Ilyen volt az V. Wedding Pop-up Bazár

posted in: Outfit | 0

fullsizerender-26

Sziasztok,

a mai outfit poszt egy kicsit rendhagyó lesz, ugyanis tegnap összekötve a hasznosat a kellemessel és a szórakozással, Balázst elrángattam az V. Wedding Pop-up Bazárra. Egyrészt az esküvőszervezésünk elején nagyon kíváncsi voltam erre az eseményre, reménykedtem pár ötlet ellesésében. Másrészről a Brody Club Life Budapest egyik legexkluzívabb helye adott otthont a rendezvénynek, amit eddig csak klubtagok látogathattak, de most ingyenesen megnyitotta kapuit a rendezvény idejére. Harmadrészt a mai outfit poszthoz itt tudtuk elkészíteni a képeket. És persze nem utolsó sorban gyönyörű, napsütéses szombat volt, így jót sétáltunk a városban. Az outfitem egy kényelmes, város szett, fekete dandy cipővel, szűk farmerral, egy bordó miniruhával – amit most tunikaként hasznosítottam-, bőrkabáttal, szőrme mellénnyel, és egy színben teljesen őszi (és a ruhámhoz is passzoló) körsállal.

img_2363

img_2356

Ékszerek terén most a kezemre koncentráltam és márvány gyűrűt húztam, hozzá pedig egy márványkockás karkötőt vettem, ami most a kedvencem, egy korábbi outfit posztban is láthattátok mát ITT. Korábban mindig igyekeztem összehangolni a színeket, csak azonos árnyalatokat viselni, feltűnő nyaklánchoz visszafogott fülbevalót venni stb. De ez mára elmúlt. Keverem, kavarom, kísérletezek, és bár tudom, hogy a kevesebb több, van az a helyzet, ahol megállja a helyét a túlzásba vitt ékszerviselet.

img_2367

A sálon, karkötőn és gyűrűn kívül most a további apró részletek is előtérbe kerültek. Például ez az édes, arany leveles hajgumi, és a szintén levelet formáló kitűző is. A bross is volt már porondon, azt hiszem gimnazista lehettem, akkor a blézer kihajtott gallérján hordtuk, most inkább táskákon, kalapokon, illetve más kiegészítőkön tűnik fel.

montazs1

A Bazárra visszatérve Balázs teljesen beleszeretett a helybe, rögtön beszéltünk is az üzletvezetővel, hogy mit lehet tudni a Brody Studiosról, mint esküvői helyszínről.

img_2362

Mi voltunk a 210. vendégek az eseményen, így egy kis ajándékcsomagot is kaptunk. Gyorsan feltérképeztük a terepet, 3 szinten párhuzamosan zajlottak az események. Az alaksorban volt a workshop, az előtérben pedig Panka kertje virág és dekoráció bemutató, több sarok is be volt rendezve, és nagyon tetszett ez a stílus, amit képvisel. Rengeteg természetes anyag, mohák, faágak, zöldek és csavarként a fémes anyagok.

img_2349 img_2351 img_2352 img_2353

A földszinten kellett regisztrálni, jobb oldalon egy kávézó volt zongorával, itt zajlott éppen egy fotózás, a nagy teremben pedig a kiállítók sorakoztak. Mi még tényleg újak vagyunk ezen a területen, úgyhogy inkább csak körbenéztünk a kiállítókkal való beszélgetés helyett. Egyedül egy helyen álltunk meg, ahol rengeteg jegygyűrű ki volt rakva, és kértem Balázst mutasson egyet ami tetszik, hogy el tudjam képzelni milyet szeretne. Egyesével húztam mindet az ujjára, és ő ugyanazzal a mozdulattal húzta le őket fintorogva. Mondván ez túl vastag, ez túl csicsás, ez nem jó színű…stb. Úgy érzem ezzel a témával még leszünk bajba. 🙂

img_2340 img_2347 img_2360

img_2355

Az első emelet ismét egy hangulatos bárnak adott otthont, itt kezdtük el a hely weboldalán kutatni milyen rendezvények vannak itt hétköznap. Kiderült, hogy ez egy szigorúan zárt közösségi klub, 2 ember meghívása szükséges, hogy valaki klubtag legyen. Ha pedig nincs rendezvény, akkor hát zajlik a klubélet…Egyébként a világon máshol is megtalálható a Brody Club Life, például Athén, Madrid, London, Shanghai.

img_2361 img_2346 img_2344 img_2345 img_2342 img_2343 img_2339 fullsizerender-11

Összességében nagyon jól éreztük magunkat (igen Balázs is :D), de a divatbemutatót már nem vártuk meg, inkább elmentünk ebédelni és átbeszéltük a látottakat. Egyébként imádom Pestet, hogy ilyen szuper rendezvények vannak, szinte minden nap lehetne menni valahova inspirálódni, lazítani, kulturálódni szórakozni. Éppen ezért az a tervem, hogy amilyen gyakran csak tehetem ellátogatok ilyen izgalmas eseményekre és a blogon is beszámolok róla nektek. Ha esetleg nem jutottatok el, akkor is a képek alapján adjak egy képet róla, így ti is el tudjátok dönteni legközelebb hová érdemes ellátogatni a párotokkal, anyukátokkal vagy a barátnőtökkel.

Addig is puszi, Detty

fullsizerender-14

 

img_2362

Outfit: Rossetti levélke hajgumi: ITT / Márvány kocka gyűrű: ITT / Márvány kocka karkötő: ITT / Farmer: H&M / Miniruha: Bershka / Cipő: Deichmann / Kabát: Stradivarius / Mellény: C&A / Táska: Reserved

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük