Megdöbbentő darabok az idei divatpalettán

posted in: divat | 0

Utolsó bejegyzésemben a zoknit tűsarkúval és szabadidőnadrágot elegáns kiegészítővel, már a pozitív (vagy inkább stílusos) listán említettem. De azért ezeken felül is vannak túlkapások az idei szezonba (is), ami már a hordhatatlan kategóriába esik vagy legalábbis jelenlegi formájában nem használható.

Sports Illustrated

Idén harmadik éve mutatja be Palvin Barbi a Sports Illustrated új fürdőruha kollekcióját. Tavaly nagy felháborodást keltett az irigykedő közönségnek, hogy a modell felszedett pár kilót. Ez egyébként idén is megmaradt, viszont ami elterelte róla a figyelmet, az a féloldalas arany fürdőruha, ami csak az egyik mellet takarja. Érdekesen néznének a Paskál Strandon, ha ebbe ugranék le csobbanni egy kicsit… Vajon csak a divatfotók kedvéért készült ez a darab, vagy valóban értékesíteni fogják?

Cipőfalva

Imádom a Cipőfalva cipőit, tényleg nagyon sok cipőt rendeltem tőlük az utóbbi években, de most eltátottam a számat. Megszámlálhatatlan cipőjük van fent a webshopban, nyilván a nagy számok törvénye alapján jó pár olyan cipőt találunk, ami nekünk nem tetszik. Továbbgörgetünk és kész. Ez viszont egy olyan darab, amit bizony sokat fogunk látni az utcán. Az, hogy arany még tetszik is, illetve a csík sem rossz az oldalán. De a platform talp ezekkel a színes csíkokkal…kiábrándító és olcsó, gagyi hatást kelt.

Zara

A Zarától már megszokhattuk a különleges darabokat és a még különlegesebb divatfotókat. Sokszor azt sem lehet eldönteni, hogy a modell férfi vagy nő. A sok közül kiválasztottam egy szettet, ami tényleg furcsára sikeredett. A nadrág kritikán aluli, de a fehér western csizma is hagy kivetnivalót maga után. A patchwork zakó egy farmerral még lehet szódával elmegy, de így összességében nem egy stílusos, divatos nő jut eszembe a képről.

Gucci

És itt a várva várt gumiszandál. Sejtettük, hogy egyszer bekövetkezik és lám, itt van. A legnagyobb divatcégek dobták piacra az idei nyár slágerét (szerintük), a szegecses gumiszandált férfiaknak. Jövőre gondolom zoknival viselik majd. 😀 A kép többi része is vet fel kérdéseket, de azt alapvetően már megszoktuk a Guccitól.

Calvin Klein

A Calvin Klein idén tavasszal bohócruhában képzeli el vásárlóit. Nagyon hasonló szettet viseltem oviban farsangkor.

MAC Cosmetics

Nem csak a ruhák és kiegészítők terén esnek túlzásba a tervezők, de a túlkapások a szépségiparra is jellemzőek. Januárban jelentették be, hogy a Moschino tervezője, Jeremy Scott alkot most a MAC-nek, ami alapvetően szuper. De például ilyen sminkben Budapest utcáin biztosan senki nem fog szembejönni velünk sem éjjel, sem nappal. Ezen kívül egyesével biztosan kiválóak a termékek, de erről a képről nekem inkább a zűrös káosz jut eszembe.

Bershka

Néha tényleg azt gondolom, hogy már nem tudnak több bőrt lehúzni erről az iparágról. Mi jöhet még? Szinte már minden volt, amit csak el lehet képzelni. Aztán mégis jönnek az újabbnál újabb fazonok, szabások, színek, formák, mi meg csak ámulunk. Öltönynadrág farmerderékkal? Mit szóltok hozzá?

Sugarbird

Szerintük pedig akkor leszünk a legvadítóbbak, ha egy kólásüvegnek öltözünk idén nyáron. 😀

Titeket melyik divattal lehet kikergetni a világból?

Puszi,

Detty

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük