Őszi bársonyosság

posted in: Egyéb | 0

fotojet-design

Sziasztok,

hogy vagytok? Hogy telik az ősz? Én nagyon-nagyon fáradt vagyok, lehet az idő miatt, de az is lehet azért, mert elindult a kereskedelemben a szezon és minden nappal egyre több munkám van. Gondolom nem vagyok vele egyedül. Mióta elmúlt a nyár (most már tényleg :() szinte minden posztban említést teszek nektek róla, hogy hogyan próbálok pihenni, feltöltődni. A kinti mászkálást ilyenkor már nem szeretem, főleg ha besötétedik. Általában a nyaram olyan mozgalmas, hogy jól esik ilyenkor begubózni, otthon lenni, és a lakást szépítgetni, illetve magammal foglalkozni. Két divatblog szerkesztőjeként nem árulok el újdonságot, hogy a magazinok lapozgatása, jelölgetése, új ötletek gyűjtögetése egy forró tea mellett igazán nagy boldogsággal tölt el. Így volt ez két hete is, mikor először igazán rosszra fordult az idő, és egyre több magazinban akadt meg a szemem egy új anyagon: a bársonyon. Már akinek új, mert nekem általános iskolában bársonynacim és blézerem is volt. Nem kord! Tükör. Tuti, hogy a kordbársonyt is hamarosan az üzletek polcain üdvözölhetjük. Lapozgattam, lapozgattam és egyre jobban megtetszett ennek a különleges anyagnak a megújulása. Ezért fel is véstem a kreatív naptáramba, hogy írok róla nektek. Ismét segítségül hívtam kedves barátomat a Polyvoret, amin imádok szerkesztgetni, és 5 színt választottam ki amire építettem a bársony anyag csodálatát és a szetteket a végén a Rossetti Bizsu ékszereivel dobtam fel. A képeken szereplő összes ékszert – és még nagyon-nagyon sok mást – megtaláljátok a Rossetti Bizsu webáruházában.

veg_burgundi

Rögtön az egyik kedvenc őszi színemmel a burgundival (bordóval, marsalával, kinek hogy…) kezdtem. Imádom a barna, sötét, szürke őszbe ezt a kis vibrálást. Nagyon nőies szín, jól lehet kombinálni az alapszínekkel és az ősz többi színével is harmonizál. Bársonypulcsi, egy bordó sál egy vidám szintén hasonló színű lógós fülbevaló és minden más fekete. Nah persze a rúzs kicsit túlzás, de a képbe nagyon beleillik.

veg_kek

A második színem a kék, ami talán ezzel a bársonyos élénkségével új a szezonban. Elég merész, épp ezért a jól bevált nude-dal kombináltam, és a csodás karkötőn kívül minden egyszerű és letisztult a maga nemében. Főleg a felső, a táska és a rúzs. Ebben a szettben a két kék elem helyére igazából szinte bármilyen élén szín behelyettesíthető, természetesen a nyaklánc akkor mutatós, és nem túlzás, ha a központi szín ugyanolyan, mint a csizma és a szoknya,

veg_mustar

A fehér bőrömet sajnos nagyon sápasztja a mustársárga szín, pedig nagyon szeretem/szeretném. Itt már picit elvetemültebb voltam és bordóval párosítottam, a táskán pedig még a kék szín is helyet kapott. Kicsit bohókás, nagyon vidám, és még annál is jobban ősz. A blogon nem sok szót ejtek a sminkekről, igazából egy sminkes poszt volt az én rovatomban (ITT), de azt tudnotok kell (meg talán az outfit posztokból kis is derült), hogy a bordó rúzs és annak árnyalatai nagyon közel állnak hozzám és az arcformámhoz. Az új szerelem a matt rúzs (mint a képen is), most azzal kísérletezek. A legcukibb pedig a leveles hajgumi, amit egy outfit posztban is láthattok nemsokára rajtam.

veg_zold

A zöld egy nagyon érdekes szín számomra, tetszik a képeken, tetszik másokon, viszont alig van zöld ruhadarabom. Bár eddig annyira nem is volt divatláz, talán most ősszel egyre több gardróbba bekúszik. A zöld szín ez esetben az eleganciát rejti, középpontba egy maxi zöld bársonyruhát helyeztem. Kis vadulás végett pedig kékkel kombináltam, és nem csak egyszerűen kékkel, hanem kék bársonnyal. Nem is mutat rosszul ugye? Egy visszafogott kék kővel a nyaklánc foglalatában igazán titokzatos és színpadias lett.

veg_rozsaszin

Végezetül a rózsaszínnel zárjuk a sort, ami bár nem teljesen őszi, de megpuhítani a sok, sötét színt és egy kis finomságot hozni a szeles, hideg időben tökéletes. A saját árnyalatsávjába tartozik a mályvaszín, amivel máris más megvilágításban kerül. A táska és a cipő is bársony, megfűszerezve egy pompommal. A fekete szoknya kerül így középpontba. Minden más, finom, halvány árnyalat, kivéve az új őrület a choker nyaklánc, amit rajtam is láthattatok egy outfit posztban ITT.

Remélem kedvet kaptatok egy kis bársonyossághoz. 🙂

Szép estét, Detty

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük