Ki lesz 2016-ban a Rossetti Bizsu Arca?

posted in: Egyéb | 0

cropped-webbannerek_arc2

Tavaly nagy sikerrel zárult az első “RossettiBizsu Arca” kampányunk, ahol 21 lány közül Szabinát választottuk, hogy a modellünk legyen. Az együttműködés során mindannyian pozitív élményekkel gazdagodtunk, rengeteg jó hangulatban eltöltött fotózást tudhatunk magunk mögött, így idén úgy döntöttük, ismét nekivágunk, és meghirdetjük a RossettiBizsu Arca 2016-os kampányunkat.szabina2015Hétfőn lezárult a jelentkezés, így idén első körben 15 jelentkezőre lehet leadni a voksot a Rossetti Bizsu Facebook oldalán. Az 5 legtöbb lájkot kapó versenyzővel személyesen is szeretnénk megismerkedni, beszélgetni. Mind az 5 döntős versenyzőnk értékes ajándékokkal gazdagodik, és közülük választjuk ki azt a 2 lányt, akik a 2016-os évben a Rossetti Bizsu Nagykövetei lesznek.

Facebook oldalunkra csak a lányok arcképe került ki, így most szeretnénk őket egy kicsit közelebb hozni a szavazókhoz, hogy mindenki jobban megismerhesse őket.


ferencz_regina

1. Ferencz Regina

Regina 24 éves, Budapesten él. Jelenleg marketing gyakornok, emellett bloggerkedik is. Nemrég indította el youtube csatornáját, ahol a közeljövőben több videót tervez öltözködési, szépségápolási, DIY és lakberendezési témában. Stílusa általában kifinomult, nőies, de szereti a lazább ruhákat és a feltűnőbb kiegészítőket is. Kedvenc színei közé tartozik a piros, a rózsaszín és a fekete, de mostanában szívesen hord pasztell színeket is. Azért tartja magát alkalmasnak a feladatra, mert imádja az ékszereket, szeret kitűnni a tömegből.


Hertelendi_Ilona

2. Hertelendi Ilona

Ilona 25 éves, jelenleg Budapesten él, aktív Facebook felhasználó. Imádja a Rossetti Bizsu ékszereit, hiszen több, mint egy évig dolgozott a Nyíregyházi Lucia Mondi Divatékszer üzletben.


FotoJet Collage

3. Antalfy Krisztina

Krisztina 33 éves, a Voila Mode bloggere. Budapesten él, és imádja a gyöngyöket, a letisztult, pasztell színeket, szereti keverni a laza, sportos stílust a nőies eleganciával.


FotoJet Collage

4. Domján Dóra

Dóra 20 éves, Várpalotán él, jelenleg kereskedelem és marketing szakon tanul. Imádja a színeket, szereti magát tesztelni, mi áll jól neki igazán. Ruhadarabok terén mindene a ruha, a tunika, de néhanapján azért jól esik szaggatott farmerbe bújnia. Mások állítása szerint a meleg bőrtónus miatt jól áll neki a királykék, a pink és a fekete. Már rengeteg dologban kipróbálta magát (Eger Strand Szépe 1. hely, Szakest Szépe), szereti a kihívásokat, az új célok kitűzését és szeret új embereket megismerni, kalandokat átélni és új élményeket magába zárni. Maximalista, igyekszik törekedni arra, hogy mindent a lehető legjobb módon oldjon meg. Jövőjét a marketing mellett a szépségiparban képzeli el, és reméli egyszer majd minden álma valóra válik.


FotoJet Collage

5. Doszpoly Ivett

Ivett 23 éves, jelenleg Budapesten él és itt is dolgozik. A mindennapokban többnyire a nőies és a sportos öltözködést részesíti előnyben. Kedvenc ruhadarabjai közül a szoknyát emelné ki, melyet szívesen visel a nőiessége hangsúlyozására. Kedvenc színei közül leginkább a kéket, sárgát, rózsaszínt, fehéret és a fekete árnyalatait hordja szívesen. A ruháit alkalomtól függően szereti feldobni kiegészítőkkel, akár egy szép nyaklánc, karkötő, sál, óra formájában. A hétköznapokon is időt szán egy egyszerű, de ízléses smink elkészítésére.


FotoJet Collage

6. Németh Mónika

Mónika 30 éves, rengeteget sportol és szabadidejében modellkedik. Szereti a kihívásokat, szereti magát új helyzetekben kipróbálni. Így jött életébe a modellkedés is. Úgy érzi már kiforrott ízléssel rendelkezik. Tudja mi mihez illik. Nőies, szereti a szép dolgokat, de mégsem trend-függő.


FotoJet Collage

7. Himer Krisztina

Krisztina 27 éves, Gyulán él, de sok időt tölt Budapesten. Szeret sportolni, heti több alkalommal jár edzeni. Szereti az élénk, vidám színeket. Szívesen visel ékszert, sálakat, több Rossetti ékszer tulajdonosa. Inkább a kifinomult stílus jellemzi. Mivel közel áll hozzá ez a világ, el tudná képzelni magát ebben a szerepben, illetve volt már alkalma a Rossetti ékszereket viselni egy fotózáson is.


FotoJet Collage

8. Légrádi Alexandra

Alexandra 26 éves, budapesti lakos. A Premium Barbie blog írójaként tevékenykedik, így nagyon közel áll hozzá a divat és a divatos kiegészítők. Szabadidejében gyakran foglalkozik saját ékszerek készítésével. Alapvetően egy mindig mosolygós, vidám és jó kedvű lánynak tartja magát. Ruházatban leginkább az egyszerű, letisztult, klasszikus stílust kedveli, viszont az ékszereknél él-hal a nagyobb, feltűnő darabokért. Kedvenc színe a kék, valamint a fekete, fehér, arany, ezüst, bézs, piros és rózsaszín. Azért tartja magát alkalmasnak a feladatra, mert a blog miatt nagyon aktív Facebookon és nem áll távol tőle az ékszerek világa.


FotoJet Collage

9. Kopcsik Klaudia

Klaudia 21 éves, Miskolcon él. Jelenleg még tanulói jogviszonyt folytat logisztikai ügyintéző szakon. Szereti a divatot, szeret öltözködni, divatosan megjelenni, és ezáltal jó benyomást kelteni. Kedvenc színei közé tartozik a barna, fekete, és világosabb, kellemesebb színek, mint például a rózsaszín vagy a barackvirág. Azért tartja magát alkalmasnak erre a lehetőségre, mert imádja az új dolgokat, és szeretne kicsit belelátni a Rossetti Bizsu világába.


FotoJet Collage

10. Dolányi Anita

Anita 28 éves, jelenleg Kispesten él családjával.
Kedvenc színei a menta zöld és a türkizkék. Imádja az ékszereket. Szabadidejében plus size modellkedik. Fotózások alkalmával, összejöveteleken vagy hétköznapi szelfiken is szívesen viselné, reklámozná a Rossetti Bizsu ékszereit.


FotoJet Collage

11. Busi Adriána 
Adriána 18 éves, az Adriana Design blog írója. Jelenleg Túrkevén él, de hamarosan Budapestre költözik. Imádja a csajos kiegészítőket , az ékszereket. Leginkább a hangsúlyos statement darabokat kedveli, mániákus gyűjtő, így elég szép készlettel rendelkezik. Nincs nap, hogy ne hordana ékszert. Azért tartja magát alkalmasnak a feladatra, mert több fotózáson is részt vett már modellként és szerelmes az ékszerekbe.


FotoJet Collage

12. Cseke Bianka Zsófia

Bianka 27 éves, jelenleg Székesfehérváron él. Már egy ideje figyelgete az oldalt és szereti a gyönyörű ékszereket, így merte venni a bátorságot és jelentkezni a versenyre. Úgy gondolja ez egy hatalmas lehetőség, ezért kár lenne kihagyni. Színekben bármit szívesen visel, imádja a gyönyörű kiegészítőket, amivel nagyon fel tud dobni minden ruhadarabot.


FotoJet Collage

13. Erdei Bianka Blanka

Bianka 22 éves, Budapesten lakik. Jelenleg a Budapesti Metropolitan Egyetem gazdálkodás és menedzsment szak hallgatója. Szereti a divatot, imádja a statement nyakláncokat, illetve a rusztikusabb gyűrűket, karkötőket. A közeljövőben tervezi elindítani saját fashion és lifestyle blogját, így már most sokat foglalkozik az ékszerekkel és egyéb kiegészítőkkel. Konkrét kedvenc színe nincs, bár fesztivál szezonban szereti a kicsit neonosabb kiegészítőket. Télen és tavasszal pedig a letisztultabb, elegánsabb darabokat. Azért tartja magát alkalmasnak erre a feladatra, mivel úgy érzi meg tudná állni a helyét egy ilyen cég arcaként, és szívesen viselné a Rossetti Bizsu ékszereit.


FotoJet Collage

14. Farkas Vivien

Vivien 20 éves, jelenleg Pécsett lakik. Szívesen viseli az ékszereket: nyakláncokat, gyűrűket, karkötőket. Kedvenc színe a kék. Azért tartja magát alkalmasnak a Rossetti Arca címre, mert szereti ha fényképezik, szereti az ékszereket, sok barátja van akiknek népszerűsíthetné az ékszereket, és még több embert szeretne megismerni.


FotoJet Collage

15. Horváth Bettina

Bettina 18 éves, Budapesten él, művészneve Beth-Ai. Különböző stílusú ékszereket is szívesen visel, többek között a  pávatollas és más madártollas ékszereket, a csipkés rockeres ékszereket, párduc, tigris, zebra, kígyó, krokodil mintás ékszereket, de az elegánsabb stílusú, kövekkel kirakott ékszereket is előnyben részesíti. Azért tartja magát alkalmasnak, hogy a Rossetti Bizsu Arca legyen, mert 3 év modell tapasztalata van, ezért könnyen visszaadják a fotói amit ki akar fejezni. Motivációja is erős, mindig szeretett volna egy ékszermárka arca lenni.


Nektek ki nyerte el legjobban tetszéseteket? A Rossetti Bizsu Facebook oldalán 2016.03.08.-ig az alábbi linken tudtok szavazni a jelentkezőkre: 2016-os év “Arca” szavazás

Mindenkinek Sok Sikert kívánunk,

a Rossetti Bizsu csapata

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük