< Nyárváró a Rossetti Bizsuval >

posted in: Egyéb | 0

 

Annak ellenére, hogy sokszor az időjárás most még nem mutatja szebbik arcát, főleg, amikor ki tudnánk menni a szabadba, azért egyértelműen jön a jó idő! Már előkerültek a lengébb felsők és vékonyabb nadrágok, kis cipők. Az ékszerek sem maradhatnak el, így most bemutatok nektek két szépséges nyári kiegészítőt!

A nyár az egyik legjobb évszak, hisz ekkor a leghosszabbak a nappalok, az idő is meleg, lehet strandolni, nyaralni, süttetni magunkat a napon vagy épp a szalonnát a tűzön és pihenni. A színek is élettelik, vibrálóak, a természet a legélénkebb időszakát éli, ahogy mi is.

A piros az élet, az erő és a szerelem színe elsősorban. Ki ne szeretné bármelyiket is ezek közül?! Magunkon viselve is igen különleges, saját tapasztalataim alapján önbizalmat ad, sokkal nőiesebbnek érzem tőle magam. Ez a csiszolt rombuszvirág gyűrű is pontosan ugyanilyen hatással van rám, roppant érzéki és kifinomult darab.

nóri4

A mérete senkit ne ijesszen meg, az én kis kezemen is mutatós, de nem tolakodó, könnyű kis gyűrű. Ráadásul állítható méretű, egész kis méretig, tehát picike ujjakkal rendelkezők is bátran megrendelhetik!

Meg van hajlítva, jobban illik az ujjakhoz, de nem simul rá túlságosan az ujjakra, meg van kicsit emelve a virág, így nem akadályozza a mozgást. A hosszúkás virág szimmetrikus, minden második levél fehér kövekkel díszített, ezek fogják körbe a nagy rombusz alakú követ, ami a még szebb fénytörés érdekében lapokra van csiszolva. Rubint hatását kelti.

Önmagában bőven elegendő kiegészítő szerintem, hisz ez lesz a szettünk fénypontja, esetleg egy kisebb, semlegesebb ékszerrel (például nyaklánc vagy fülbevalóban) érdemes viselni. Sportos szettek kivételével bármilyen öltözet mellé megállja a helyét, legfőképp az elegánsabb mellé ajánlom. Én sminkben a vörös rúzst ajánlom mellé, valamint a piros vagy bordó körömlakkot, ezzel fel lehet tenni a koronát a szettünkre.

nóri3

Természetesen más színben is kapható, tehát aki esetleg úgy érzi, hogy a piros nem az ő színe, nyugodtan nézze meg a többit is! Nekem személy szerint a kék tetszik a legjobban!

Az ára miatt (680Ft) pedig akár többet is be lehet tárazni, hogy minden szettet is fel tudjunk vele dobni, hangulatunknak megfelelően.

http://rossettibizsu.hu/csiszolt-rombuszvirag- gyuru-kek- feher-piros- fekete.html

A nyár kedvencei mindig a nyakláncok, hisz jön a fesztivál időszak is, ahol kötelező kellék! Ez a hattyútoll nyaklánc tuti befutó ilyenkor is.

nóri2

Bár mondhatnánk, hogy a nyár az élénk színek évszaka, de én úgy gondolom, hogy ekkor sem kötelező világos, neon vagy rikító színeket viselni, mert nem is mindenki szereti. Ez a nyaklánc is visszafogott színekből áll. Három különböző színű toll található rajta: holló kék, szkarabeusz zöld és bársony vörös.

Ezek a színek szépen kombinálhatóak a ruhákkal, egy egyszerű szettet is tökéletesen fel lehet vele dobni, de akár egy színben harmonizáló összeállításhoz is szuper! A képen nálam a cipő és a körömlakk stimmelt a vöröses színnel, valamint a felsőm is és a nadrág is kék volt, pont ezért.

nóri1

A lánc két szálból van, egy arany és egy zöld van egymás mellett. Delfincsattal záródik, állítható a hossza, alapvetően 57cm-es, tehát ez hosszú lánc!  Érdemes ennek megfelelő felsőket választani mellé (túl magasan záródókhoz, kivéve garbó, nem ajánlom!), amin jól mutat, ha már a tekintetet oda vonzza.

A tollakon kívül van rajta 15db szintén lapokra csiszolt gyöngy, amik kissé áttetszőek. Narancssárga, kék, zöld és átlátszó színekben pompáznak, a napfény szépen kiemeli őket. Hármasával ülnek pici síneken, amik szintén aranyszínűek. Az alsó 3 gyöngyhöz csatlakoznak a tollak.

nóri5

Kifejezetten tetszik, hogy ennyire jól variálható, hogy akár sportosabb, akár elegánsabb ruhákhoz is fel lehet venni bátran!

Ezen kívül még feketében kapható, tehát azoknak is bátran ajánlom, akik mondjuk nem kedvelik a színes kiegészítőket!

Az ára: 1940Ft.

http://rossettibizsu.hu/hattyutoll-nyaklanc- fekete-zold.html

Ti már várjátok a nyarat? Milyen kiegészítőt szerettek ilyenkor viselni?

 

 

Köszönjük a bejegyzést Földvárszki Nórának 🙂

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük