Rossettibizsu és ami mögötte van 6.

posted in: Egyéb | 0

A héten pedig néhány szó és kép a kolléganőinkről, akik megteremtik a működésünk hátterét és nélkülük nem menne…

A csapat egy része :-)Az óriási raktárkészletünk magától nem áll hadrendbe, folyamatos rendezést igényel. Mivel itt történik az árufelvétel, amelyeket viszontláthattok az üzletekben, sosem áll meg az élet, soha nem érjük el az állandó rendezettség állapotát. A lányok gondoskodnak arról, hogy a kollégák hozzájussanak az igényelt termékekhez, azokról kiderüljön az ár, a megfelelő helyen legyenek a polcok erdejében.

DSC_5450 véglegesHa bármire szükségünk van, ők készítik elő az állványokat, árumintákat. Tudják, mi a sikeres termék, miből kell rendelnünk, meddig tart ki a készlete a fekete hullámcsatnak..

0000000DSC_5434

Áruérkezéskor a fiúkat is megszégyenítő erőnléttel pakolják a kartonokat 🙂

Két részleg különül el fizikailag, az egyikben halmozzuk a készleteket, a másikban pedig a napi csomagolási feladatokat látjuk el, és az ehhez szükséges anyagokat is itt tároljuk.

A két részleget irányító lányokkal már hosszú ideje dolgozunk együtt, mindent megoldanak határidőre, mindig remek végeredménnyel, fél szavakból értjük egymást, sőt olykor ez sem szükséges..

DSC_5426véglegesNem mondhatjuk, hogy soha nincs konfliktus a közösségben, de alkalmazkodunk egymáshoz, és próbáljuk elkerülni a többnapos duzzogást.

És ne feledkezzünk el a két macskánkról: itt élnek az udvaron található macskavillában és jól érzik magukat 🙂

 

12116013_945199195540278_1048471913965697042_n

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük