Stílustippek első része: ilyen a minimál !

posted in: Egyéb | 0

A minimál, nem túl hivalkodó ékszerek is lehetnek éppen olyan hangsúlyosak, mint nagyobb társaik. És igen, akár elegánsabb ruhánkhoz is választhatunk kisebb ékszereket, melyek pont a habon azt a bizonyos kis cseresznyét illesztik és adják hozzá öltözékünkhöz.

 

Ha mélyebb, V-kivágású ruhánk van, hosszabb vagy akár vékony, többsoros nyakláncot is viselhetünk, de  fülbevalónk ebben az esetben legyen rövid állású.

Ha farmeres, de nőies szettet álmodtunk meg magunknak, fülbevalónk lehet egy apró kis pont, és mellette kezünkre helyezzünk nagyobb hangsúlyt, szintén vékony- vagy ujjperc gyűrűkből. Elegánsabb hatás a cél? Kerüljük az anyagból készült ékszereket, melyek farmeres viseletünket inkább sportosabbá teszik, vagyis ellenkező hatást érünk el velük.

Húzzuk elő bátran vagányabb oldalunkat a kalapból! Kedvenc mottómnak a ’’Légy mindig önmagad, kivéve, ha lehetsz Batman. Mert akkor legyél inkább Batman’” hitvallásnak élve egy Batmanes pólóban indulunk neki a napnak, – vagy az éjszakának, – választhatunk rövid, többsoros nyakláncot is, mindezt egyetlen gyűrűvel kiegészítve ujjunkon. Ilyenkor lehet a gyűrűnk feltűnőbb darab is.

 

Egyszóval: a kisebb és vékonyabb ékszerek is képesek ugyanolyan hatást elérni, és úgy illeszkedni ruhatárunkhoz, vagy éppen napi hangulatunkhoz, hogy tényleg azt érezzük, meg van az a kis fűszer, ami ha nem lenne, nagyon is hiányozna.

 

Szeretettel,

Timi

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük