Milyen fürdőruhát válassz az alakodra?

posted in: Egyéb | 0

TRIANGL_CONFETTI_GARDEN_swimwear_2016-miurrsgn1teave5oe7z2uz4pgozu1r3qcpplju4bws

Fotó: Pinterest

Itt a strandszezon, mindenki a tökéletes (vagy egy idő után csak bármilyen) bikinire vadászik. A 2016-os fürdőruha választék olyannyira széles, hogy az ember teljesen elveszik benne. Jóformán minden divat. A háromszög bikini, a push up felső, a trikini, a tankini, a skirtini, a magas derekú bugyi…szóval tényleg minden. Ha te mégis úgy érzed, hogy még nem érted el az álom-alakot, viszont eljött a nyaralás pillanata, akkor már csak azt kell kideríteni a Te alakodhoz melyik a legelőnyösebb bikiniforma. Ismét a Polyvore képszerkesztő programot használtam, hogy a 4 csoportba sorolt alkatokra való fürdőruhákat bemutassam nektek.

 

“Nem szeretem a széles csípőm!”

A titok az elterelés. Bármelyik testrészeddel elégedetlenek vagy, tereld el a tekintetet róla. A csípőtájékról egy felül mintás, világosabb színű, vagy érdekes szabású fürdőruhával vagy bikini felsővel. A lényeg, hogy a leplezni kívánt részen viselt darab legyen egyszínű, lehetőleg sötét árnyalatú, a többi pedig izgalmas és harsány, ami vonzza a szemet. A magasan szabott fürdőruha alsók például nyújtják a combot, amitől optikailag karcsúbbnak tűnik a csípőnk.

széles csíipő

“Nem tetszik a hasam!”

Talán ez a leggyakoribb gond a nőknél, és már mindenféle optikailag nagyító és kicsinyítő trükk létezik, de fürdőruhában a has az bizony ott van teljes valójában akár akarjuk, akár nem. Főleg a kétrészes bikiniben nehéz elterelni a figyelmet róla, de azért van megoldás. Ha nem vagy elégedett a hasaddal, válassz aszimmetrikusan szabott vagy mintás egyrészes fürdőruhát, de a bikiniről sem kell lemondanod, csak legyen magas derekú a bugyi. Idén nyáron több üzlet is előállt az alakformáló bikinikkel, biztosan jóba leszel velük a parton.

has

“Nem elég hosszú a lábam!”

Bárcsak minden nőnek ennyi problémája lenne a testével. 🙂 Válassz olyan fürdőruhát vagy bikinit, ami keveset takar a bőrödből alul azáltal, hogy magasan van szabva és keskeny a pántja. Így optikailag nyújtod a lábaidat. Ha a nem elég hosszú láb széles csípővel társul, akkor próbálj ki egy olyan bikinit, ami rövidíti a felsőtested: a tankinik és a fűzőszerű fürdőruha felsők neked készültek!

láb

“Nem vagyok elégedett a dekoltázsommal!”

Itt a hangsúly a bikinifelsőn van. Úgy játszunk vele, ahogy éppen nekünk előnyös. Ha fiús alkatod van és azt szeretnéd, hogy nagyobbnak tűnjön a cicid, válassz fodros, rojtos, pliszírozott, egyszóval díszes felsőt. Ugyanez igaz arra, ha a csípőd is keskeny. Akkor bevállalhatod a fodros alsót is. Ha mellben túl erősnek érzed magad, fontos, hogy jól tartó és formáló felsőt válassz, lehetőleg széles vállpántokkal, és egyszerű felsőrésszel.

lelles

Persze minden nő más és más, nagyon nehéz ilyen szigorúan bekategorizálni egy alakot, és ez így van rendjén. Fürdőruhánál például nekem nem vált be az internetes vásárlás, hiába jó a forma, egyáltalán nem biztos, hogy felvéve is előnyös. Így a napokban nekem is neki kell indulnom rengeteg türelemmel és jókedvvel felvértezve és végigjárni az üzleteket, melyik ami tényleg hozzám passzol. A színekben is el lehet veszni, nem mindegy kinek milyen színű a haja, milyen tónusú a bőre. Ezen tényleg csak a ruhapróba segít. Tavaly nekem nem sikerült megtalálni az igazit, így egy egyszerű fekete mellett döntöttem, ami legalább csinos volt (és olcsó), és feldobtam különböző kiegészítőkkel: kalap, napszemüveg, ékszerek, strandtáska. A vízben meg úgysem látszott. 🙂 Idén viszont két kedvencem is van, amiket egy-egy kép erejéig fogtok is látni az elkövetkező outfit posztokban.

Aki már nyaral, csodás pihenést, aki még velem együtt dolgozik, kitartást kívánok!

Xx, Detty

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük