy különleges fazonnal, kilépnek picit komfortzónájukból.

Ráadásként pedig beülhettek Szikriszt József Hair Artist székébe, aki a Joico képviseletében gyönyörű és különleges hajakat varázsolt percek alatt. A videó végén megnézhetitek azt is, mi történt az én hajammal. (Később kiderült, hogy Joci az esküvői DJ-nk öccse…milyen kicsi a világ!)

Ezután pedig Jankó Zsanett Smink és Maszkmester szépítette meg a résztvevőket, többek között Bogdándi Virágot, a Virág’s Lab bloggerét, aki később Instagram oldalán posztolt is róla és nagyon elégedett volt a sminkkel, amit Zsani készített neki.

Természetesen a modellek sminkjét is Zsani készítette, a csodás frizurákat pedig Joci kreálta, amiért külön köszönet Nekik. Mind mind egytől egyig különleges volt. Közben én is vadul böngésztem a bemutatott ékszereket, mert több olyannal találkoztam, ami még nincs fent a webshopban és nekem is új volt. Meg is mutatom Nektek a két új szerelmemet. Ez az éjkék, rojtos fülbevaló teljesen elvarázsolt és persze azonnal találtam hozzá illő karkötőket is. 

És akkor betűk helyett, meséljen a videó, egész jól elkaptam ennek a nagyon csajos, laza, interaktív napnak a hangulatát, ahol a visszajelzések alapján Mindenki jól érezte magát és csodás ékszerekkel távoztak.

Puszi,

Detty

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük