Masni újratöltve – nem csak kislányoknak

posted in: Egyéb | 0

Minden évben kétszer követeli vissza helyét a trendpalettán a masni. Egyszer az adventi időszakban, a karácsonyi ajándékokon túl, mi is csinos díszként tündökölünk. Másodszor pedig mikor búcsúzunk a hosszú, hideg téltől és előkerülnek a tavaszi, vidám ruhák, a színes kiegészítők. Ebben a szezonban feltűnik ruhákon, blúzokon, szoknyákon, a hajunkban és kiegészítőként, ékszerként is. Van, akinek talán túl giccses, más pedig örül, hogy előtérbe kerülhet kislányos énje, kedvessége, bájossága. Egy-két masnis trükkel még pár évet is letagadhatunk. Természetesen a masnival sem szabad túlzásba esni, nehogy a megjelenésünk egy élő ajándékra hasonlítson. Törekedjünk inkább a minőségre, a kifinomultságra és a megfelelő mértékre. Mai blogposztunkban 7 szett, 14 kiegészítő a masni jegyében. Ha pedig ez nem lenne elég, akkor egy kattintással a Rossetti Bizsu webáruházában találod magad és kedvedre válogathatsz a szezon újdonságai közül.


Nem vásároltál még a Rossetti Bizsutól? Nem ismered a márkát, de szívesen közelebb kerülnél hozzá? Itt a nagy lehetőség! Találkozz velünk egy igazán csajos rendezvényen 2018.03.27-én este az Urban Betyárban. A rendezvény részleteit ITT találod.


1. szett: Több alkalommal említettem az ingre kötött masni varázsát itt a blogon. Legutoljára egy outfit posztban masnis chokert mutattam be ITT, az idei kedvenc cikketekben (Így viseljük idén a fehér inget) szintén szó esik róla, de rózsaszín blúzzal is láthattátok már rajtam ITT

2. szett: Egy igazán bájos, finom szettet választottam, a nagyi kedvence címet adnám a képnek. Kék kockás ing, masnival a nyaknál tökéletes választás egy családi ebédre. A Rossetti Bizsu kínálatából biztosan megtalálod a színben passzoló kiegészítőt is, legyen szó hajdíszekről, gyűrűről vagy fülbevalóról.

3. szett: Ha úgy érzed mégsem illik egészen stílusodba a masni, akkor próbálj ki egy egyszerű trükköt. Hátrakötött hajadba tegyél egy bársonypántot vagy hajgumit és máris trendkövető, újító és bájos leszel anélkül, hogy eltérnél a saját világodtól. Általában a hajunk az, amit legtöbbször megununk. Persze vannak, akik ilyenkor frufrut vágatnak, vagy vad színeket fújnak bele, de általában ha megtaláltuk a megfelelő formát és színt, nehezen térünk el tőle. Pont ezért van nagyobb jelentőségük a hajbavalók minden formájának, hisz ez a legköltséghatékonyabb és legegyszerűbb módja, hogy feldobjuk hajkoronánkat. 

4.szett: A felső ugyan már a kánikulára való, a masnira az ujján mégis felhívnám a figyelmet. A szabadon hagyott nyak, az óriás masni, a bő szabásvonal, a fehérrel való párosítás, mind-mind hibátlan ízlésre utal. Hogy lehet-e fokozni? Naná! Egy édes csipkés, masnis hajráffal és egy ‘a kevesebb, több’ jeligére hallgató fülbevalóval.

5. szett: Nincs igazi lapruha egy tökéletesre kötött masni nélkül. Különösen praktikus, mert olyan színű masnit kötsz, amilyen cipő vagy éppen táska van nálad. Nálam telitalálat ez a fekete-fehér vonal. Egy kis ezüstös csillogást viszont bármikor elbír az outfit, nézd ezt a strasszos csatot például. Szolidabb társai pedig ezek a bájos, masnis hullámcsatok. 

6.szett: A fehér, fodros/masnis blúz azért is helyes választás reggel, amikor tanácstalanul állsz a szekrény előtt, mert szinte bármilyen kiegészítő illik hozzá. Ez pedig kevés ruhadarabról mondható el. Egy színes, nagy méretű masnis hajpánttal, farmerrel és lapos cipővel egy kényelmes, laza stílus felé indulunk, de szivarnadrággal és arany kiegészítőkkel kezdődhet is a tárgyalás.  

7. szett: A masni szekcióból egyszerűen nem lehetett kihagyni az édes babákat. Most különösen nagy népszerűségnek örvend, hogy már születésüktől színes hajdíszekbe öltöztetik a kislányokat. (Persze kihasználják, hogy hagyja magát. :)) A Rossetti Bizsu Gyerekkuckójában pontosan 285 különböző termék szerepel. Kár lenne kihagyni! Mindet ITT találod.

Melyik szett rabolta el a szívedet? Kedvet kaptál egy kis tavaszindító masnizáshoz? Összegyűjtöttem az összes masnis kiegészítőt a Rossetti Bizsu kínálatából, egy kattintással megtekintheted ITT.

Jövő kedden találkozunk, puszi,

Detty

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük