Közeleg az Anyák napja, itt vannak az ajándékötletek

posted in: Egyéb | 0

Jövő vasárnap itt az Anyák napja, és bár sok ünnepről azt gondolom, csak egy felkapott, felesleges pénzköltési lehetőség, az Anyák napja más. Nagyon más. Mert Anya csak egy van, és bár nem csak ezen az egy napon illik megajándékozni Édesanyánkat, de jó, hogy van egy ilyen nap, ami tényleg csak róluk szól. Természetesen most is láttam rengeteg olyan reklámot, amit túlzásnak tartok – például egy cipős szekrény reklámhoz is odaírják, hogy lepd meg vele Anyukádat -, mégis azt gondolom, hogy normál kereteken belül ez a nap megérdemli a nagy hírverést, a készülődést, a szép ajándékokat, a jó programokat. Tavaly mindkét Anyák napi cikkünknek nagy sikere volt, ha még nem láttátok itt megtekinthetitek:

10+1 ajándékötlet Anyák napjára

Anya csak egy van! – ahol Anyukámról, a húgomról és rólam láthattok képeket.

Most pedig ismét ajándékötleteket szeretnék adni nektek, ha esetleg nehezen igazodtok el a hirdetések között.

 

#1 – Élmény

Ezt ma kaptam hírlevélben, és nagyon megörültem neki. A Csokoládé Múzeum Budapest Anyák napja alkalmára 2017. május 6-án 18:00 órai kezdettel vacsora estet szervez azon olvasóinknak, akik szeretnék édesanyjukat meglepni, kényeztetni egy kulináris fejedelmi vacsorával.

A program menete:

o Ősi köszöntés (pálinka-kenyér-só)

o Háztörténet, kóstolás – csokoládé szökőkút

o A múzeum megtekintése, történetek, érdekességek,

o Rákóczi Pince – ízlés szerint pálinka kóstolás csapra vert üvegből vagy csokoládé kóstolás

o Saját pálinka csapolás

o Saját csokoládé készítése – ezt a csokoládét az est végén formatervezett díszdobozban
hazaviszik a vendégek

o Vacsora – 3 fogás (előétel, főétel, desszert)

A program ára: 9.990 Ft/fő

A program időtartama: minimum 2,5 óra

Egy ilyen élmény örök emlék marad, és ez pont egy olyan program, ahová máskor nem jut el az ember.

 

#2 – Ékszerek, kiegészítők

A Rossetti Bizsu webáruházában annyi gyönyörű, Édesanyáknak való ékszert és apró kiegészítőt, sálat, stólát, poncsót, hajbavalót találtok, hogy kizárt az ajándék nélküli távozás. Ha pedig már ott jártok magatoknak is válasszatok valami új, tavaszi ékszert az esti buliba. 😉

 

#3 – Virág dobozban

Magát a virágot nem sorolom, mert az alap, de ha különlegesre vágytok a Flow’&more csapatától ilyen édes virágdobozokat tudtok rendelni. A doboz 8.900 Ft és egyedi kívánságok alapján készül.

 

#4 – Neki szóló apróság

Elcsépeltnek tűnhet a bögre, de nekem már bevált. Tavaly többek között ugyanezt a bögrét kapta tőlem Anya, és úgy láttam örült neki, azóta is ebből issza a teát a munkahelyén. Megtaláljátok a Stile Interio weboldalán.

 

#5 – Személyes ajándék

Egyre jobban visszajön divatba a kézzel készült termékek ajándékozása. Az Anyukák extrán megbecsülik ezeket, részünkről pedig nem kérdés, hogy megérdemlik a belefektetett energiát. Ismeritek a scrapbook technikát? Most 1.490 Ft-ért vásárolhatjátok meg ezeket az albumokat, amik tele vannak jobbnál jobb kiegészítőkkel, így már csak pár közös képre lesz szükség, és egy olyan exkluzív albumot adhatunk át, amilyet még soha nem kapott. ITT meg tudjátok nézni.

 

#6 – Anyák Napi DIY workshop

Egyre több workshop lát napvilágot, és lehet Anyukád még soha nem volt ilyenen? Pont ma este kaptam az értesítőt, hogy a Mittersisters is szervez egyet. Menjetek el együtt Anyák Napi workshopjukra, és készítsétek el az egyedi, bőr kiegészítőtöket. Ez aztán az időtálló ajándék!
Dátum: Május 7.
Két idősávban tudtok regisztrálni:
14:00-16:00 / 16:30-18:30

A következő kiegészítők közül választhattok: kulcstartó, pénztárca, táskadísz, kártyatartó

A workshop díja: 9.990 Ft/2 fő

Regisztráció ITT.

Amilyen ötletek most még eszembe jutnak, azokat már lelőttem a tavalyi ötlettárban, így remélem azzal és a maival együtt sikerül választanotok valami szuper ajándékot Édesanyátoknak. Ha pedig Nálatok nem szokás ajándékozni, akkor egy szál virágnak is örülni fog, de annál jobban semminek ha ezt a napot együtt töltitek vele. <3

 

Puszi,

Detty

 

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük