Színes szőrmékkel a hideg ellen

posted in: divat, Outfit | 0

Mai bejegyzésünkben egy egyre erősödő trenddel foglalkozunk. A valódi szőrmét nem szeretjük, maradunk inkább a műszőrménél, azokért legalább nem kellett kinyiffannia egyetlen állatkának sem. A műszőrmék pár éve már bekúsztak a köztudatba, de idén ősszel és télen minden eddiginél jobban rivaldafénybe kerülnek. Eddig többnyire barna, fekete, szürke darabokkal találkozhattunk, de ebben a szezonban nem szőröztek a divattervezők és a legvadítóbb színekben pompáznak. A hazai piacon körbeszaglásztam és igen ütős darabokra bukkantam, amiből párat most megmutatok nektek. Természetesen csak úgy önmagában nem mindig tudjuk beilleszteni a gardróbunkba, így tökéletes Rossetti Bizsu kiegészítőket is választottam hozzá. Érdemes ellátogatni a webshopba, hisz most már turbánok, sapkák, sálak és babakendők is színesítik a palettát.

“A ‘kiöltözős’ játék körülbelül 5 éves korunkban kezdődik, és sosem ér véget igazán.” (Kate Spade)

Érdekes színfoltja lehet az ősznek – és majd a télnek is – ez az élénk citromsárga kabát. A tapasztalatom az, hogy amikor beborul az idő, az emberek sötét színű ruhákat választanak, ezzel együtt pedig a hangulatuk is komor(abb) lesz. Egy ilyen citromsárga kabáttal nem nehéz kitűnni a tömegből és még a kedvünk is garantáltan jobb lesz tőle.

Sapka 590 Ft >>> shop

Fülbevaló 810 Ft >>> shop

Szőrmés kabát 23.995 Ft >>> shop

“A divat változik, a stílus örök.” (Coco Chanel)

Ha egy drágább ruhadarabot túlzásnak tartunk – egy ki tudja meddig tartó hóbort miatt -, akkor válasszunk egy stílusos kiegészítőt, amitől ugyanúgy trendkövetőnek tűnünk majd kisebb befektetésből.

Szellő stóla 1.190 Ft >>> shop

Csepp strassz fülbevaló 1.040 Ft >>> shop

Zara táska 4.995 Ft >>> shop

“Az igazság a részletekben rejlik!” (Stephen King)

A vad színeket nem kedveli mindenki, de természetesen az alapszínekből is találunk csodás szőrmés kiegészítőket. Pl. egy pihe-puha szőrme galléros pulcsi, ezzel a meleg szőrös turbánnal, tökéletes párosítás. Hogy mégse tűnjön unalmasnak a szett, egy színes, nagy méretű fülbevalóval máris helyreáll az outfit színezettsége.

Szőrmés turbán 1.990 Ft >>> shop

Pantone fülbevaló 1.490 Ft >>> shop

Szőrmegalléros kardigán 12.490 Ft >>> shop

“A divatnak nem az a lényege, hogy mi illendő. Az öltözködés sokkal élvezetesebb, ha téged tölt el örömmel.” (Alexander Wang)

Bevállalósabbaknak ajánlom ezt az igazán dögös szőrmekabátot. Az ősz színeibe teljesen beleillő, vagány, de nem bonyolult szett. A nyakunkat szabadon hagyja, így egy jópofa sál, stóla vagy kendő mindenképpen ajánlatos a hideg ellen. Mindegy milyen színű a kabát, a Rossetti Bizsu webshopjában biztosan megtalálod a hozzá illő kendőt.

Sokszögek stóla 1.190 Ft >>> shop

Bölcsek köve fülbevaló 440 Ft >>> shop

Szőrme kabát 12.595 Ft >>> shop

“Az elegancia az egyetlen szépség, ami soha nem fakul meg.” (Audrey Hepburn)

Szürke egy kis csavarral. Alap színek egy élénk csíkkal. Kiegészítőket mindig nehezebb választani egy többszínű alapdarabhoz, ha nem akarjuk, hogy sok legyen, de mégis előtérbe akarjuk helyezni. Így én egy szürke sálat választottam, amit a cikk-cakk minta dob fel és egy szürke fülbevalót, ami beleolvadhat a dzseki felső részébe.

Cikk-cakk sál 2.090 Ft >>> shop

Opulka fülbevaló 810 Ft >>> shop

Szőrmés bomberdzseki 12.995 Ft >>> shop

“A stílus egy módja annak, hogy elmondd, ki vagy, anélkül, hogy megszólalnál.” (Rachel Zoe)

Színek ide vagy oda, egy klasszikus feketét vétek kihagyni egy ilyen felsorolásból. A szőrme mellények óriási rajongója vagyok, több színben is megtalálható a szekrényemben. Imádom magában, farmerkabáton, bőrdzsekin és télikabát alatt is (fázósok előnyben).

Bordázott turbán 1.690 Ft >>> shop

Rojtos fülbevaló 680 Ft >>> shop

Műszőrme mellény 19.995 Ft >>> shop

“A divat az, ha van valami, ami nincs mindenkinek, de nemsokára mindenkinek van.” (Vető József)

Végül, de nem utolsó sorban ismét egy kiegészítő a bátortalanoknak, akik nem biztosak egyes divatcikk tartós maradásában. Ez a nagy méretű szőrmés táska irtó cuki a több színű összeállításával és a fém fogantyúival. Ha semleges színű darabokat viselünk, akkor egy színes táska lesz a legjobb barátunk, amihez pár ezer forintból hozzáigazíthatjuk a kiegészítőinket.

Rojtos, mintás sál 2.090 Ft >>> shop

Színes lapos fülbevaló 1.340 Ft >>> shop

Fémfogantyús szőrmetáska 13.995 Ft >>> shop

Nektek van kedvenc műszőrmés darabotok? Tervben van, hogy beszereztek valamit? Remélem tudtalak inspirálni titeket az összeállítással.

 

Szép estét,

Detty

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük