Ilyen volt a tegnapi Glam Party a Rossetti Bizsuval

posted in: divat, ékszer, rendezvény, trend | 0

Tegnap este a Rossetti Bizsu csapatával részt vettem a Pink Partner Marketing Kft. által szervezett Glam Partyn. Régen voltam már ilyen igazán csajos programon, talán utoljára a II. Rossetti Bizsu workshopon, amiről ITT írtam élménybeszámolót. A tegnapi rendezvénynek az Urbán Betyár Étterem adott helyszínt, ami a magyaros, tradicionális vonalat képviseli a város szívében. Én még nem jártam itt, így külön öröm volt, hogy egy új helyszínt is felfedezhettem. A különteremben megterített asztalunk eleganciával és a múlt szeretetével volt átitatva. 

Első utunk Krisztivel a Rossetti Bizsu asztalához vezetett, ami roskadásig volt gyönyörű kendőkkel, stólákkal, sálakkal, de azért a sarokban jó pár, új ékszer is helyet kapott az új kollekcióból.

Juszti már szorgosan kötötte a sálakat, tanácsot adott, színt választott és elmondása szerint rögtönzött, amit mi már oly’ jól ismerünk és imádunk.

A profi sminkről Jankó Zsanett smink- és maszkmester és a The Body Shop sminkesei gondoskodtak, bemutatva a márka legújabb tavaszi sminkkollekcióját. (A képen balról jobbra: Dani, a TBS sminkmestere munka közben; Kriszti, a Rossetti Bizsu korábbi arca; Köböl Anita, a TV2 Red Carpet című műsorának műsorvezetője; Jankó Zsanett szintén munka közben.)

Az este folyamán nem volt megállás, a hölgyek egy gyönyörű sminkre mindig kaphatóak. Így volt ezzel Virág is, a Virág’s Lab bloggere, akit korábbi outfit posztjában Rossetti Bizsu ékszerekben láthattatok ITT.

A The Body Shop termékeit pedig a helyszínen ki is lehetett próbálni és vásárlásra is volt lehetőség, természetesen szakemberek segítségével.

Ha már smink, akkor a frizura sem maradhatott el. Egy hajsütővassal és pár fonattal, csavarral pillanatok alatt gyönyörű hajkoronák készültek.

Eközben az asztaloknál jókedvű beszélgetés, ismerkedés folyt, volt akik vacsoráztak, mások hosszú sztorikba mélyedve borozgattak. Ahogy a kezdőképen már láthattátok, együtt fotózhattam Krisztit, a Rossetti Bizsu egyik korábbi arcá és Orsit, akit pénteken választottak meg, hogy idén képviselje a márkát. (A másik arc, Anita sajnos nem tudott részt venni a rendezvényen, de őt is hamarosan megmutatom nektek.)

Miután a vállalkozó szellemű és szépülni vágyó hölgyek túl voltak a sminkelésen és frizurát is kaptak, lehetőségük adódott megismerkedni a végtelen módon variálható Infinity ruhákkal. A koszorúslányruhák a Nagy Nap után is bármikor újra viselhetőek, egy szép nyári estén vagy egy elegáns eseményen. Földig vagy térdig érő kivitelben is választhatóak. Nézzétek ezeket a gyönyörű, finom színeket:

Az elején még csak szóban szívták magukba, mit is tud nyújtani ez a ruha, 1 óra múlva pedig már minden kiállított ruha díszelgett valakin. Annyiféle megkötési módban, ahányan voltak. (A képen balról jobbra: Orsi, a Rossetti Bizsu egyik arca; Patocskai Rita, Bogdándi Virág, a Virág’s Lab bloggere; Szandi, a Rossetti Bizsu korábbi arca.) Szandi élő bejelentkezését az eseményről ITT nézhetitek meg.

Hamar kiderült az is, hogy az Infinity ruhák és a Rossetti Bizsu ékszerei nagyon jól állnak egymásnak. 🙂

Reméljük kedvet kaptatok egy ilyen laza, csajos, beszélgetős programhoz és legközelebb ti is velünk tartotok.

Szép estét,

Detty

 

 

Leave a Reply