Katalin hercegné és a Rossetti Bizsu

posted in: divat, ékszer, Outfit | 0

Tavaly ilyenkor nagyon tetszett nektek a Michelle Obamáról szóló cikk, így idén ismét választottam egy fontos személyt, aki ráadásul stílusikon is. Cambridge hercegnője messze földön híres kitűnő stílusérzékéről, éppen ezért nem meglepő, hogy számtalan divatmagazin, a legjobban öltözött hírességek listáján előkelő helyen szerepelteti. Én, mint divat mániás mindig nagy érdeklődéssel figyelem, hogy éppen milyen új kreációban jelenik meg egy-egy eseményen, a legnagyobb kedvenceim a gyönyörű kalapjai és a mindig tökéletes hajkoronája. Mai bejegyzésemben az ékszer viselési szokásait vesszük górcső alá.

Szinte nincs is olyan outfitje, amelyhez ne viselne legalább egy fülbevalót. Mivel stílusa kifinomult, vonzó, és nőies, többnyire ez mutatkozik meg az ékszerei terén is. Legtöbbször gyöngy fülbevalót és hozzá illő gyöngyös hajcsatot, hajtűt visel. Gyönyörű képei mellett a Rossetti Bizsu kínálatából válogattam hasonló ékszereket, így ha szeretitek Kate stílusát, biztos, hogy itthon is megtaláljátok a megfelelőjét. 

Ruhái 90%-ban zárt nyakúak, illetve díszesek, fodrosak, ezért nyakláncot ritkán visel, de a fülbevalók nagy kedvencei. 

A világ leghíresebb és legértékesebb eljegyzési gyűrűje a 14 gyémánttal és egy zafírral díszített gyűrű, melyet 1981-ben Károly herceg vásárolt Dianának. A hercegnő halála után fia, Vilmos herceg örökölte meg az ékszert, és ezzel jegyezte el 2010-ben Kate Middletont. A gyűrű azóta is ott ragyog Katalin hercegné ujján. Másolatát pedig több divatház is előszeretettel készítette, amíg be nem tiltották. Mondjuk nem csoda. 🙂 

Minden ruhája egyszerűen gyönyörű, bár ez nem is annyira meglepő, ha tudjuk, hpgy mielőtt Vilmos herceg elvette, a Jigsaw divatcégnél dolgozott, ahol a kiegészítők beszerzéséért volt felelős. Ő szívesen maradt is volna, de sajnos az újságírók folyamatosan követték, megnehezítve a mindennapokat, ami a kollégáit is érintette. 

Vilmos herceg, illetve a királyi család Diana hercegnő több ékszerét is Katalin hercegnének ajándékozta, ő pedig boldogan viseli az ikonikus darabokat. Nagyon tetszik rajta az állatmintás, egyszerű (vagy csak én gondolom egyszerűnek) hajráf. Egyben laza, de megőrizte kifinomult stílusát. Az édes György hercegnek egy külön cikket fogok szentelni, annyira cukipofa. 🙂 

Ritka pillanatok egyike, hogy Katalin hercegné copfban és nyaklánccal látható. Nem kérdés, ez is szuperül áll neki. 

Többnyire ezüst foglalatban készült ékszereket visel, illetve a kedvenc órája is ezüst színű. Nagyon ritkán társít öltözékével arany vagy rose gold színű kiegészítőt. 

Ha egy egyszerű, szürke ruhát szeretnétek feldobni, próbáljátok ki a Rossetti Bizsu nagyobb méretű, csipkés chokereit. 

Nektek melyik tetszik a legjobban? Az ékszereket egytől egyig megtaláljátok a Rossetti Bizsu webáruházában ITT.

Szép estét,

Detty

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük