Minden, amit az idei fesztiválszezonról tudnod kell

posted in: Egyéb | 0

virágkoszoró1

Utolsó blogbejegyzésünkben búcsúztunk a májustól, ma pedig már hivatalosan is nyár van, amiről nagyon sok kellemes dolog mellett a fesztiválszezon jut eszünkbe. Évek óta egyre nagyobb teret hódítanak a reggelig tartó szabadtéri bulik, már-már annyi van, hogy nehéz kiigazodni közöttük. Ezért most segítünk egy kicsit, összeszedtük mikor és hol lesznek a legszuperebb hazai fesztiválok, illetve tippeket adunk hogyan is készüljünk, mit vigyünk magunkkal, hogyan öltözzünk majd fel, milyen kiegészítőt viseljünk, ami praktikus, ugyanakkor trendi, és a fesztivál hangulatához is illik.

PROGRAMOK

filofax

Akkor kapjuk elő a kreatív naptárunkat és nézzük melyik fesztiválok lehetnek érdekesek számunkra!

 

június 8-12. Open Road Fest, Alsóörs

június 14-18. Tiszavirág Fesztivál, Szolnok

június 22-25. Fishing On Orfű, Orfű

június 22-26. Beach Fesztivál, Balatonfűzfő

június 28 – július 3. Everness Fest, Balatonakarattya

június 29 – július 02. Volt Fesztivál, Sopron

július 05-10. Samsara Festival, Siófok-Töreki

július 06-10. Balaton Sound, Zamárdi

július 08-17. Rockmaraton Fesztivál, Dunaújváros

július 12-16. Alterába Fest, Körmend

július 12-17. EFOTT, Velence

július 13-16. VeszprémFest, Veszprém

július 14-16. Bánkitó Fesztivál, Bánk

július 20-14. Campus Fesztivál, Debrecen

július 27-30. East Fest, Mezőtúr

augusztus 01-07. O.Z.O.R.A. Fesztivál, Dádpuszta

augusztus 03-06. FEZEN Fesztivál, Székesfehérvár

augusztus 03-07. Kexx Fesztivál, Hajdúböszörmény

augusztus 10-17. Sziget Fesztivál, Budapest

augusztus 24-27. Strand Fesztivál, Zamárdi

augusztus 24-27. B.my.Lake, Zamárdi

augusztus 24-28. SZIN, Szeged

KELLÉKEK

Virágos hajpánt

Hiába jött divatba jó ideje a virágkoszorú és hajpánt, mégis furcsa lenne ha egyik reggel ebben állítanánk be az irodába. A fesztiválok viszont tökéletes helyszínt biztosítanak a bohém, kicsit extrém kiegészítők és ruházatok viseléséhez, így ilyenkor mindenki jobban el tudja engedni a fantáziáját, teret engedve sajátos stílusának. Nekem nagy kedvenceim a virágos kiegészítők, hamarosan egy outfit posztban is találkozhattok vele. Ha ti is kedvelitek, nézzetek szét a Rossetti Bizsu webáruházában, biztosan megtaláljátok a tökéletes virágos hajba valótokat.

virág2

Kalap

Ha a virágos hajdíszt mégsem kedveljük, vagy csak megunjuk a harmadik napon, jöhetnek a különleges kalapok, fejfedők. Megvéd a naptól, és a fiúk is előszeretettel viselhetik.

kalap

Ruházat

Megbotránkozásnak nem éppen van helye ezeken a szabadtéri partikon, és persze nem mindenkinek áll jól, de akinek igen, itt nyugodtan bevethető a crop top minden mennyiségben, magas derekú rövidnadrággal a legstílusosabb. Arra figyeljünk, hogy pamut, szellős öltözéket válasszunk, mégiscsak órákon át a tűző napon kell táncolnunk bennük. Viszont egy ilyen fesztiválon sajnos hirtelen feltámadhat a szél és leszakadhat az ég. Ne hagyjuk, hogy a szeszélyes időjárás tönkretegye a bulinkat, főleg, hogy nem kevés pénzt fizettünk ki a belépőért, bérletért. Legyünk felkészültek, pláne ha több napra megyünk. Gumicsizma, bakancs, hosszú kabát, kimonó, esőkabát és sál.

ruha

Napszemüveg

Mindig, minden helyzetben imádjuk, de talán legjobban a fesztiválokon. Válasszunk megfelelő UV szűrőset, és olyat ami az arcformánkhoz legjobban illik.

szemüveg

Táska

A fesztiválokra olyan táskát ajánlunk, ami egyrészt jól zárható, másrészt kényelmes viselet. Ne legyen túl nagy, mert akkor az esti táncolásnál akadályozhat minket, és nagyon kicsit se, hogy bele tudjunk tenni mindent, amit feltétlenül szeretnénk magunknál tartani. Én legszívesebben egy hátizsákot vagy egy vagány övtáskát választanék.

táska

Csillám tetkók

Talán a legmegosztóbb kiegészítő a nyári hőségben. Tavaly én kipróbáltam, ahogy a képen is látjátok, egy arany tollat “tetováltattam” magamra. Szerintem fesztivál idején ez is belefér. Újabban a lányok még az arcukra is raknak, nekem azért az kicsit már sok, de hát ízlések és pofonok. Ha ti is szívesen kipróbálnátok a Rossetti Bizsu webáruházában rengetegfélét találtok, párat kis is emeltem a képen.

tetkó

TÚLÉLÉSHEZ

Azért egy több napos fesztivál nem csak fenékig tejfel, csak jusson eszünkbe az a kék bódé, amiben éjjel nincs világítás, papírról meg vízről pedig álmodni sem lehet. Nekem ez a legnagyobb negatívum ami eszembe jut, ha az önfeledt nyári, reggelig tartó fesztiválozásra gondolok. Legyen nálunk rengeteg (tényleg rengeteg) zsebkendő, nedves törlő, kézfertőtlenítő. Írnám, hogy az okostelefonunkat hagyjuk otthon, de ki tenne ilyet? Úgyhogy csak nagyon vigyázzunk rá, az értékeinkkel együtt. Sajnos az ördög nem alszik. Ha több napra megyünk gondoskodjunk megfelelő szállásról, ahonnan könnyen megközelíthető a fesztivál, és ahol két koncert között nyugodtan tudunk pihenni. Vigyünk pár olyan csomagolt ételt, amit vész esetén előkaphatunk. Például ha hajnalban jut eszünkbe, hogy áttáncoltuk a vacsoraidőt, és mégsem akarunk a fesztivál területén étkezni. Váltóruha, váltócipő minden mennyiségben. Ha nagyon meleg van azért, ha pedig esik az eső akkor azért kell átöltöznünk naponta többször. Fényképezőgép: szintén értékeinkhez tartozik, csak akkor vigyünk, ha tényleg tudunk rá vigyázni, de másnap szuper lesz visszanézni a jó minőségű hangulat képeket. Hajgumi! Ez mindig mindenkinél hiánycikk.

Ha pedig kiválasztottátok a programot, hátizsákot bepakoltátok, akkor #hellonyar, nagyon jó fesztiválozást kívánunk!

Ti melyik fesztivált látogatjátok meg idén?

Xx, Detty

FotoJet Design

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük