Szupernőies nyári divat: így viseld a csipkét!

posted in: Egyéb | 0

Summer-Dresses-Fashion-Trends-2014-Model-Lace-3

Bár az idő még nem ezt bizonyítja, két hét múlva június, és a kabátból egyből lenge ruhákba bújhatunk át. Idei kedvenc anyagom a csipke, és most azt mutatom meg nektek, hogyan tudjátok viselni ugyanazokat a darabokat nappal és este. 🙂

1. Csak a felső

Ha még csak barátkozunk a csipkével, akkor egy egyszerűbb, több mindennel variálható típust válasszunk. Egy csipke felsőt farmerral tompítva akár a hétköznapi rohangálásokhoz is felvehetünk, és kényelmesen, mégis nagyon nőiesen esünk be az órára, munkába, vagy az ebédmeghívásra. Ugyanez a felső este viselve egy púderszínű szoknyával, ezüst tűsarkúval, csipkemintás fülbevalóval a legdögösebb szett lesz a táncparketten.

1csipke

2. Csak a szoknya

Vasárnapi outfit posztomban már láthattatok egy szoknya sportcipő párosítást, így amikor egy csipke szoknya kerül szóba is simán bevetem a laza lábbelit. Egyszerű basic póló egy hosszú nyaklánccal, ha pedig lehűl az idő: farmerdzseki. Estére ugyanez a szoknya egy fodros felsővel, ami színben kellően eltér, ezzel idézve elő a nyári, vidám hangulatot. A táska és a cipő összhangja azért megmaradt. A fodros felsőhöz nem választottam nyakláncot, legyen a vállakon a hangsúly, viszont emiatt a fülbevaló lehet nagyobb és feltűnőbb.

2csipke

3. Ruha

Nem egyszerű csinos, csipke egyberuhát találni, hiába vannak tele a plázák boltjainak polcai. Színben, fazonban is tökéletesnek kell lennie, nem szabad egy pamut ruha vásárlásával összekeverni az élményt. Ha élénk színűt ruhácskát választunk nyárra, nem tűnhetünk fel benne kéthetente a buliban, úgyis mindenki megjegyzi. A bejegyzéshez mégis egy élénkzöld ruhát választottam. Tökéletes papucscipővel, fáradt rózsaszín kiegészítőkkel, kalappal és farmermellénnyel. Gondolnátok ezt, ha csak a zöld ruhát látnátok? Élénksárgával pedig üde színfoltja lehetünk az esti vacsorának.

3csipke

4. Kiegészítők

Ha még egy csipke felsőig sem merészkedtünk, akkor szuper bemelegítő kiegészítőket vásárolhatunk, hogy szokjuk ezt a nemes mintázatot. Telefontok, nyaklánc, fehérnemű vagy hajcsat. Mindegyikkel szuper nőiessé tehetjük outfitünket.

4csipke

+1. Az én kedvencem

Egy fekete, minőségi, csipke stóla, amit egy koktélruha köré tekerve, nyakunkba téve, táskára akasztva, de akár a fejünkön hajpántként is viselhetünk. Nekem fekete van, de a Rossetti Bizsu webáruházában szürkében is megtaláljátok, ahogy az összes posztban szereplő ékszert és hajdíszt.

DSCN1060

Ti milyen csipkés dolgokra tettetek szert eddig a szezonban?

 

Szép estét,

Detty

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük