Te melyik szettet választanád a karácsonyi buliba?

posted in: Outfit | 0

 

ID:77923754
Sziasztok,

 

ma ismét egy rendhagyó outfit poszttal jövök. Bár kint gyönyörű idő volt hétvégén, engem a nyelvvizsga és egy megfázás a lakásba szorított, és a fejemet sem szívesen láttam volna viszont a blogon két orrfújás között. Remélem megértitek. Szombaton egész délelőtt az Egyetemen voltam, hisz még mindig a fránya német nyelvvizsgával küzdök. Túl vagyok a magnón, és az írásbeli teszten is. Kedden reggel pedig szóbeli, így köhögve, prüszkölve, orrot fújva a tételeket tanultam többnyire az ágyban. Még azt sem mondhatnám, hogy kényszerpihenő ez, mert pont hétvégére kapott el, amikor amúgy is pihentem volna, csak mellette pár hasznos dolgot is el tudtam volna intézni. (Pl.: fahéjas csiga sütés, mosás…stb.) Végül mikor meguntam a tanulást, úgy döntöttem pihenésképpen megpróbálom összerakni az outfiteket a közelgő karácsonyi vacsorákra/bulikra. A szilveszterrel most még nem foglalkozok, ugyanis annak külön posztokat szentelek majd. Ilyenkor decemberben a sok munka és a végtelen fáradság mellett sok szuper vacsorára és buliba is hivatalosak lehetünk, amire érdemes időben felkészülni. Nekünk szokott lenne egy nagyon szolid munka utáni összejövetel a cégnél, majd a csajokkal eltöltünk egy estét két pohár forralt bor társaságában mielőtt hazautazunk a családunkhoz. Szenteste természetesen az egész család elegánsan ül a karácsonyi vacsoraasztalhoz. Majd a barátokkal 27-én szintén köszöntjük egymást, idén először még nevet is húztunk, hogy ki kit ajándékoz meg, úgyhogy nagyon izgalmas. Szóval igyekeztem ezekre az eseményekre összerakni a szetteket, megnézni hiányzik e valami.

#1 – miniruha

img_3088

Burgundi színű miniruha, fekete harisnya, fekete tűsarkú, fekete borítéktáska és arany ékszerek. Ezek a csillogó kiegészítők nekem nagyon bejönnek az ünnepek közeledtével, a múltkori outfit posztban már találkozhattatok velük egy hétköznapi szetteben, most pedig egy szexi bulizós miniruhával is megmutatom.

img_3089

#2 – ceruzaszoknya

img_3091

Marad a szoknya, de hosszabb és kényelmesebb, pamut, puha felsővel párosítva inkább egy vacsorára alkalmas. A zöld szín dominál, a felső és a táska szinte egyforma. Zöld nyaklánc ezüst színű óra és hármas gyűrű. Visszafogott mégis nagyon elegáns. Ebben a szettben akár reggelig is elbeszélgetünk a kollégákkal.

img_3092

#3 – szőrme 

img_3093

Ezt a szettet mondjuk nem éppen a céges, konzervatív vacsikra képzelem el, viszont annál inkább passzol a barátnőkkel eltöltött évértékelő, nagyokat nevető, éjszakába nyúló vacsorához. Toll, szőrme, bőr és az egész megkoronázásául egy édes cicafül hajráf. Persze csak akkor ha a csajok is felvesznek egyet. 😉

img_3094

#4 – ronda pulcsi

img_3095

Azért jó pár kellékem van itthon a csúnya pulcsis bulihoz is, ezek az évek során gyűltek össze, nem igazán gyúrok rá, hogy minden évben új szettet vásároljak. Ha valami nagyon szuper megtetszik, azt megveszem, de nagy áldozatot nem szoktam hozni azért a szettért amit egy évben egyszer tudok felvenni. Nálunk az irodában viszont 20-a körül egy nagyon szolid, szűk körű kis eszem-iszom szokott lennie, ami után sehová sem megyünk, így akkor tökéletes ez a pulcsi és hajráf egy kényelmes farmerral.

img_3096

Ti milyen eseményeken vesztek részt az év vége közeledtével? Megvan már a szettetek? A képen látható összes bizsut megtaláljátok a Rossetti Bizsu webáruházban ITT, és amúgy is érdemes most körbenézni, mert rengeteg új termékkel bővült a kínálat, az én személyes kedvenceim a poncsók cuki rénszarvasokkal.

Szerdán új poszttal jelentkezek szintén karácsony témában, addigra már a nyelvvizsgán is túl leszek.

Puszi, Detty

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük