Stílusinspiráció: irodai sikk

posted in: Egyéb | 1

884b8e949ec7c319330662a361dcf0cf

Fotó: Pinterest

Manapság már egy pamutpólóban és egy nadrágban is helyt állunk az irodában, ha megfelelő kiegészítőt viselünk hozzájuk. Nem kell különleges ruhadarabokba bújnunk, ha visszafogottan elegánsak, trendik szeretnénk lenni munka közben, és mindeközben még kényelmesen is éreznénk magunkat. Nem kelt különösebb feltűnést ha sportcipőben, farmerben és pulóverben érkezünk reggel az íróasztalunkhoz. Természetesen irodája válogatja, de a kosztümök ideje egyértelműen lejárt. Ettől függetlenül ne eresszük el teljesen az ingeket, blúzokat, még ha a hideg téli napok után megszoktuk is a meleg, körülölelő, kényelmes pulóvereket, vastagabb felsőket. Sajnos én is sokszor járok úgy, hogy a szekrényt kinyitva meglátom a sok inget, amik magányosan lógnak a vállfákon, mégis egy kényelmesebb felső mellett döntök. Talán ez is megszokás kérdése, a jó idő eljövetelével át kell állítanunk az agyunkat, elhessegetni a tévhitet, hogy az ingben egész nap csak feszengünk. Ha jó anyagú, megfelelően szellőző, méretben tökéletes inget, blúzt választunk, akkor nem okozhat gondot a komfortzónánkban. A kínálat végtelen, mind mintában, anyagban, fazonban és típusban. Mai posztomban pár egymástól eltérő stílusú inget hoztam nektek, amihez különböző nyakláncokat választottam ezzel téve elegánssá akár egy laza farmeringet is. Én legtöbbször szűk nadrággal és fűzős, lapos cipővel viselem őket, de ahogy egy korábbi outfit posztban már láthattátok szoknyával még nőisebb és légiesebb a szett.

1. Gallér nélküli selyem

DSCN1771

Az ing anyaga és rátétes varrása miatt már önmagában elegáns és feltűnő, ne ijedjünk meg a gallér nélküli blúzokhoz nyakláncot választani. Világosszürke színe miatt mindenképpen egy feltűnő, élénk színű nyakéket gondoltam hozzá, így egy fekete nadrággal és fekete cipővel tökéletes párosítás.

DSCN1779

2. Ujjatlan mégis elegáns

DSCN1772

Az ujjatlan ing, vagy galléros póló a nyári hőségben a legkézenfekvőbb irodai megoldás. Elegáns, mégsem kell megsülnünk napközben. Mivel én egy galléros díszítésűt választottam, akár nyaklánc nélkül is hordható, de ha mégis szeretnénk ékszert viselni, akkor egy hosszan lelógó nyaklánc lesz az ideális, hiszen nem veszi el a hangsúlyt a köves gallérról. A lánczuhatag nyaklánccal és a márvány mintás gyűrűvel is találkozhattatok már outfit posztban, nálam egyértelműen ez a szett a tavasz slágere.

DSCN1778

3. A farmer állandó

DSCN1768

Azt hinnénk a farmeringről, hogy egyszerű, mint egy pont, és akinek tetszik pár perc alatt be tud szerezni egyet. Hát velem sajnos nem így történt, millió darabot fel kellett próbáljak ahhoz, hogy megtaláljam a megfelelő színt például, ami illik az arcomhoz, a megfelelő típust, amit a nadrágba belehúzva, de kiengedve is tudok hordani, és a megfelelő méretet, ami csinos, de nem szűk, és laza, de nem lóg. De ha egyszer megvan a megfelelő darab nem ereszti az ember. Soha nem szoktam farmernadrággal viselni, bár már sok helyen láttam, nálam nem törte át a gátat, hogy ugyanazon anyag eltérő árnyalatait viseljem. Nem vagyok én farmerlány. 😀 Fekete és fehér nadrággal nálam telitalálat. Ékszerek terén mit javasolok? Bármit! Hosszú vagy rövid, színes vagy egyszínű lánc, minden jöhet. Mivel az én ingemen ezüstök a gombok, így egyedül az arany foglalatban lévő ékszerek esnek ki.

4. Retró de menő

DSCN1764

A csíkos ingek eléggé árnyékban vannak most, inkább az egyszínű vagy a nagyon mintás jellemző, de persze vannak kivételes darabok, amiket kis újítással újra piacra dobtak. Az én ingem világoskék alapon piros csíkos, különlegessége, hogy piros gombjai, magasan záródó nyaka és más színű gombsávja van. Nyakláncot semmiképpen, de egy piros charmokkal díszített karkötőt és egy színben szintén passzoló fülbevalót választottam.

DSCN1783

5. Kockák nélkül nincs szezon

DSCN1760

Egy sokoldalú ing, ami nagyon laza is lehet, de egy gyönyörű, alkalmi nyaklánccal már kész is az irodai outfit. Mivel a kockák kékek, így egy egyszínű, szintén sötétkék szűk farmerrel nagyon csinosak lehetünk. Ezért a szettért a lapos cipőről is lemondok, és jöhet egy letisztult, kényelmes magassarkú.

DSCN1757

Ti szeretitek az ingeket? Reggel mi után nyúltok elsőként a szekrényben?

ecaec9f84cd3056557f2904d5861d8ad

Fotó: Pinterest

Szép hétvégét,

Detty

A bejegyzésben található ékszerek mindegyikét megtaláljátok a Rossetti Bizsu webáruházának kínálatában. 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük