Légy a RossettiBizsu bloggere!

posted in: Egyéb | 0

Imádod a divatot, a bizsut, a kiegészítőket? Sok időt töltesz a neten, követed a divatvilág híreit? Ha mindezek mellett jó íráskészséggel rendelkezel és írásaid szívesen meg is osztod a nagyközönséggel, Te vagy a mi emberünk! Ha úgy érzed képes vagy figyelemfelkeltő, fotókkal fűszerezett, érdekes és inspiráló bejegyzésekkel rendszeresen jelentkezni a blogunkon, írj nekünk!

jegyzet

Szeretnénk megtalálni induló divat blogunk társszerzőit, akikkel hosszú távon együttműködve a RossettiBizsu blog egy sikeres, színes, vidám olvasmánnyá válik, tele ötletekkel, divattanácsokkal, aktualitásokkal. Azokat a leendő bloggereinket keressük, akik életvidám csapatunkkal együttműködve havi rendszerességgel publikálnak néhány bejegyzést a Rossettinél.
Mindezt egy 5000.-Ft értékű bizsu csomaggal honoráljuk minden hónapban. A bizsukat közösen, az ízlésedhez és személyiségedhez szabva válogatjuk majd ki havi újdonságainkból. Időnként személyesen is találkozunk, vendégül látunk, szétnézhetsz hatalmas raktárunkban, beszélgethetsz kollégáinkkal, felvázoljuk az előttünk álló időszak terveit.

Ha úgy érzed Te vagy a tökéletes jelölt, írj nekünk a rossettibizsu@gmail.com e-mail címre pár sort magadról, és küldd el nekünk két írásod. Az egyik lehet egy régebbi – ha van már ilyen -, szabadon választott témában, a másik viszont legyen friss, szóljon rólunk. Nézz szét webshopunkban és készíts egy bejegyzést az új Őszi Kollekciónkról, vagy bármelyik jelenleg elérhető termékünkről, amely megtetszett vagy hatással volt rád! Fotós, videós, képszerkesztési ismeret előny, de nem feltétel, már létező blog nem kizáró ok!
A jelentkezéseket november 9-ig várjuk, döntésünkről e-mailben értesítünk, valamint Facebook posztjainkban is folyamatos tájékoztatást adunk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük