Közeleg az ősz || SheIn kívánságlista

posted in: divat, Outfit | 0

Sziasztok,

ez amolyan ‘Back to school’ lista felnőtteknek. Elmúlik a nyár, előkerül a takaró, a zárt cipő, a blézer és a kedvünk is megváltozik. Véget érnek a táborok, a nagyinál töltött édes napok és a gyerekek hazatérnek, készíteni kell őket az iskolára. Akinek pedig nincs gyereke, egyszerűen csak 20 perccel hamarabb kell reggel munkába indulnia, hogy beérjen. Kinek mi. Fakul a színünk, közeleg az év végi hajtás, beborul az ég, hűvösek az éjszakák. Divat tekintetében viszont egy kicsit megörülünk, hogy vált a ruhatár, jönnek a hosszú nadrágok, a fodros pulcsik, a színes blézerek, a mokaszinek, a bőrdzsekik, a lenge selyemsálak. A mai kívánságlistámmal igazából inspirálni szeretnélek titeket pár olyan dologgal, amit érdemes felfrissíteni, lecserélni, és talán jó kedvre is derülünk tőlük. Továbbra is tartom, hogy két dolog a legjobb nyáron: a szabadban enni és a szabadban aludni. De azon vagyok, hogy az őszben is találjak legalább két ilyen imádott dolgot. Ha meglesz, ígérem beszámolok róla. Most pedig íme a lista:

 

  • Kiegészítők

Továbbra is rajongok ezekért a rosé gold aviator szemüvegekért, nem is értem, eddig hogy nem szereztem be egyet belőlük. 2.840 Ft >>> ITT Egyre kevesebbet lesz szükség napszemüvegre, néha lecserélhetjük sima üveges divat keretre is, hogy kitűnjünk a tömegből. Plusz egy info: jobban fogsz mutatni a fotón ezzel kerettel, mert elrejti a szem alatti karikákat.

Egy virágos cross bag-gel őrizném a nyári emlékeket a lehulló levelek között. Ehhez hasonló táskát láthattatok már kívánságlistákban, érdekes, hogy nem vagyok egy virág motívumos típus, ezekbe a kis szögletes, hímzett hatású táskákba mégis azonnal beleesek. 3.190 Ft >>> ITT 

Nah jó, vallomás: megszámlálhatatlan neszesszerem van. Imádom őket, színesek, különböző méretűek, anyagúak, mindig másikhoz van kedvem, és könnyen elcsábulok velük kapcsolatban. Most ez az átlátszó, PVC anyagból készült tetszett meg, bár az a katyvasz ami a neszesszereimben szokott lenni, lehet nem mutatna túl jól benne. 1.700 Ft >>> ITT

Ha már a neszesszeren túl vagyunk, jöhet egy kis smink kiegészítő. Ne kérdezzétek miért a rózsaszín, az utóbbi időben tényleg közel áll hozzám. De találtok feketét is természetesen 3.690 Ft >>> ITT

Nem csak mi, a mobilunk is megérdemel egy új ruhát az új évszak beköszöntével. Minden nap velünk van, védi drága készülékünket. 1.390 Ft-ért nem fogtok győzni válogatni a szebbnél szebb minták közül >>> ITT 

  • Lakberendezés

Nyáron mindig vidámabb, finomabb színekbe öltöztetem a nappalit, de ősszel is törekszek egy pozitív változásra. Legkönnyebben és legolcsóbban a párnák áthúzásával varázsolhatunk új külsőt a szobának. Sok színeset is találtok az oldalon, de nekem most ezek a letisztult, minimál huzatok jönnek be a legjobban. Szinte mind 1.700 Ft, nézzetek körül és inspirálódjatok >>> ITT Ezekhez pedig már csak pár új gyertyatartó kell és felfrissült a nappali.

  • Alvás

Az alvás minden évszakban fontos, főként a mennyisége és a minősége, de az sem elhanyagolható, hogy mindezt miben tesszük. Nálam az atlétás rövidnadrágos megoldás a nyerő, de a SheIn oldalán minden fajtát találtok édesebbnél édesebb mintával és persze anélkül is. A kaktuszos hosszú ujjú 6.290 Ft, a csipkés púder színű 4.790 Ft, a pandás 3.690 Ft >>> ITT találjátok az összeset.

  • Kabátok

Mi jellemzi legjobban a hideg idő közeledtét, ha nem az, hogy előkerülnek a dzsekik, kabátok, kardigánok. Imádom a színes, feltűnő kabátokat, teljesen lehangoló, amikor az utcán mindenki feketében és szürkében lehajtott fejjel közlekedik. Kabát választékban sincs hiány és jóval kedvezőbb áron lehet hozzájuk jutni a SheIn weboldalán, mint a fast fashion üzletekben.

Virágos dzseki 6.890 Ft

Hímzett kabát 9.990 Ft

Sárga műbőr dzseki 11.290 Ft

Az összes kabátot az idei őszre pedig ITT nézhetitek meg már 3.390 Ft-tól.

  • Szoknyák

Miután hozzászoktunk, hogy hűlt a levegő, újra elővehetjük a csinos szoknyáinkat, persze csak azokat, amiknek az anyagával illik a harisnyanadrág. Nem kell lemondanunk a csinos megjelenésről az évszakváltás miatt sem, böngéssz mini, midi és maxiszoknyák között ITT.

Piros műbőr szoknya 4.790 Ft

Farmerszoknya 4.790 Ft

Ezüst maxiszoknya 8.490 Ft

  • Sport

Az edzőteremben a recepciós hölggyel beszélgetve kiderült, hogy nyáron sokan elhanyagolják az edzést, a tavasz viszont nagyon erős, mindenki 1 hónap alatt szeretne beach testet. Ősszel egyre többen vannak, majd a december ismét pangás, januárban pedig mindenki a bejglit szeretné ledolgozni. A sport, a mozgás nagyon fontos minden évszakban, és az utóbbi időben a divat eléggé kitért erre a területre is, így vagányabbnál vagányabb szettekben izzadhatunk. ITT biztosan találtok a sportotoknak és testalkatotoknak megfelelő ruházatot kedvező áron.

Sport leggings 5.390 Ft

Jóga szett 3.690 Ft

Sporttáska 6.490 Ft

Ennyi fért mára az őszi kívánságlistámba, remélem pozitív őszi hangulatba kerültetek. Én a nyár utolsó hétvégéjét még fesztiválozással töltöm, kicsit elterelve a figyelmet a nyár végéről. Viszont a héten már 2 teát ittam, ami kétségkívül a lehűlés jele. Vasárnap egy izgalmas helyszínen fotózott outfitet hozok, legyetek résen!

Puszi,

Detty

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük