Rossettibizsu és ami mögött van 7.

posted in: Egyéb | 0

Reméljük, hogy az elmúlt hetekben örömmel olvastátok minisorozatunkat,  amellyel egy kicsit közelebb akartuk hozni a Rossettibizsut ….hozzátok.

Nem is ez a megfelelő indok, inkább azt szerettük volna, ha mindazok a követőink, vásárlóink, akik eddig csak a cégnévvel találkoztak, tudjanak kicsit többet rólunk és hátterünkről. Bónuszként mi úgy gondoljuk, nagyobb bizalommal lennénk egy kereskedő iránt, ha nem csak egy cím és név lenne a maximum, amelyet tudhatunk a cégről, amelynek elutaljuk esetleg a választott termék vételárát.

Azt nem is reméltem, hogy a saját kollégáink is örömmel olvassák a cikkeket hétről –hétre 🙂

Az ötlet eredeti célja tehát a webáruházunk és az ott dolgozó kolléganőink bemutatása, hiszen ők azok, akik valóban személyes kapcsolatba kerülhetnek a vásárlóinkkal, még ha ez email, chat, vagy telefon formájában zajlik is.

Az „ott” dolgozó is helytálló, hiszen bár azonos épületben, egy külön kis irodában kezdett épülni a webshop, ezt gyorsan kinőttük, így idén januártól önálló épületben, sokkal kényelmesebben folytathattuk a munkát.

IMG_4819 (Large) (2)

Jelenleg négy, csak a Rossettibizsu webáruház napi feladataival foglalkozó kollégánk van, ez a csapat egészül ki a külsős grafikusunkkal, Zolival, akivel napi kapcsolatban állunk, néha elönti leveleivel a postaládát, és az elmúlt hetekben a kisebb feladatok önálló elvégzésére is oktatja a lányokat.

Jusztival, aki a raktárvezetői munkájából időnként „átlép” a kreatív felelős munkakörébe, ő találja ki a rendszeres fotózásaink koncepcióját, és az ehhez kötődő összes részfeladat az övé, mint a lányok, azaz Rossetti „arcainak” ruhái, a fotózáson szereplő ügyeletes kollekció darabjai, azok fotóhoz való beállítása, a sminkes instruálása, a helyszín ki-és megtalálása és minden olyan feladat, ahol hasznosítani tudjuk a kreativitását.

api

De Jusztihoz fordulunk akkor is, ha megvettük a legjobb ruhát például egy hétvégi eseményhez, és keressük a hozzá és hozzánk illő kiegészítőt… valahogy azonnal megtalálja a sok ezres raktárkészlet egyetlen, a célra legjobb darabját…

IMG_4893 (Large) (1)

Ráadásul egyedi ízléssel tud viselni olyan bizsut, amelyet mi észre sem vennénk, rajta pedig..hát igen.

Ezért mindig ő kapja a vendégeink bizsuval való megismertetését, a személyre szóló ajándék kollekció összeválogatását is….

Megbeszéltük, hogy mindenki bemutathatja az aktuális 3 kedvenc bizsuját is, jöjjön tehát Juszti idei őszi triplája:

 

juszti kedvence2

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük