Jönnek az év végi céges partik – de mit vegyünk fel?

posted in: divat, Outfit | 0

Ma nem csak egy outfitet szeretnék mutatni nektek, hanem több variációt az év végi céges rendezvényekre. Itt végre megvillanthatod a dögös oldaladat is – fontos azonban, hogy ezzel ne kelts felesleges feltűnést. A megfelelő öltözék kiválasztása éppúgy része a professzionalizmusnak, mint a magas szintű szaktudás vagy a hatékony kommunikáció. Minden cég más, minden eseményen más a dress code, de arra mindig nagyon figyeljünk, hogy se túl, se alul öltözöttek ne legyünk egy céges eseményen (sem). Fontos, hogy itt kifejezzük egyéniségünket és nyitottabbak legyünk, mint egy átlagos munkanap alkalmával. Mivel végre azokkal az emberekkel bulizhatunk, akik körülvesznek nap, mint nap, szívesen vesszük bókjaikat, amit a mindennapokban egyik oldal sem enged meg magának, se a másiknak.

Ha a cég elegáns vacsorát szervez és mindenki kicsípi magát, akkor idén könnyű dolgotok lesz, mert az üzletek tele vannak gyönyörűbbnél gyönyörűbb koktélruhákkal. Amit figyelembe kell venni, hogy se túl rövid, se túl kivágott ne legyen, próbáljuk megtalálni az arany középutat. Például ha felül nyitott, akkor az alsó része szolidabb legyen. Ha a lábunkat teljesen megmutatjuk, akkor a dekoltázs már sok lenne, egy zártabb felsővel kompenzálva viszont jöhet egy térig érő szoknya is. 3 gyönyörű ruhát találtam a Reserved, a Mohito és az Orsay kínálatában. Én biztosan a zöldet választanám. 🙂

Ha elegáns eseményre vagytok hivatalosak, de túlzottan nem kedvelitek a csipkét és a színeket, akkor a kis fekete mindig kiment minket. Ez is lehet bársony, flitteres, tollas, de egy fehér gallérral kiegészítve is tökéletesen az alkalomhoz illő lesz az öltözetünk.

Ami még a ruhánál is fontosabb, a jól megválasztott kiegészítők. Nem feltétlenül kell azonnal a plázába rohannunk, ha megérkezik a vezetőségtől az év végi céges parti meghívója. Biztosan van olyan ruhánk, amit nem láttak még a kollégák. Egy új, gyöngyös, nagy méretű nyaklánccal, hozzá passzoló fülbevalóval és karkötővel máris ünnepi lesz a megjelenésünk. Körbenéztetek már a Rossetti Bizsu weboldalán? Az új, ünnepi kollekcióban biztosan megtaláljátok a ruhához és az elképzelt stílushoz legjobban illőt.

Ha a koktélruha túlzás lenne az év végi bulin, mert csak vacsorázni mentek el egy lazább helyre, akkor is add meg a módját, ünnepi hangulathoz, elegáns ruha dukál. Egy szép ing, blézerrel és farmerrel simán belefér. Vagy egy szoknya gyönyörű mintás harisnyanadrággal. A Calzedonia idei kínálatában ismét nem csalódtam.

Ha a hétköznapokon nem viseltek nagyobb, feltűnőbb ékszereket, akkor az év végi vacsorán, programon egy gyönyörű fülbevalóval is feldobhatjátok, a blézert, inget, egyszerűbb ruhát.

Végezetül pedig pár ‘ne tedd’:

  • Ha a hétköznapokon nem viseltek magassarkút, nem feltétlenül kell abban feszengenetek egy vacsorával egybekötött buliban. Válasszatok olyan elegáns cipőt, amiben elengedhetitek magatokat.
  • Semmiképpen ne gondoljátok azt, hogy most végre felvehetitek a szilveszterre tartogatott csillogós minit! Ne feledjétek, a főnökeitek is ott lesznek, nincs szükséged arra, hogy azt gondolják, az utcán szerzel mellékjövedelmet a szabadidődben.
  • Tartsátok távol magatokat a mélyen dekoltált ruháktól. Ne most tudja meg az iroda, kinek mekkora a mellmérete.
  • Maradjatok felismerhetőek. Túl sok sminkkel, belőtt frizurával inkább fogsz hasonlítani egy ‘80-as évekbeli sorozatkarakterre, mint saját magadra.
  • Ha nem vagytok nagy ivó, vigyázzatok, itt többszörösen rosszul járhattok, ha nem találjátok a határokat. Ne kelljen a következő munkanapon lehajtott fejjel bemenni az irodába!

Nálatok milyen típusú évzáró buli lesz? Általában jól szoktak sikerülni?

Mi idén bowlingozni megyünk, így nem egy elegáns esemény van kinézőben, de a létszám és az év végi hajtás miatt nekünk ez egy ideális program. Természetesen ennek ellenére sem pamutpólóban fogok érkezni az estére. 🙂

Nagyon jó partizást,

Detty

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük