Rossettibizsu és ami mögötte van 9.

posted in: Egyéb | 0

Zsuzsi kolléganőnkkel folytatjuk a sorozatunkat és igazán nem a kora miatt 🙂

Zsuzsival már jó hosszú ideje dolgozunk együtt, a nagy raktárban kezdte a munkáját, így amikor azon kellett gondolkodnunk, ki fogja kezelni a webáruház árukészletét az új épületbe  költözés után, magától értetődő volt, hogy ez lesz az ő területe.

A munkája nagyobb részben gyakorlatias, ő tölt kevesebb időt a monitor előtt, és többet a termékeinkkel.  Zsuzsi válogatja össze a beérkezett megrendelésnek megfelelő termékeket, egyesével ellenőrizve mindegyiket, ne forduljon elő minőségi kifogás. Az ő segítségét kérjük abban, milyen bizsuk kerüljenek az akciós kínálatba. Ami a vásárlóink kezébe kerül, az egészen biztosan volt a kezei között, minden egyes darab 🙂

IMG_4805 (Large)

 

Havonta átnézi a palettánkat, és javaslatot tesz arra, mit tüntessünk el…

Mivel folyamatosan futnak be az újabb kollekciók, a webshopban is pörgetni kell a kínálatot. Nem akarunk végtelen számú bizsut bemutatni, szerintünk senki nem is nézné végig, az a célunk, hogy valóban hetente jelenjen meg legalább 30-40  teljesen új ajánlat. Ehhez persze ennyit le is kell vennünk a kategóriákból, ebben is az ő javaslatait vesszük alapul.

Amióta ismerjük egymást, csak fiatalodik, ehhez biztosan hozzájárul az online értékesítés, ahol mindig trendben kell lennieJ meg valószínűleg a két gyönyörű nagylánya és a napi kocogás is segít abban, hogy nagyon ritkán látjuk fáradtnak vagy rosszkedvűnek.

IMG_5058 (Large)

Zsuzsi stílusa visszafogott sportosan elegáns, ha lehet ezt így definiálni, leginkább fülbevalóinkat viseli előszeretettel, a lógós típus szolidabb darabjait állnak jól neki.

Az őszi kollekcióból összeállott szett, Zsuzsi személyes ajánlásával, pedig íme:

 Zsuzsi kedvencei

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük